Cili eshte zakoni (vesi) juaj me i keq?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Cili eshte zakoni (vesi) juaj me i keq?

çudi se me ke me ngjan ti mua...e paskemi vesin e perbashket... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

M

Mortal

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BAB_LYMI</div><div class="ubbcode-body">Nuk le me pagu njeri </div></div>

Shume ves te keq e paske kete. C'eshte kjo te paguash vete?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Per mua eshte fakti qe jam shume person privat .. kjo ka te mirat e te keqiat e veta .. them se kete ves ma kane stimuluar shume Shqipot .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
nje shembull .. isha nje dite ne nje lokal per qef tim dhe kamarjerja na doli Shqiptare .. kur pak nga pak po me dilte ushqimi prej hundesh se filluan pyetjet .. ku rrini ju ? , nga jeni ju ? sa keni ketu ? Ku punoni ? si e keni mbiemrin ? etcccccc /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif .. mu desh ti thoja me xhentiles me vjen keq po smund tjua them ... pastaj pak me vone po shihja jashte nga dritarja dhe po i thoja personit perballe .. ja nje makine si kjo dua .. me pelqen te jete e kuqe .. kur papritmaz degjoj nje ze .. - edhe te kuqe e dashke e ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif .. kthej koken me habi dhe marr nje poze engjellore dhe me nje ze te embel i them .. - o me falni zonje se dija qe ishit ketu ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

tola77

Primus registratum

te bej nje liste une tani:
1. sa hy ne shtepi i heq kepucet ne mes te shtepise dhe i le atje.
2. rrobat i plas ne karrige dhe ne fund te javes i sistemoj
3. pertoj te ngre tavolinen.

me pak fjale: rrumujaxheshe. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kuklla..........</div><div class="ubbcode-body">te bej nje liste une tani:
1. sa hy ne shtepi i heq kepucet ne mes te shtepise dhe i le atje.
2. rrobat i plas ne karrige dhe ne fund te javes i sistemoj
3. pertoj te ngre tavolinen.

me pak fjale: rrumujaxheshe. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif </div></div>

Ti qenke fiks /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
O Korcare o ic fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kuklla..........</div><div class="ubbcode-body">u me marsh pleshtat ti qe nuk i kam. </div></div>

pleshtat fluturojne apo kercejne? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

tola77

Primus registratum

kercejne. pse nuk e ke lexuar poemen e pleshtit ti te agollit?

ALTIN

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ncuk kam lexuar pizin e Tahirit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

Qe dua te kem gjithmon te drejte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

antip

Primus registratum

Edhe i imi ky eshte: dua ta kem gjithmon te drejte

aristokratja

Forumium praecox

Une kercas shume gishtat kur jam nervoze.
Disa here e bej edhe per t'u grricur nervat te tjereve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

Pyes 100 vete dhe bej ate qe dua vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mima</div><div class="ubbcode-body"> Une bej ç'do gje ne minuten e fundit </div></div>

Shum zakon te keq ke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Dihet nje nder to ngacmimi.
smile.gif

policia

Forumium maestatis

une ne fakt po mendohem dhe nuk po gjej ndonje gje te keqe fare, tani, nervat psh... te gjithe shqiptaret nevrike jane... pyes 100 vete dhe bej ate qe di vete, edhe per kete shquhemi ne si shqiptare, ja keto ne pergjithesi, po ndonje gje te tmerrshme fare nuk kam, s'qenkam aq rende...