ne fakt jeni me elegante me thene te drejten nga trut e kokes /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: te mbeshtes mendiminFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] :thumbsup:
Pra popull, rame ne perfundim edhe kesaj here qe femrat jane me elegante sesa meshkujt!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po të mos ishin depiluar asnjëherë femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po të mos depilohen më femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po atyre femrave që nuk depilohen a i afrohen meshkuj? Oh yeah!Fillimisht postuar nga anny:
[qb] normale qe femrat jane me elegante se cunat i ka krijura natyra te tilla
sa i perket tualetit edhe cunat tashme merren me te tilla,jo kremra jo ku di une cfare
kane filluar edhe e bejne vetullen gajdanaq plot bejne
pataj po mos te depilohej nje femer(une ketu e pranoj qe keto jane tortura se depilohesh nga 100 cepa) do i afrohej ndonje mashkull??
jooooooo [/qb]
e pranoj dhe une qe eshte higjene,po jo nga te 100 cepat eshte per higjeneFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Po të mos ishin depiluar asnjëherë femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po të mos depilohen më femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po atyre femrave që nuk depilohen a i afrohen meshkuj? Oh yeah!Fillimisht postuar nga anny:
[qb] normale qe femrat jane me elegante se cunat i ka krijura natyra te tilla
sa i perket tualetit edhe cunat tashme merren me te tilla,jo kremra jo ku di une cfare
kane filluar edhe e bejne vetullen gajdanaq plot bejne
pataj po mos te depilohej nje femer(une ketu e pranoj qe keto jane tortura se depilohesh nga 100 cepa) do i afrohej ndonje mashkull??
jooooooo [/qb]
Pra depilimi është një mënyrë konkurrimi (edhe higjene) midis femrave për t'i bërë përshtypje meshkujve, po ashtu si edhe tualeti e shumë gjëra të tjera! :shrug: [/qb]