DASHURI ME TE HUAJ APO SHQIPTARE

Hellena

Primus registratum
Re: Dashuri me te Huaj apo Shqiptare?

Me shqiptaret te terheq afer gjaku .. por ne te njejten kohe te shtyjne larg ca paragjykime qe kane ..... por me cike diplomaci mund ti hiqen ato mendime .. keta qe jetojne e jane rritur jashte jane me larg paragjykimeve

arTesa

Primus registratum
Re: DASHURI ME TE HUAJ APO SHQIPTARE

beh une gjithmon jom per prodhimet vendore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gifpor edhe t'hujt njerz jan dhe s'ka asgje t'keqe te dashurohesh ne ta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Tiranas

Primus registratum

Te huajt jane pa gjak, mashkulli kur te jete ne shtepi duhet te ndihet shtepia, qe ka mashkull dhe qe i jep drejtim gjerave. Ku ka si ne.

ismaili

Primus registratum

Ktu ku jetoj une ska shqiptare fare, por kto Amerikanet qe kam njohtur ne shkolle kan qejf me pi. Une skam nerva me pa femren duke vjell nga birra. Ato jane te sexy por kur vjen puna per me kalu koh te gjata, nuk shtyhet dita me Amerikanet.

1UA

Primus registratum

Une jetoj ne Gjeneve dhe personalisht vdes per gocat shqiptare, gjithmone i kam dashur dhe do i dua perhere, por ketu ka shume femra te papara kshu qe tundimi eshte i madh, shtoi ktu edhe faktin qe kam pasur zhgenjime me ca goca te AL dhe behet ca si shume por jo per kete do heq dore.

Shpresoj ta gjej shpirtin tim binjak shqipfolese, perndryshe do te me duhet te rrah kurrizin ca vjet per t'ia mesuar gjuhen me te embel ne bote. Prap s'do e flas si 1 shqiptare maternelle po varja, gjysma e se mires me mire se asgje :D.

LUANESHA

Primus registratum

po ca rendesie ka ,se eshte shqiptar ose i huaj,eshte zemra ajo qe komandon... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gifapo kur je i dashuruar i thoni zemres jo ,se ai eshte i huaj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gifflas kur bahet fjale per dashuri,
zemra ska sy por,por ndjen per ate person pa dallim feje krahine e ideje ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

[Te huajt jane pa gjak, mashkulli kur te jete ne shtepi duhet te ndihet shtepia, qe ka mashkull dhe qe i jep drejtim gjerave. Ku ka si ne.] /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.giftiranas me bani pershtypje ikjo thenje...
tipik shqiptar... po dridhen dhe kojshit kur u futke ti nshpi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Eriselda

Primus registratum

Ndersa mua me pelqejne me shume te huajt. Jam pak e ftohte nga natyra, dhe me pelqen naiviteti qe kane. Shqiptaret jane te dhunshem si ne mendime dhe ne parime. Ne pergjithesi sadiste. Skllavopronare. Autoritare. Kenaqen kur bejne keq. Kenaqen kur nje femer vuan per ta. Kur jane kulturuar jane edhe me megallomane. Ne, femrave nga ana tjeter nuk na mbetet vecse te sillemi si mazokiste kundrejt tyre. Te kenaqemi kur i bejme keq vetes. Te kenaqemi kur nuk na respektojne, kur na fyejne per parime qesharake si: Nuk me ke respektu shoqnin! qe nuk hyjne fare ne nje lidhje.

Ndersa te huajt jane leale. Te hapur. Ndryshe nga shqipot, njohin fjalen kulture po aq sa dhe fjalen respekt. Ata nuk e pranojne sadizmo-mazokizmin. Ndoshta jo te gjithe, por pjesa derrmuese.

1UA

Primus registratum

Eriselda,

Sigurisht e kuptoj mendimin tend duhet ta bazosh ne ndonje eksperience personale, po a te ka vajtur ne mendje se ka edhe meshkuj shqiptare qe jane shume te afeksionuar pas femrave te tyre, te bute, naive si i do ti, dhe qe dhunen s'e shohin as ne enderr?

Shiko me vemendje, mbase do te gjesh surpriza ne kete megalomani monstruoze!

Sweety el

Locus omnem
Me te huaj se po e shave shqip ste merr vesh,por ata jane me te lire se albanet dhe nuk jane fanatike.