DASHURIA NDAJ VETES

^Res-Cogitans^

Primus registratum
Re: DASHURIA NDAJ VETES

epo une me shume se veten nuk dua askend, oj po kjo! /pf/images/graemlins/wink.gif Si ka mundesi te dashurosh dike tjeter kur nuk dashuron veten une se kuptoj :confused:

Pikpamje te ndryshme :wave: ... (^=^)
"Dike tjeter"...une flas per personat me te rendesishem te jetes time...ato qe me kan dhen DRiTEN(& entourage_i im,sigurisht) ....per mua esht e tille. :wub:

ladouce2005

Primus registratum

une e dua veten, kujdesem per te etj etj, po do e jepja jeten time pa u menduar fare per engjellin tim :wub:
kjo do te thote qe dua te tjeret me shume se veten, e pastaj vij une /pf/images/graemlins/laugh.gif
nese duhet te zgjedh mes nje seance masazh per qejfin tim ose gjysem ore me shpirtin tim O, do zgjidhja te rrija me bebin tim :wub:
besoj se momentin qe behemi prinder, nuk jemi me egoiste dhe te dashuruar pas vetes...bota rrotullohet rreth femijes :wub: :kiss:
ka perjashtime sa te duash :smash: por shumica fiton /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

shume dakort me ty...
por edhe dashuria dhe sakrifica qe ben per femijen e ka burimin tek dashuria per veten sepse ky femije te ben ty te lumtur pra te dhuron pothuajse gjithcka dhe eshte pjese e jotja ka dale nga ty..... pa te ty te duket sikur gjithcka nuk ka me kuptim.... prandaj dhe ti sakrifikon dhe jeten per te pra per nje pjese tenden.......

Po ashtu jeta ka treguar se ka fatkeqsi te tilla ku femija largohet nga jeta perpara nenes..... por kjo nuk do te thote qe tashme jeta e nenes nuk ka kuptim.... nga dashuria per vetveten jeta vazhdon.....

besim231071

Primus registratum

Teme e veshtire kjo,per mua.Do kisha dashur te jepja nje mendim profesonist,por nuk e njof shume psikologjine dhe nuk gjeta as literature per te studiuar pak mbi temen,keshtuqe mendimi im eshte 100%armator. Mendoj se ta duash veten eshte shume e rendesishme per çdo individ te llojt HOMO SAPJENS.Eshte nje nder tiparet esenciale qe dallon specien tone nga te tjerat.Po nuk e deshe veten,askush nuk te don.Per kete te fundit jam shume i sigurte.Po se deshe veten bie ne meshire,pra meshirohesh nga te tjeret.Te mos e ngaterrojme te duash me te dashurosh se jane dy gjera paksa te ndryshme.Mallkimi i shkodraneve:Te hyfte vetja ne qejf dhe qe s'eshte veç i shkodraneve(se per vete s'jam shkodrane por e perdor)eshte nje mallkim i rende.Eshte evidente qe ta duash veten dhe te hyje vetja ne qejf jane dy gjera te kunderta.Persa i perket historise tragjike te exit tuaj,do te thoja se nuk mendoj te jete egoizmi faktori i reagimit te tij ne ate menyre qe ju e pershkruani.Mendoj se eshte me shume fakti i mos pranimit te vdekjes nga njeriu qe e shtyne te reagoje ne ate menyre.Them se shumica derrmuese e njerezimit nuk e pranojne fenomenin e frikshem ne fjale.Kjo shpjegohet dhe me faktin qe flasim shume pak per te.KA 11 vjete qe nje shok i imi ka nderruar jete dhe une akoma nuk e kam pranuar kete.Dhe kjo jo vetem se do doja ta kisha prane por mbi te gjitha do doja qe dhe ai te jetonte gjate gjate shume gjate.

BISOU

Primus registratum

KANAN,
SE PARI ME VJEN SHUME KEQ PER FATKEQESINE TENDE DHE E DI SE SA RENDESI KANE SHOKET APO SHOQET E AFERTA NE JETE....
POR LIGJET E NATYRES HUMANE SI NDRYSHOJME DOT... DISA JETOJNE GJATE E DISA LARGOHEN TE RINJ FATKEQSISHT......
SHPRESOJ QE KY SHOK TE KETE LENE MBRESA DHE KUJTIME TE BUKURA DHE TE TE SJELLI BUZQESHJE KUR TA KUJTOSH /pf/images/graemlins/smile.gif

PERSA I PERKET GJENDJES TE EXIT AS UNE NUK MENDOJ SE E KA BERE NGA EGOIZMI ASPAK DHE ASNJEHERE SE KAM GJYKUAR NE ASNJELLOJ MENYRE PERKUNDRAZI E KAM NDIHMUAR NE MAXIMUM PER TIA LEHTESUAR DHIMBJEN SADOPAK..... MUNDOHEM GJITHMONE TE NISEM NGA VETJA KUR SHOH SITUATEN E NJE TJETRI... NE SE UNE DO TE ISHA NE VENDIN E TIJ SE DI SE CDO TE KISHA BERE.... KUR E SJELL NDERMEND SE MUND TE ME NDODHI MUA NJE DITE TURBULLOHEM NE MAXIMUM DHE E LARGOJ NGA VETJA MENDIMIN....
JAM SHUME E LIDHUR ME PRINDRIT I DUA SHUME DHE ME DHUROJNE LUMTURI PA MASE......

PRANDAJ DHE THEM QE NE CDO GJE QE BEJME APO DUAM APO KERKOJME NISEMI NGA DASHURIA PER VETVETEN....

saimir08

Primus registratum

ne jemi ne duart e natyres loder ku kryejme nje cikel dhe pergjate harkut kohore na jepet mundesia qe te jetojme te gjitha periudhat e jetes duke filluar tek femijeria e me radhe deri ne moshat e thyera dhe kjo eshte NATURALE dhe ska asnjeri qe te trembet qe te vjen vdekja ndoshta eshte e cuditshme por une do te perferoja qe ta dija dhe momentin e vdekjes sepse dua ta shikoj ne sy ate qe po me merr dua te jem une qe te pres dhe dua te jem i vetedishem per ate qe po me ndodh sepse dua ti tregoj shume gjera vetes time qe ndoeshta kurre nuk kam patur mundesi t'ja them
ta shikosh boten me syte e te gjallit kjo eshte jeta por eshte dhe tjetra forza vullneti per ata njerez qe pranojne ta shikojne boten me syte e nje te vdekuri ja ky eshte cikli i jetes .
nuk eshte e natyres kur vdes nje i ri athere ne natyre do te thote qe ka patur nje anomali
sepse nuk e ka perjetuar gjithe ciklin .

ky eshte nje komunikim qe po beje nje dite me nje profesor filosofie dhe ai kte donte te vdiste i vetedishem per vdekjen . e dini qe ka te drejte .

Alanis

Primus registratum

me pelqen kjo lloj dashurie por nuk do doja ta shoqeroja edhe me sex /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

HMMM... INTERESANTE LOVE /pf/images/graemlins/laugh.gif
SEXI ESHTE KENAQESI TRUPORE DHE MENDORE DHE SI MUND TE MOS E IMPLIKOSH KETU UNE SE DI......

DUKE U NISUR NGA VETJA E PRANOJ TOTALISHT :thumbsup: :wub: :devil:

Dolores

Primus registratum

To much of everything eshte e demshme B...po ta duash mjaftushem eshte mese normale :thumbsup: dhe te jesh comfy me sexualitetin se kur je i mbyllur transformohesh ne nji freak dhe maniak sexual :idea:

Dolores

Primus registratum

Triny u having a low day :confused: Le qe jemi brenda temes po kur merremi vesh Anglishtja eshte mese e pranueshme :shrug:

b.k.

Primus registratum

Rregullorja e Albforumit
--------------------------------------------------------------------------------

Pika 1: Gjuha kryesore e Albforumit është shqipja. Gjuhët e tjera do të lejohen vetëm në rastet kur shprehin:
a) thënie apo batuta
b) terma apo fjalë që nuk kanë përkthime në gjuhën shqipe
c) artikuj ose shkrime me referencat përkatëse.
Në rast shkelje të kësaj pike postimi do të ndryshohet ose fshihet.

Nese ke ndonje problem nuk diskutohet ketu por tek tema perkatese, perfshire dhe humorin tim

Dolores

Primus registratum

S eshte hera e pare qe antaret flasin Anglisht neper tema edhe nuk eshte bere ndonjehere problematike.

Me vika keq qe nuk je e vemendeshme per sa i perkete gjuhes ne albforum. Batutat i keni bere dhe me pare ne anglisht. Une nderhyva vetem kur ishin tre postime gati rrjesht vetem ne anglisht, ndonese ke te drejte, duhet te zbatoj rregulloren me rreptesisht

BISOU

Primus registratum

FALEMINDERIT PER RIKUJTESEN E RREGULLORES SE FORUMIT

eshte detyra ime, sidomos kur behen pyetje ose komente qe tregojne se anetaret se kane idene.

AQ ME TEPER TEK KJO TEME QE E KAM HAPUR VETE???
SU BE FARE CHIT-CHAT SA PER TE TE SPJEGUAR SE ME ATO QE THASHE ME LARTE DHE QE MI FSHIVE TI JANE PJESE E TEMES DHE E KENAQESIVE INDIVIDUALE......

Jemi te gjithe ketu per kenaqesi personale, por kjo nuk do te thote te mos respektojme te tjeret. Duke shkruar ne nje gjuhe qe qofte dhe nje anetar i vetem nuk kupton (dhe futet per te kexuar shqip) ti nuk respekton te tjeret, dhe kjo eshte arsyeja pse ai rregull egziston. Ka shume gjera qe nuk mund te perkthehen, por ky nuk ishte rasti juaj. Kaq te veshtire e keni te shkruani shqip, (mos me thuaj qe jetoni jashte)