Cuni me i mire i Forumit?

ladouce2005

Primus registratum
Re: Cuni me i mire i Forumit?

PO MO, PSE S'DO TI GJOJA? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

SIC E DINI PM NUK KA ME VEND!!!
te na falin pjemarresit e votave ishte e pamundur per me shume vota.....
dhe rezultati si perfundim
ketu ka dy fitues

dhe u jepet nga nje kupe sejcilit /pf/images/graemlins/laugh.gif

FLOBO & PESHKATARI JANE ME FOTOZHENIKET E AF.
:rockband: :rockband:

JURIA E PATI SHUME TE VESHTIRE KETE ZGJEDHJE DHE SI PERFUNDIM VENDOSI TE DHUROJE 2-KUPA FIRUESE
ME NDRYSHIMIN SE FLOBO MERR MEDALJEN E ARTE /pf/images/graemlins/laugh.gif
DHE PESHKATARI ATE TE ARGJENDTE /pf/images/graemlins/laugh.gif

URIME URIME JU PRESIM TEK FESTA NE BARIN E XHONIT :kiss:

mostro

Putraku

Akoma kjo tema?se keni marre akoma vesh se cuni me i mire i forumit jame una?Laj,shplaj,gatuj,qeth,qep,rruaj,arrnoj,s'shaj,s'peshtyj,ndihmoj pleqt rruges,s'ja u prish femrave,kenoj kur me teket
Shka po doni mo mreeeeee..

P.S MOS U HUDHNI ME KOT ANEJ NGA TEMAT E SEKSIT SE KENI ME U ZHGENJY.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

per FloBo
1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+ 1+1+1+1

PS: votova edhe per ato qe nuk futen shpesh ne af
votat nuk jane te manipuluara,me thane vete te jepja votat e tyre per flobon /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

flm votuesve per mbeshtetjen ne programin tim per vitin e ardhshem... :cool: jeni te gjithe shume te sjellshem /pf/images/graemlins/smile.gif
se_di, mos rrej kaq shume se kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

duhet te them qe peshkatari ma mori fitoren (single) ne kthese me ate foton qe kishte dale veren e kaluar /pf/images/graemlins/tongue.gif megjithate jam i kenaqur qe cmimin e ndaj me nje njeri si peshku /pf/images/graemlins/smile.gifedhe pse tani hallet e popullit do ndahen ne dysh /pf/images/graemlins/laugh.gif
peshko :wave:

assassino26

Primus registratum

Flobo,ma ke more fitoren per i peshk...
Ta tregoj une kur te bohen votimet e tjwera do dal ne fotografi me i qerre peshq edhe s'ka me fitore per ty.
Mos u meshtet hic ke une per realizimin e premtimeve te tuja,se do rrezohesh.
Une filloj fushate te re elektorale ne kete pike te nxehte kur vera sapo kia filuar dhe peshku eshte duke jua fruar brigjeve per te gjetur ushqim

ladouce2005

Primus registratum

urime urime :rockband:
hajde tani, ne te votave na duhet dhene nje e qerasur e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndonje birre te xhoni s'do qe keq, por meqe flobo punon me xhonin, do i duhet te na e paguaje birren per gjithe qershorin /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse peshkatari do na e sjelli neve peshkun qe do kapi per ket jave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

As mos e diskuto...
Per elektoratin tim peshk sa te duan.
Edhe 1 here perfitoj te puth gjithe elektoratin tim :kiss:

Sa degjova era pucje erdha una... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshko ma bej hallall,se ate peshkun plus te fitores tate,e kisha rubur una.... :tipsy: me ngeli mendja qe parmreme... :angel:
Nuk e di ne do t'a marre parasysh ky komision :shrug:

Florus

Forumium maestatis

moira, e kishe "rubur" :confused: :rolleyes:

un skam gisht te rubura e moires :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif ajo ka vepruar vetem sipas instiktit te saj /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

Moire.......
sa here te kam thene mi, mos te mi ngacmosh djemte fotozhenik.... pse mi ngatarron cunat se i kam te mire si shpirt....
cke mi mistrec kalamoni qe ja fut xixat ketyre /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
me zi u ndane cmimet
qe te dy yje te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
njeri hot :devil: tjetri hot :devil:
skam faj une e juria qe dolen dy fitues....

hajde prape party kete te premte...... :rockband: :rockband:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po si mos i ngacmoj mi...?? Njeri hot ,tjetri hot... :confused: po une te digjem fare...??? :lol:
He se ka lezet kur i perzien icik ne kete vape... :devil:

ladouce2005

Primus registratum

cu boka ktu nga djemte tane hot stuff :cool:
flobo, peshkataro, kujdes more cuna se eshte dhe uji me orar e s'dime se kur do mund t'ju shuaje ndonjera :devil:

O Tedo ,po i pate floket e gjata ,bisht ,te fusim me zorr ne .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po montoj dhe dy fucia une se ku i dihet ujit... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

TEedi eshte qeros,s'ka floke fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira,ngele duke rubur mi dreq...Po ta japim vete mi mos bej keshtu

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: J AKESHTU SHUME BUKUR... ME DASHURI ME NJONI-TJETRIN KA MOIRA FUCIA PLOT MOS U MERZISNI...
NGA NJE :kiss: PER TE GJITHE

:wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

po per na nje cmim tjeter qe munde te fitoj pa problem une do hapet ketu??
he BISO hap nje konkurse qe e fitoj une se dua te mburem qe dhe une ne jeten time shkullore kam fituar nje gje /pf/images/graemlins/tongue.gif
jo per gje po tja tregoj nipceve /pf/images/graemlins/laugh.gif