Copëza shkrimesh.

Mystique

Larg
Non mettermi accanto a chi si lamenta senza mai alzare lo sguardo, a chi non sa dire grazie, a chi non sa accorgersi più di un tramonto. Chiudo gli occhi, mi scosto un passo. Sono altro. Sono altrove.

Alda Merini

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Cfare ke..?
C rendesi ka..!
Me thuaj cfare ke...??
Me mungon...!!
Prandaj je e merzitur...?
Jo vec per kete arsye..!
Per cfare tjeter?
Per shume gjera qe me ndalin buqeshjen..:(
Dua te shoh duke buzeqeshur
Nuk mundem..!!
Persee..???
Sepse...sje I IMI!!

Balahk

Locus omnem
Cfare ke..?
C rendesi ka..!
Me thuaj cfare ke...??
Me mungon...!!
Prandaj je e merzitur...?
Jo vec per kete arsye..!
Per cfare tjeter?
Per shume gjera qe me ndalin buqeshjen..:(
Dua te shoh duke buzeqeshur
Nuk mundem..!!
Persee..???
Sepse...sje I IMI!!
Sepse nuk je e imja ;)

joetisti_

Locus omnem
I kerkoj falje perralles se vjeter,
nese s'me pelqen milingona koprace
une jam nga ana e gjinkalles
qe kengen me te bukur nuk e shet, e dhuron.

Hope

dans ton coeur
Ti nuk flen ti mendon pershkon ishujt e jetes si era qe nuk kthehet per me ndejt por vetem me u cmall a me u pendu pak plot mall!?? E une si frym vedit si mjafton s Baj asgja vec kisha dasht me Ken gjithkush qe ti sonte mendon ^_^

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
@Hope kape kete :(:

Ndonjeher jam keshtu,kur nuk marr gjithe dashurine qe kerkoj,gjithe ate qe jap,behem e ashper,sillem si egoiste,sikur sme intereson.Kur fillojne qe sillen ftohte behehm akoma me e ftohte.Por asgje nuk eshte si duket ndonjehere,AS UNE!
Kur bej keshtu ne te vertet te me shikosh naten kur jam vetem,QAJ,e URREJ ta them po e bej.
Kur dua te dukem si njeri I ftohte ne fakt kam me se shumti nevoje per ngrohtesi,kam nevoje te me tregojne se me duan dhe kane nevoje per mua ASHTU SI UNE!
Une shpesh sjam aq e forte si dukem, madje shpesh jam me e dobet sesa e mendoj!

Hope

dans ton coeur
@Hope kape kete :(:

Ndonjeher jam keshtu,kur nuk marr gjithe dashurine qe kerkoj,gjithe ate qe jap,behem e ashper,sillem si egoiste,sikur sme intereson.Kur fillojne qe sillen ftohte behehm akoma me e ftohte.Por asgje nuk eshte si duket ndonjehere,AS UNE!
Kur bej keshtu ne te vertet te me shikosh naten kur jam vetem,QAJ,e URREJ ta them po e bej.
Kur dua te dukem si njeri I ftohte ne fakt kam me se shumti nevoje per ngrohtesi,kam nevoje te me tregojne se me duan dhe kane nevoje per mua ASHTU SI UNE!
Une shpesh sjam aq e forte si dukem, madje shpesh jam me e dobet sesa e mendoj!
Thank you #esmere e bukur :(

Hektor12

Locus omnem
... Unë nuk do të mund të hesht kurrë ndaj atyre që ushqehen me dhimbjen dhe frikën tonë: kinse udhëheqësit tanë të nderuar. Janë ata që mjelin çdo gjë nga kjo bota jonë e vogël dhe e lodhur, ndërkaq veten e shohin si pjesë të një bote tjetër, thuajse ata vetëm aksidentalisht kanë lindur mes nesh.

Për shkak të tyre edhe kemi ngelur prapa të tjerëve; shqiptarët janë një popull inteligjent, por fatkeqësia jonë është se udhëhiqemi nga po e njëjta kastë mediokrish që arrin të mbijetojë në të gjitha sistemet. Dhe janë këta mediokër që duan të na mbajnë të kurthuar në lojën e pafund të intrigave dhe mjerimit, sepse kështu, duke u grindur me njëri – tjetrin, nuk kemi kohë t'i demaskojmë për atë çka vërtetë janë.