Cuni me i mire i Forumit?

BISOU

Primus registratum
Re: Cuni me i mire i Forumit?

VENDIMI PERFUNDIMTAR:
MBAS SHUME DISKUTIMEVE DHE NJE VLERESIMI TE BAZUAR TOTALISHT NE VOTAT FOTOT DHE MESAZHET E ARDHURA PER ADHURUESIN E TYRE ZEQO PILAFI.....
AI MERITON TOTALISHT CMIMIN E DJALIT ME SEXY

PRA
VENDI#2 DJALI ME SEXY: ZEQO PILAFI NGA QYTETI I NDERUAR I BERATIT :rockband: :rockband:

URIME ZEQO,
URIMET ME TE NGOHTA DHE SUKSESE TE METEJSHME :wave:

beshbossi

Primus registratum

une jam kondrra!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

VENDI#3 DJALI ME KAVALIER I AF

JU LUTEM VOTONI SA ME SHPEJT REZULTATI JEPET TE PREMTEN E ARDHSHME MAJ /28/2004

SUKSESE KONKURUESVE.... :wave:

BISOU

Primus registratum

ANGELD. ME VJEN SHUME KEQ POR NE RASTINE ZEQOS NUK DO TE QUHEJ VOTA KUNDRA SEPSE KISHTE SHUME VOTA QE DONIN ZEQO SEXYN /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

PO DOLEN PRA,
#1 DJALI ME I MIRE: ARRAGORNI
#2 DJALI ME SEXY: ZEQO PILAFI
#3 DJALI ME KAVALIER:___________________

PRESIM VOTAT
:wave:

:confused: C'a behet ketu...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif I qenka fut motra pjate e pare ...e dyte...e trete.... :devil:
Po na ler njehere te marim fryme ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

edhe per kavalier duhet te dergojme foto Bisou :rolleyes: e nga do shihet ne jemi kavaljere apo jo :book: nga hunda :idea:

xhoni

Primus registratum

Sa te keqinj qe jeni,po mua sme sgjidhnit dot mister buzeqeshja :lol: :lol: ,jo per gje,po sa per te me bere qejfin :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

rosa blu

Primus registratum

x-ray, he mo si ju duket, pak i turpshem por eshte alamet djali!!!ciao :kiss: :wave: :thumbsup: :kiss:

BISOU

Primus registratum

OK, KANE ARDHUR VETEM PAK PERGJIGJE PER KAVALIERIN E AF, FLOBO, XHONI, X-R....

DUHEN ME SHUME PERGJIGJE PER KAVALIERIN E AF, JU LUTEM TREGONI SHEMBUJ TE CILET DO INFLUENCOJNE NE VLERESIM... JO THJESHTE AI ESHTE I MIRE... OSE UNE EKAM QEJF :shrug: ......

SHEMBUJ KONKRETE... DMTH SE SI ATA KANE TREGUAR QE JANE KAVALIERE... KUPTONI????

JU LUTEM VOTONI SA ME SHPEJT.....

VENDIMI MERRET TE PREMTEN....

GOOD LUCK :wave:

rosa blu

Primus registratum

po ja moj bisou!!!!!
sa i thash se me ka mare malli per qytetin tim menjehere me dergoi ca foto!!!!!
asnje nga te tjeret nuk e beri. :wave: :kiss: si mendon?

Florus

Forumium maestatis

hmmm duhen shembuj konkret :idea: po quhet nqs garuesit permendin ndonje rast apo rrezikojme te bejme belulin :rolleyes: jo per gje po nganjehere harrohen gjestet kavalereske ashtu si padashje /pf/images/graemlins/tongue.gif
MELove, them se duken nga hunda sepse po e pati 1cik te ngritur sikur nuk eshte shume kavaljer apo jo :book: megjithese po u nisem nga kjo un sfitoj gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

POPO JANE TE MIRPRITURA TE GJITHA POSTIMET.. KONKURUESIT LE TE NA THONE SE SI E TREGOJNE VETEN KAVALIERA... NE SHUME DREJTIME /pf/images/graemlins/laugh.gif

PRESIM REPLIKAT DHE VOTAT...

xhoni

Primus registratum

Po ca kavalieri se na cmenet.Une po i sherbej af-save per dite ke klubi,po jap birra e vere dhe ju diskutoni akoma. :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Cjane keto femrat mor amani!! :rolleyes:

rosa blu

Primus registratum

po ti mo xhoni na debove nga bari e dashke çmim kavalerie.ecni e shihni nga "a doni birra?" :idea: :goofy: :goofy: :goofy: :tipsy:

xhoni

Primus registratum

Hajde xhente hajde!!! /pf/images/graemlins/blush.gif
Nje here mos ti japesh merziten.Po une kam gjithe keto kohe qe ju qeras me,njehere kerkova nga ju s'me dhate. :smash: :smash:
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

:lol: xhono te kapi keq rosa /pf/images/graemlins/wink.gif megjithate do kesh patur ndonje arsye apo jo.

ok meqenese quhet publiciteti per veten po filloj:
hkk hkk (kruarje zeri) :cool:
ca te permend un me para, gjerat e dukshme (ne publik), apo te padukshme (ne PM) :rolleyes: po tregoj vetem ato te dukshmet se po u mora dhe me ato te tjerat nuk besojne njerezit pastaj... le te flasin "te interesuarit"
1. pershendetjet: me kenge, me foto, me fjale ose vetem nje :wave:
2. ditelindjet: skam lon njeri pa e uru nga zemra :angel:
3. ceshtje intime: kam nimu shum persona me gjet shpirtin binjak :wub: (per vete skam bo gjo akoma por kjo besoj se tregon shpirtin e sakrifices) /pf/images/graemlins/laugh.gif
4. bashke me xhonin administroj nje bar ku shpesh japin pije falas per klientet e rregullt.

kaq me kujtohen tani per tani
na bete mendjemadh na bete. ti Bisou e ke fajin :pP