DASHURI ME TE HUAJ APO SHQIPTARE

MLK

Primus registratum
Re: Dashuri me te Huaj apo Shqiptare?

Ky qe ti na solle ishte me te vertete nje scoop /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif <font color="purple"> Rrofte dashuria me çdo lloj shtetesie </font> /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

se di pse... po kam nje si tip parandjenje, qe as edhe nje femer tek kjo tema te mos them per te gjith Forumin... s'esht hap me noi t'huj

ka mund'si bona... po dhe per ate sjam i sigurt /pf/images/graemlins/shrug.gif

zoulou

ElB@S@N

çdo te thote tamam " s'esht hap me noi t'huj ????" /pf/images/graemlins/confused.gif

flm per sqarimin !!!

notorious

Primus registratum

hiç gjo mi...

hap d.t.th. qe te jesh q!re me ndonje, jo Shqiptar zoulou...

zoulou

ElB@S@N

ehe , epo para se te flasesh shih faqen nr: 3 dhe do shohesh qe po .... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

notorious

Primus registratum

interesante...

pa he ç'ndryshim kishte...? qe t'permirsojm jo per gjo /pf/images/graemlins/smile.gif

zoulou

ElB@S@N

Nuk mund te them .... <font color="red"> DASHURIA E PARE </font> !!!!!!!! /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

notorious

Primus registratum

aha... kuptova, e po me Shqiptar kur ke n'men me e bo...?

spo te them t'biesh n'dashni po thjesht ta provosh... 1 eksperienc me shum ste bo keq

te hap qelizat...

Odea

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
se di pse... po kam nje si tip parandjenje, qe as edhe nje femer tek kjo tema te mos them per te gjith Forumin... s'esht hap me noi t'huj

ka mund'si bona... po dhe per ate sjam i sigurt /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Hajde parandjenje hajde...shumica e femrave ketu me duket se jane jashte shtetit dhe ska mundesi mos me u ngjit me nje te huj kur i ke 24/7 rreth e rrotull. Gjithesesi, une si naive qe jam, ate te hapjem e kapa si te hapmje boterore apo shpirterore, ti e paske pas ne nje nivel komplet tjeter lol

Mendon se ke nevoje per permiresim noto? lol

notorious

Primus registratum

i shkreti un Shqiptare jemi e skuptohemi...

ne ç'aspekt shikon ti qe un kam nevoj per permisrim...?

zoulou

ElB@S@N

Jo flm qelizat mjaft te hapme i kam dhe per ekperience 1 me mjafton dhe me shqiptare deri sa im shoq te jete gjalle JO /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ps: po si te vijne ne mendje keto lloj pytjesh dhe sugjerimesh ????!!!!! /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

notorious

Primus registratum

na ti mi zoulou... mos na u bo me turp tashi, se qeke dhe e vaçinuar /pf/images/graemlins/smile.gif

meqe e paske burr... spo ta boj kte pytjen tjeter /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pastaj un njof shum Shqiptare qe vijn ne Shqiperi ja 2 muaj para burrit nga Qershori deri ne Gusht... vetem te defrejn me Shqiptaret

un ke ato e kam degjuar qe kam nevoj te me hapen qelizat...

zoulou

ElB@S@N

Nuk jam me turp fare ... po femrat shqiptare nuk jane te gjitha njesoj dhe te njejten histori ..... dhe qe kur jam martuar iki ne Shqiperi vetem per 2 jave me tim shoq e tim bir .... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Nese po ta fal se nuk e dije /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

notorious

Primus registratum

ne ate aspekt... jemi te gjith njesoj Meshkuj Femra, qofshin dhe nga Groenlandia

po troç muhabeti ste esht dhon mund'sia thuj... un sdu te fus ne rrug te gabuar se ti e din vet... po shko ne Shqiperi me fmin pa burrin tek prinderit, se do knaqesh /pf/images/graemlins/smile.gif

pastaj s'esht e thonme qe ti te diskutosh gjithçka me burrin /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. çar do me falje ti...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o degjenerate /pf/images/graemlins/laugh.gif pse je kaq i ndyre ti aman ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej, o plako, me vertet mendon ti se ka noj ndryshim ne ...la ta quajme... "akt seksual" qe mos ta quajme ne menyre banalisht "*****" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me kan thene se...seksi seks ngelet...te gjith ndryshimin e ben "personi"...mnjf i huaj apo albo, ngelet gjithmon mardhenje seksuale, nderkoh qe ndjenjat qe ke per personin e ndryshojne edhe i japin rendesi aktit...por ndjenjat ne fjal nuk zhvillohen ne baz te nacjonalitetit, thjesht ne bas te personit/personalitetit...(keshtu qe ai mund te jet edhe ari /pf/images/graemlins/laugh.gif ...por do te shijoj me shum se sa nje gjermon, kinez ose shqiptar...)

Tani leje gocen rehat, edhe mos i jep men ca me bo kur eshte ne atdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif

maty

Primus registratum

Ky qe ti na solle ishte me te vertete nje scoop /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/tipsy.gif shikon ndonjehere per te hapur muhabet duhet edhe scoopi!!!!

tola77

Primus registratum

o degjenerate /pf/images/graemlins/laugh.gif pse je kaq i ndyre ti aman ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej, o plako, me vertet mendon ti se ka noj ndryshim ne ...la ta quajme... "akt seksual" qe mos ta quajme ne menyre banalisht "*****" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me kan thene se...seksi seks ngelet...te gjith ndryshimin e ben "personi"...mnjf i huaj apo albo, ngelet gjithmon mardhenje seksuale, nderkoh qe ndjenjat qe ke per personin e ndryshojne edhe i japin rendesi aktit...por ndjenjat ne fjal nuk zhvillohen ne baz te nacjonalitetit, thjesht ne bas te personit/personalitetit...(keshtu qe ai mund te jet edhe ari /pf/images/graemlins/laugh.gif ...por do te shijoj me shum se sa nje gjermon, kinez ose shqiptar...)

Tani leje gocen rehat, edhe mos i jep men ca me bo kur eshte ne atdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

nuk kam cte shtoj me shume /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ados

Primus registratum

jo me greke vecse /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

ados, po pse vete kundra natyres, njeriu dashurohet ne ambjentin ku jeton(ketej nga fundi dhe ne internet) se shqiptaret jetojne ne greqi perse mos dashurohen dhe me gerke.