po mosh u melzhit ti :kiss:Fillimisht postuar nga great1:
[qb] femrat torturohen qe ti pelqejne meshkujve,e the edhe ti!!! atehere pse pak perpara the qe nuk eshte e vertete plotesisht
konkurrenca eshte tjeter,qe ti marrin njera tjetres shokun,he si thoni? anny,pse keshtu po ben ti?! po sikur yne,sapo te thashe...mire moj anny mire /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
he pra, erdhe ke fjalet e mia ti great1. NUK JENI QE NUK JENI TE ZOTET te beni nje pune vet, jeni mesuar me sherbetore ju...hmmmmmm!Do vini ne fjalet e mia ju, do vini...!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga great1:
[qb] gjes shqiptare!!!si fjete mbreme?uroj mire!
s'eshte e veretet qe ato qe the per nje fjale te vetam ne shtepi kushtet jane te tilla.ej jemi ne 2005,gati,nje pastruese shtepie edhe gjindet apo jo? [/qb]
gjynah cuni, paska vdekur per nje cik puthje!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga great1:
[qb] vetem nje cike,jo shume!!!ju pelqen te vertiten rreth tij,eeeeeeeeeeee.e di se si shkojne keto pune.
ajo puthja jote do me mbaje gjalle per keto dy ore leksion,eshte shume shume embelsisht e embel!!!!!!!!!!!!!!1 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o zhot o zhot una tani ela nga leksioni ele u futa nje cike ketuja.Fillimisht postuar nga great1:
[qb] vetem nje cike,jo shume!!!ju pelqen te vertiten rreth tij,eeeeeeeeeeee.e di se si shkojne keto pune.
ajo puthja jote do me mbaje gjalle per keto dy ore leksion,eshte shume shume embelsisht e embel!!!!!!!!!!!!!!1 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nuk debat eshte midis femres dhe femres degjoveFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] ktu me ca shof une qenka debat midis femres dhe femres :lol: :lol:
anny me ty e kom une :kiss: nuk ngihem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o zhotttt po mund te me thoje dhe dicka tjter per te terhequr vemendjen /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] i know anny ishte thjeshte nje menyre me te terheq vemendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
SHE SHE SHE te dukem e lezetshme .po ku ta di une pse te dukem ti,duhet ta dish vete,pastaj une nuk besoj se jam e lezetshme te duket ty se eshte fillim, /pf/images/graemlins/laugh.gif mgjth flm :kiss:Fillimisht postuar nga great1:
[qb] po ta them une.o anny je shume shume,kam pak emocione te ta them!!!
hajt se po e marr kurajon,je shume e lezetshme atehere ta thashe.
e di pse,as une nuk e di........do ma thuash nje cik!
:wave: :wink: [/qb]
ku mo i ke degjuar ti keto?Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Se di,pse sikur i kam nigju edhe me prepara llafet e te para pares permendur :angel:
OSe afersish te njejtat llafe :shrug: [/qb]
me ke thene ti mua qe jam e lezetshme???!!! po une si nuk e kam pare (lexuare ket gje) mgjth flm edhe pse nuk me kujtohet(edhe pse une nuk jam /pf/images/graemlins/laugh.gif )Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] aaaa,po...Me duket i kam thene une ke kafazi i arte per ty.Tu mbush mendja tani qe ti tha edhe dikush tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Modestia te ben edhe me te lezetshme...Masnej e lezetshme je se une jam doktorri qe te vizitova te spitali i forumit.UNe s'jam doktorr,po hyna mceftas,u vesha si doktorr dhe...Fillimisht postuar nga anny:
[qb]me ke thene ti mua qe jam e lezetshme???!!! po une si nuk e kam pare (lexuare ket gje) mgjth flm edhe pse nuk me kujtohet(edhe pse une nuk jam /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] aaaa,po...Me duket i kam thene une ke kafazi i arte per ty.Tu mbush mendja tani qe ti tha edhe dikush tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]