Cuni me i mire i Forumit?

xhoni

Primus registratum
Re: Cuni me i mire i Forumit?

Vallaj mund ta fitosh ti Flobo se une paskem nje optional me pak.Si coj foto dhe spara pershendes me te tilla :confused: .
Keshtu qe po te votoj dhe une ty. :thumbsup:
Sa per ate piken 3,po munohem me gjithe shpirt. :shrug: :wave:

Rosa....dukesh qe je beratse :tipsy:

ODISEA

Primus registratum

Edhe une e jap voten per Flobo-n...
Ja dhe nje shembull tjeter nga xhentilesa e Flobos :wink:
gentleman.jpg

ladouce2005

Primus registratum

ROBON PO E BEJME MISTER XHENTILI, PO XHONIN E KEMI TE MIRE GJITHASHTU...
XHONI TI JE MISTER BUZEQESHJA, MEQE KE QEJF, DHE PO TE DUASH NDONJE TITULL TJETER, PO T'A JAPIM, VETEM KERKOJE...SE KE QENE GJITHMONE I ZELLSHEM TEK BIRRAT E NEPER MUHABETE ME GOCAT E VOGLA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Booo... sa paskeni prashitur ,nje dite te mungoj njeriu dhe ec e gjeje kujnin e baces tate... :confused:
Fillojme me votat /pf/images/graemlins/tongue.gif
X-Ray ,mister xhentilesa
Harap ,mister buzeqeshja
ps.Xhoni ti meriton cmim tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Florus

Forumium maestatis

:lol: Aragorn un e bej me te gjitha (mbajtjen e palltos pra...)jo vetem me ato super..super :idea: modelet :devil:
pu sa u trema kur pashe foton, syt me shkun direkt te duret e mija (se ku i kisha) /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni ti merito mister miqesine :thumbsup: merito edhe shume cmime tjera po sme tako mu ti them :wink:

S6T6N6

Forumium maestatis

... Flobo do e keshe te veshtire te marresh titullin "Mr.Xhentili" sepse ketu konkuroj denjesisht dhe une (kujtoj se u tregova xhentil dhe nuk konkurova ne shume specifika te tjera)... Te hedh dorezen mik i nderuar dhe te uroj sinqerisht fitore :cool:

Florus

Forumium maestatis

hmmm taktike e mire kjo e jotja satana :thumbsup: me pelqen kjo sfide megjithese e di qe nuk do ta fitoj une /pf/images/graemlins/tongue.gif ca ti besh, fajin kryesor e ka Bisou qe me shtyu larg nga modestia (parimi i pare i xhentileses) :book:
jo se ato qe thashe nuk ishin te verteta eee, te kuptohemi por kur rregullat i ve kapoja (Bisou) duhen respektuar :angel:

S6T6N6

Forumium maestatis

Atehere... spoti im publicitar

VOTONI PER MUA, ANETARIN E AF ME NICKUN S6 SEPSE MUNDOHEM T'JU GJENDEM GJITHNJE PRANE ME NDIHMEN TIME SADO TE VOGEL KUR JU KERKONI NJE MENDIM PER CESHTJET TUAJA SOCIALE, SHPIRTERORE, LETRARE, ARTISTIKE APO ARGETUESE. PERKRAHJA IME NDAJ JUSH DO TE VAZHDOJE EDHE SIKUR TE MOS FITOJ :thumbsup: NE BESE TIME...

JU FALENDEROJ TE GJITHEVE PER MBESHTETJEN TUAJ, JENI TE MREKULLUESHEM, PERKULEM PARA JUSH...

PS. Personalisht vota ime shkon per konkurentin tim te denje Z.FloBo /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

une ju jap nga nje vote te dyve.
nje per s6t6n6 dhe nje per flobo

S6T6N6

Forumium maestatis

Te falenderoj Rosela /pf/images/graemlins/smile.gif Je e mrekullueshme :thumbsup:

Hand%20Kiss.jpg

Florus

Forumium maestatis

Jane plotesisht te verteta ato qe thote S6 :thumbsup: e kam vene re edhe une dhe per kete i jap voten time. Ka vetem nje difekt: nickun qe ka :eek:
S6 per fushate elektorale qenke i papare, duhet ta shohesh seriozisht kte pune /pf/images/graemlins/wink.gif

Rosela, te falenderoj capkene (ti qeke pa parti mduket) /pf/images/graemlins/laugh.gif
RRNOFTE SHQYPNIA E FLAMURI I SAJ!

Florus

Forumium maestatis

Rosela e thashe qe je pa parti se nisem nga menyra se si voton :idea: kjo eshte dicka e mire natyrisht /pf/images/graemlins/smile.gif e kam parasysh vete prandaj :angel:

FFF2_2.jpg

lulet ne shenje mirenjohje /pf/images/graemlins/smile.gif

rosela

Primus registratum

PO TANI ME PELQEN E MUND TE THEM SE JE ME TE VERTETE XHENTIL!!!
SHUME FALEMINDERIT PER LULET!! :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

Uhu po qe per buzeqeshaj fitoj vet dit per dit me thon gocat qe kur qesh behem i bukur /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosela

Primus registratum

po ti je i bukur gjithmone ore jo vetem kur buzeqesh!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

rosela

Primus registratum

po ja pra thashe qe ti je i bukur gjithmone jo vetem kur buzeqesh!!!!

e pe tani???

S6T6N6

Forumium maestatis

Perpara Zeqos cohem ne kembe se e respektoj si chatistin me te vjeter te republikes. (personalisht e mbaj mend online qysh kuri)...