Dashuria dhe Urrejtja! Kush eshte me e forte?

scadarsko

Locus omnem
Sa te trash jeni..sna leni me u bo pak interesante..
me lidh kam lidh..po me me lidh s'ja ka arrit njeri deri sot
PSE t trash?pastaj mos i je ventes aq siguri se ka mundesi te lidhesh dhe ti menyrat Jan NBA me ndryshmet.....lidhje me spa go,lidhje NBA tangat....et et!iku koha kur thuhaj ja fuss d'y kembet ni kepuc apo ajo fjala shqipe ja ben shu.....en nye !
 
Top