DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

jo nuk jam, sepse une te thashe 1000 here se elegancen ketu e kam perkufizuar me pastertine dhe mirembajtjen e trupit!C'ka ka shpresa ketu?! :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif

bob

Primus registratum

po kur nuk je elegante,djali nuk ka pse te te shohe!atehere ti ke preferon,pse ti qofte per nje here te vetme nuk pranon dicka reale.pra elegance=hope!!!pse cuditesh?! :idea:

Shqiptarja

Primus registratum

po great1, sepse elegancen o e ka dikush o nuk e ka, shpresa nuk u ndihmon njerezve ketu!

Une per shembull mund ta kem nje fiksim elegancen, e dikush tjeter jo, e pra, ai qe nuk e ka nuk i ndihmon shpresa qe ta kete!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

mirembajtje e trupit+pasterti+pedantesi= elegance! /pf/images/graemlins/smile.gif

bob

Primus registratum

po po me formula!pa ne ju do ishit ca gjera te shemtuara,pra jeni elegante qe te rrini me ne.
pastaj pastertia eshte e kujtdo,kush nuk eshte i/e paster eshte,po,barbon :lol: eleganca juaj suksesi jone,keshtu edhe mund te pranohet!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
shihe pak fjalen,eshte ajo???

Shqiptarja

Primus registratum

Sidoqofte, vazhdojme me tej.U tha dhe u pranua qe eleganca u takon femrave, ata e kane fiksim kete, s'ka njeri qe mund ta mohoje kete!
:shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

Atehere teme tjeter po vazhdojme ketu:

Pse edhe meshkujt nuk i perfshine tek termi:"Gjinia me e bukur"?! :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

pse thua keshtu ti.temat i hap e i mbyll si te te teket :eek: bukuria e mashkullit eshte dhunti qe zoti e punoi me shume djerse e kujdesi.gdhendje e perkryer!!!te presim cfare thone te tjeret,apo jo?

Shqiptarja

Primus registratum

S'kam faj une great1, njerzit ane e mbane botes, kur i drejtohen femrave, pra kur deshirojne qe te flasin per to, thone "gjinia me e bukur", ndrekaq per meshkujt "gjinia me e forte"! :shrug:

Sa per te tjeret, c'te bej une, vetem une e ti mbetem duke debatu, te tjeret me zor s'mundem t'i sjell ketu!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shqiptare, meshkujt janë gjinia më e fortë, po të ishin edhe gjinia më e bukur ç'mbetet për femrat? Gjinia më e djallëzuar :tipsy: .
Shqiptare, femrat e ndryshojnë modën aq shpesh sa të nesërmen e ditës që ke blerë diçka je jashtë mode :shrug: . Kjo do të thotë që femra është vazhdimisht në kërkim të elegancës. Meshkujt kanë qindra vjet me të njëjtën modë (pak a shumë) që do të thotë që meshkujt ndihen elegantë (pëlqehen edhe nga femrat) me modën e para dy shekujsh!
Dhe nuk është plotësisht e vërtetë që femrat duan të jenë elegante që t'i pëlqejnë meshkujve! Ato e bëjnë këtë më shumë që t'ia kalojnë shoqeve. Nuk ka konkurrencë më të madhe se në një rreth femrash! /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave: Bye Shqiptare

Shqiptarja

Primus registratum

Prap ke puna e elegances po kthehemi!

Te jesh elegante Kondrapedali nuk do te thote se duhet te jesh edhe e modes!

Une e dhashe nje forumule atje me larte per elegancen!

Pa "gjinine e bukur",
"gjinia me e forte"
do te ishte e shkrete ne kete bote! /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sigurisht shqiptare pa femrat meshkujt do ishin qeniet më të mjera (përveç GAY /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Problemi është se edhe macja lëpihet që të pastrohet, lëviz gjithë ditën që të mbajë trupin në formë (kjo është më shumë natyrore), por kjo nuk e bën më elegante :shrug: . Eleganca është një term i shpikur nga njerëzit dhe të cilit i japim kuptimin që duam.

Normalisht, eleganca ka shumë më tepër se ai përkufizim që i ke bërë ti. Me përkufizimin tënd, të them që njerëzit lahen e pastrohen më shumë për të tjerët se për vete (mjafton të kujtosh njerëzit një shekull më parë). Pra, është hijeshia ajo që kërkohet nëpërmjet pastërtisë së trupit dhe mirëmbajtjes së tij. Hijeshia e bën një person më tërheqës për seksin (gjininë) e kundërt. Pra dalim tek postulati që femrat torturohen që t'i pëlqejnë meshkujve :shrug:

anny

Primus registratum

si mo great ne do ishim nje gje e shemtuar pa ju
seshte aspak e vertete femrat vishen ose rregullohen qe te ndihen mire me veten dhe pastaj per cunat ne radhte te pare eshte kenaqsia shpirterore :kiss:
shqiptare :kiss: :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

anny te kiss pak una /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: ishalla ste ngel hatri se ne ball te putha /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] anny te kiss pak una /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: ishalla ste ngel hatri se ne ball te putha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo uk me ngelet fale hatli.te puf ele uan ty :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Kondrapedali, kot Zoti nuk i ka krijuar dy krijesa me gjini te kundert, ne menyre qe te “plotesojne” njera tjetren, njera po te mungonte, tjetra do ndjehej keq, por ama duhet ta pranoni qe ne femrat megjithate mund te bejme pa meshkuj, sepse mund ta mirembajme vehten edhe familjen ne cdo aspekt pa ndihmen e meshkujve,nderkaq nje mashkull kurre nuk mund ta permbante vehten e lere me familjen duke qene vetem pa nje femer prane! /pf/images/graemlins/wink.gif

Paramendoni o femra te nderuara se si do te dukej nje shtepi (banese) e nje mashkulli te vetmuar:

perde te palara nga 2-3 muaj, tesha te pa paluara neper sirtare e komodina, hekrosja e teshave gjysme-per-gjysme (ku te hekurosura e ku te pahekurosura), pluhuri neper komodina qe qendron aty 2 jave rresht (sepse nuk i shkon ne mendje qe te beje edhe kete pasterti!, nje pjate apo tas kikirikash apo “chips” qe jane vjeteruar ngaqe kane ndejtur mbi tavoline 2-3 jave pa u larguar nga aty (sepse futbolli, muzika ja kane marre mendte e ka haruar t’i largoje ato), mos te flasim per ajrosje dhome qe kurre nuk u shkon nder mend, etj., etj……, e pra pa femer kjo eshte gjendja e nje shtepie te nje mashkulli te vetmuar!
Tash, dikush nga meshkujt do te thoshte qe jo te gjithe jane te ketille, sigurisht, mund te rastis ndonje qe mund t’i beje te gjitha keto, plus edhe ta mirembaje trupin, mirepo ato jane 1 ne 1000 raste!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sipas Kondrapedali-t hijeshija qenka ajo qe e ben me terheqes nje njeri per gjinine e kundert!Kondra e ke shume gabim, sepse, sic edhe te thashe me pare, te jeshe elegante nuk do te thote qe duhet te jeshe edhe e modes, pra qe ta ndkjekesh ate, GJITHASHTU elegance nuk do te thote qe njeriu duhet te jete i bukur qe te jete edhe elegant. Keto jane dy gjera te kunderta dhe nuk mund te behet nje perkufizim i tille ngaqe, bukurine e fal Zoti e qe ASPAK nuk varet nga njeriu kjo (edhe po te deshironte njeriu nje gje te tille, e ka kot), nderkaq mirembajtja e trupit, eleganca VARET kryekeput nga njeriu dhe aspak nga Zoti!!!!
:shrug:

bob

Primus registratum

femrat torturohen qe ti pelqejne meshkujve,e the edhe ti!!! atehere pse pak perpara the qe nuk eshte e vertete plotesisht
konkurrenca eshte tjeter,qe ti marrin njera tjetres shokun,he si thoni? anny,pse keshtu po ben ti?! po sikur une,sapo te thashe...mire moj anny mire /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] si mo great ne do ishim nje gje e shemtuar pa ju
seshte aspak e vertete femrat vishen ose rregullohen qe te ndihen mire me veten dhe pastaj per cunat ne radhte te pare eshte kenaqsia shpirterore :kiss:
shqiptare :kiss: :kiss: [/qb]
anny :kiss: