DASHURI ME TE HUAJ APO SHQIPTARE

ados

Primus registratum
Re: Dashuri me te Huaj apo Shqiptare?

ta ka ron ne koke ndonje grek sic duket..
fat te mire megjithate..love has no borders /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

ados, une kam 5 vjet qe nuk jetoj me ne greqi, ne koke me ka rene vertet ketu e 7 vjet me pare per nje shqiptar, por jam realiste, dhe vetem kaq.

Odea

Primus registratum

Love has no borders...do kete pasaporte amerikane lol

notorious

Primus registratum

pink... thjesht po boja i dor muhabet me vajzen, çke qe i mer gjojnat si ta thot truni jot...? shejton kalamo /pf/images/graemlins/smile.gif

pastaj per ate qe thu ti se vej ne dyshim... po me e thon tamon muhabetin, un ne momentin kur femra prishet (se kshu i thohet m'duket) me pelqen me shum te shperthej ne ato fjalet e bukra te fjalorit Shqiptar te tipin...

oooohh mami im o zot çar qefi, sa te omel e ke o pereni e kshu me rradh ose ojj nana jeme...

ndersa kur nigjoj femren qe fillon e me uleret oooo mama mia, dai dai huuu me te thon te drejten me bon içik efekt, jo se ma shkref po aty gati... me i llaf mezor pres te shkoj ne bagnio ti fus i te shplame /pf/images/graemlins/smile.gif

se kam iden a u tregova içik i qart ne shpjegim apo jo...

p.s. m'le t'punoj pink, çke qe me prish pun /pf/images/graemlins/tonguee.gif pastaj mir e kam qe i them zoulus... njeriu ka nevoj te ri ngaiher dhe pa burrin, neqofte se vertet don qe raporti te shkoj persmari /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une preferoj shqiptaret u çava tu e thone... si nuk me nigjo njeri!!! /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

tola77

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une preferoj shqiptaret u çava tu e thone... si nuk me nigjo njeri!!! /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

POVERINA : /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

vazhdoje...çoje mendimin deri ne fund...

notorious

Primus registratum

n'fakt... me thon te drejten ose me mir me qen i sinqert deri n'fund...

e kam thon dhe iher... qe po te isha femer, e te jetoja jasht shtetit me kto flokedjegur e kok-katror qe shikoj, do i veja kapak e Shiptarit sja jap /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti tola... me duket se meshkujt Shqiptare te paskan trajtuar shum keq

VoGeLuShI

Primus registratum

vallai me dore e mbaj e shqiptarit s'ja jap /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

come ti capisco /pf/images/graemlins/smile.gif

Qerratai

Primus registratum

mastermind, hap ndonje teme gjekundi te diskutohet cfare eshte ofendimi.

VoGeLuShI

Primus registratum

ados, po pse vete kundra natyres, njeriu dashurohet ne ambjentin ku jeton(ketej nga fundi dhe ne internet) se shqiptaret jetojne ne greqi perse mos dashurohen dhe me gerke.

[/ QUOTE ]

greket jane sh sensuale, sh te embel...jane dashnoret perfekte /pf/images/graemlins/devil.gif

zoulou

ElB@S@N

ne ate aspekt... jemi te gjith njesoj Meshkuj Femra, qofshin dhe nga Groenlandia

po troç muhabeti ste esht dhon mund'sia thuj... un sdu te fus ne rrug te gabuar se ti e din vet... po shko ne Shqiperi me fmin pa burrin tek prinderit, se do knaqesh /pf/images/graemlins/smile.gif

pastaj s'esht e thonme qe ti te diskutosh gjithçka me burrin /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. çar do me falje ti...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pa koment se per ndryshe do dal nga tema .... /pf/images/graemlins/blush.gif
Ps:kuptoje vete ate qe do te falja ... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Greqia eshte shtet assokopulos /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Jo... Jo. Eshte thjesht keqkuptim pa dashakeqesi... /pf/images/graemlins/smile.gif