DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

bob

Primus registratum
Re: DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

gjes shqiptare!!!si fjete mbreme?uroj mire!
s'eshte e veretet qe ato qe the per nje fjale te vetam ne shtepi kushtet jane te tilla.ej jemi ne 2005,gati,nje pastruese shtepie edhe gjindet apo jo?

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great1:
[qb] femrat torturohen qe ti pelqejne meshkujve,e the edhe ti!!! atehere pse pak perpara the qe nuk eshte e vertete plotesisht
konkurrenca eshte tjeter,qe ti marrin njera tjetres shokun,he si thoni? anny,pse keshtu po ben ti?! po sikur yne,sapo te thashe...mire moj anny mire /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po mosh u melzhit ti :kiss:
po femrat vishen dhe per konkurtnce midis tyre po je marrin te dashurin

bob

Primus registratum

vetem nje cike,jo shume!!!ju pelqen te vertiten rreth tij,eeeeeeeeeeee.e di se si shkojne keto pune.
ajo puthja jote do me mbaje gjalle per keto dy ore leksion,eshte shume shume embelsisht e embel!!!!!!!!!!!!!!1 /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] gjes shqiptare!!!si fjete mbreme?uroj mire!
s'eshte e veretet qe ato qe the per nje fjale te vetam ne shtepi kushtet jane te tilla.ej jemi ne 2005,gati,nje pastruese shtepie edhe gjindet apo jo? [/qb]
he pra, erdhe ke fjalet e mia ti great1. NUK JENI QE NUK JENI TE ZOTET te beni nje pune vet, jeni mesuar me sherbetore ju...hmmmmmm!Do vini ne fjalet e mia ju, do vini...!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] vetem nje cike,jo shume!!!ju pelqen te vertiten rreth tij,eeeeeeeeeeee.e di se si shkojne keto pune.
ajo puthja jote do me mbaje gjalle per keto dy ore leksion,eshte shume shume embelsisht e embel!!!!!!!!!!!!!!1 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
gjynah cuni, paska vdekur per nje cik puthje!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

[qb] vetem nje cike,jo shume!!!ju pelqen te vertiten rreth tij,eeeeeeeeeeee.e di se si shkojne keto pune.
ajo puthja jote do me mbaje gjalle per keto dy ore leksion,eshte shume shume embelsisht e embel!!!!!!!!!!!!!!1 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o zhot o zhot una tani ela nga leksioni ele u futa nje cike ketuja.
po nuk eshte pune te vertitur.ju duket juve sikur eshte ashtu
pastaj cunat ja fusin edhe kot per pordhe shikojne nje vajze ne rruge dhe thone qe i kruhet ajo vajza gjoja. kot
femra eshte e bukur nag natyra dhe duke u mbajtur behet akoma me interesante

Kondrapedali

Kondrapedali

Mirëmëngjes

Shqiptare, në radhë të parë hijeshia, nuk ka të bëjë me modën apo me bukurinë apo me elegancën. Këto sigurisht mund të ndihmojnë por hijeshia ka të bëjë në radhë të parë me personin :shrug: .

Tjetra, thua që një mashkull nuk mund të merret me shtëpinë etj. Të them një sekret? Shumica e femrave sot janë më keq se meshkujt :shrug: dhe nuk ka gjë më të shëmtuar /pf/images/graemlins/frown.gif . Megjithatë siç tha edhe great1 çdo gjë rregullohet. Edhe një sekret tjetër? Meshkujt në shumicën dërrmuese të rasteve dinë të bëjnë ato që thua ti por i intereson më shumë sporti. Pra ne nuk na e vret syrin aq shumë sa juve papastërtia. Por edhe ju e keni më shumë se mund të vijë komshija apo filan fisteku dhe do gjejë shtëpinë të papastruar e do thotë që e zonja e shtëpisë është e pisët, nuk punon etj. etj. Kjo është një karakteristikë dalluese mes meshkujve dhe femrave por nuk është absolute :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Epo Kondrapedali, edhe TY te them njesoj sikurse qe i thashe dhe great1, se edhe ti ke ardhur ne fjalen time. femrat jane me elegante (te pasterta) sesa ju meshkujt. Leri sekretet, po thuaj qe realiteti eshte ky. E sa per ate qe thua se ka edhe femra te cilat nuk jane te pasterta, atehere po te them sic kam thene edhe me pare meshkujt qe jane elegant jane 1 ne 1000 raste, nderkaq edhe femra te tilla qe ti ke permendur jane 1 ne 1000 raste.
Ti thua qe femrat pastertine e bejne nga shkaku se komshiu do flet keq nese ajo nuk e ben kete, por e ke gabim, e verteta eshte qe papastertia femrave ua vret syrin, nderkaq juve jo!
Ju cunat edhe po te mos i beni nje pasterti shtepise per 1 muaj, nuk prish pune kjo gje, nderkaq ne nuk e durojme qe as edhe te ulemi ne nje vend te papastert, e le me te jetojme ne nje vend te tille!.... /pf/images/graemlins/wink.gif

anny

Primus registratum

po mos ja fusni kot.si mo e ben per syrin e gjitones kjo nuk eshte aspak e vertet,pastrimin e bejne se keshtu jane te ndertuara femrat
meshkujte nuk jua ze fare syri pastertine
te futesh ne nje shpi qe jetojne vetem cuna(ka plote raste ketej se ka plote studenta9 ta ze cerma,krome eshte ngado qe hedh syte,se jo pertojne se jo nuk kane oreks,se nuk ja thote
etj.mgjth ka edhe perjashtime
shqiptare kemi te drejte ne :kiss: :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ktu me ca shof une qenka debat midis femres dhe femres :lol: :lol:

anny me ty e kom une :kiss: nuk ngihem /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] ktu me ca shof une qenka debat midis femres dhe femres :lol: :lol:

anny me ty e kom une :kiss: nuk ngihem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk debat eshte midis femres dhe femres degjove
po une mbroj mendimin e shqiptares,dhe hedh poshte ato qe thone per femrat

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] i know anny ishte thjeshte nje menyre me te terheq vemendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o zhotttt po mund te me thoje dhe dicka tjter per te terhequr vemendjen /pf/images/graemlins/smile.gif

bob

Primus registratum

po ta them une.o anny je shume shume,kam pak emocione te ta them!!!
hajt se po e marr kurajon,je shume e lezetshme atehere ta thashe.
e di pse,as une nuk e di........do ma thuash nje cik!
:wave: :wink:

anny

Primus registratum

[qb] po ta them une.o anny je shume shume,kam pak emocione te ta them!!!
hajt se po e marr kurajon,je shume e lezetshme atehere ta thashe.
e di pse,as une nuk e di........do ma thuash nje cik!
:wave: :wink: [/qb]
SHE SHE SHE te dukem e lezetshme .po ku ta di une pse te dukem ti,duhet ta dish vete,pastaj une nuk besoj se jam e lezetshme te duket ty se eshte fillim, /pf/images/graemlins/laugh.gif mgjth flm :kiss:

assassino26

Primus registratum

Se di,pse sikur i kam nigju edhe me prepara llafet e te para pares permendur :angel:
OSe afersish te njejtat llafe :shrug:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Se di,pse sikur i kam nigju edhe me prepara llafet e te para pares permendur :angel:
OSe afersish te njejtat llafe :shrug: [/qb]
ku mo i ke degjuar ti keto?
cdoje te thoje?''''''

assassino26

Primus registratum

aaaa,po...Me duket i kam thene une ke kafazi i arte per ty.Tu mbush mendja tani qe ti tha edhe dikush tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

[qb] aaaa,po...Me duket i kam thene une ke kafazi i arte per ty.Tu mbush mendja tani qe ti tha edhe dikush tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me ke thene ti mua qe jam e lezetshme???!!! po une si nuk e kam pare (lexuare ket gje) mgjth flm edhe pse nuk me kujtohet(edhe pse une nuk jam /pf/images/graemlins/laugh.gif )

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
[qb] aaaa,po...Me duket i kam thene une ke kafazi i arte per ty.Tu mbush mendja tani qe ti tha edhe dikush tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me ke thene ti mua qe jam e lezetshme???!!! po une si nuk e kam pare (lexuare ket gje) mgjth flm edhe pse nuk me kujtohet(edhe pse une nuk jam /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Modestia te ben edhe me te lezetshme...Masnej e lezetshme je se une jam doktorri qe te vizitova te spitali i forumit.UNe s'jam doktorr,po hyna mceftas,u vesha si doktorr dhe...
NEjse,shko shif ke tema e kafazit te arte edhe do te te mbushet mendja qe une ta kam thene i pari qe je e lezetshme.Po e pranove mire,po se pranove aq me mire,me pak konkurrence /pf/images/graemlins/laugh.gif