DASHURI ME TE HUAJ APO SHQIPTARE

Odea

Primus registratum
Re: DASHURI ME TE HUAJ APO SHQIPTARE

Hmm...dmth femra shqiptare duhet te luaje vetem rolin e femres i cili eshte "zbutja" e cilesive tuaja? Interesting, dhe themi pastaj pse femrat duan dicka tjeter nga mashkulli shqiptar. Gjithesesi, ne akoma nuk e dime a eshte e vertete qe shumica e femrave duan nje te huaj apo shqiptar.

Per mendimin tim, cdo njeri zgjedh separi njeriun e vet, dmth nje njeri qe vjen nga vendi i vet pasi i kupton vlerat dhe prejardhjen. Mgjth, kur ky individ nuk ploteson kushtet primare per miresjelljen e qenies si njeri, atehere behet alternative dytesore.

Kaq per sot se kam per te mesu...lol

Tiranas

Primus registratum

Zgjedhjet tashme jane te lira per vajzat dhe dashuria tashme ne Shqiperi mendoj une, shikohet me shume nga vajzat ne aspektin ekonomik, se sa ne aspektin e ndjenjave.

Odea

Primus registratum

Ndoshta...nuk kam shume dituri per vajzat ne shqiperi. Jane bere 7 vjet tashme qe kur kam shkelur kembe ne ate vend, rritja ime si femer dhe si individ ndodhi jashte keshtu qe me verte nuk mund te flas me konfidence mbi femren shqiptare. Une thjesht po flisja nga perspektiva e nje shqiptareje jashte shtetit.

Tiranas

Primus registratum

Nejse dhe une po jap thjesht nje mendim ne cilin kendveshtrimin i shikoj gjerat.

Odea

Primus registratum

ehe...ti me duket do me majt pishtarin master lol

Odea

Primus registratum

Hmm...se si ti pergjigjem une kesaj se di vallai kshu qe me mire po e le me kaq. Im known to be a sissy lol

Qerratai

Primus registratum

Sa inteligjente qe qenke moj Odea, si e gjete qe une e njoh anglishten shkelqyeshem ?

Sissy ne kuptimin qe mban "uniforme" apo ne kuptimin shpendarak te fjales ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Master, rri urte tashi se do na shkelin veshin per anashkalim teme. Sorry personazh...nuk do e perseris me fajin lol

P.S. Kush je ti btw? AnaKarenina ku iku? I miss her...

S

Scorpion

Guest
Dashuri me te Huaj apo Shqiptare?

Dihet pergjigjja: "Dashuria nuk njeh,kufi"...apo "Dashuria nuk ka pashaporte"...
Te shohesh e te degjosh mjaft vajza qe thone: "Shqiptar, kurre!!!"
Megjithate,nese s'do te pergjigjeshim thjesht per rastet tona personale pa lene menjane menyren demokratike te pergjigjes jam i bindur se duhet ti japim "perparesi" vendit tone. Mendoj se kultura,gjuha,shprehjet,zakonet jane gjera qe na bëjnë te ndihemi me lirshem me te sigurt dhe me te dashur tek shqiptaret.

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Dashuri me te Huaj apo Shqiptare?

...Por kjo bie ne kundershtim me ate qe : ta donim aq shume shqiperin dhe shqiptaret, nuk do ishim larguar /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ose do ishim rikthyer (kjo pa marre parasysh arsyjet e largimit)
Apo nga nje ane te largohemi, edhe nga ana tjeter te mblidhemi me albo jashte....

Kjo qe thua ti, qe ndihesh me lirshem me shqiptaret, nuk me duket ekzakte, sepse ne fund te fundit ata qe jane jashte dhe qe jane integruar (dhe kjo ndodh ne pjesen me te madhe te rasteve) kane marre nga kultura vendase, qe do te thote qe ne fund te fundit edhe pse ngelen shqiptar, nuk kane me shume lidhje (te drejte, te ngushte, te forte) me shqiperin dhe shqiptaret, si rrjedhoj siguria dhe lirshmeria ne fjale bie posht, dhe krijohet me njerzit e vendit qe frekuenton.

Nga ana tjeter, per ata qe jane ne atdhe, dihet qe preferojne te huajt /pf/images/graemlins/laugh.gif pse??? ceshtje mode me siguri...apo tangerlliku /pf/images/graemlins/laugh.gif ... dhe jam mese e sigurt qe ndermjet nje te huaji dhe nje shqiptari do kishin zgjedhur te huajn...pse??? sepse shqiptareve ja kan nxjerr dhe u a kan nxjerre boje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

na trego historine tende Pink, qe te te besojme per ato qe thua /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

..ke fillu pune per assistente socjale ti eee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ados

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
..ke fillu pune per assistente socjale ti eee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
mu aty te ura me tri harqe e kom zyren /pf/images/graemlins/smash.gif
buze lumit..m'co i telegrom qe po vjen

ados

Primus registratum

shih , shih nga e di ti mer , apo me paske majt pishen /pf/images/graemlins/laugh.gif
te koma e mesit