Cili eshte zakoni (vesi) juaj me i keq?

MICHELLE

Primus registratum
Re: Cili eshte zakoni (vesi) juaj me i keq?

hengra e thonjve kur jam nervoze dhe menefregizmi ne total kur zihem me te shpise lol

Sabina

Primus registratum

vesi im eshte se pi duhan ....a me ndihmon ndokush nga ju me nganje metod per ta lene..do ju isha shume mirenjohese... :confused:

D-J

Forumium maestatis

helmi luftohet me helm thon. kshu qe ene vesi lufothet me noi ves tjeter. varet ke do pelqesh tija te mbash /pf/images/graemlins/tongue.gif

maty

Primus registratum

Eshte shume e lehte ta lesh duhanin nje shoqja ime e ka lene 100 here!!!!!!!! ha ha ha

Veset e mija jane:
1)nuk flas fare kur jam e merzitur.
2)behem shpesh vone.
3)jam shume e dyshimte
4)nuk me vin me asgje ne mendje kur te kujtohem do te shkruaj perseri!!!!!!!!!!!!!!

dolce_vita

Primus registratum

Zakoni im me i keq eshte se harxhoj sa leke te kem ne dore :shrug:

O Dolce po ky nuk osht zakon ,as ves,kjo tregon c'a seksi je... :lol: Ah ..femrat... :cool:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] O Dolce po ky nuk osht zakon ,as ves,kjo tregon c'a seksi je... :lol: Ah ..femrat... :cool: [/qb]
shih dreqi :smash:
mos u mer me zakonet e huqet e mia /pf/images/graemlins/frown.gif
Nje nga huqet e mia eshte psh te rrah ndonje :smash:

ilva

Primus registratum

Vesi me i keq qee leshoj shume litarin duhet me e shtrengu shpesh se del me kepuce te kuqe.

Me kepuce te kuqe eshte dhe moda.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Dolce mos u zi me m'u ,po me armikun .... /pf/images/graemlins/frown.gif ,se una c'a thashe...qe te gjitha jena njesoj... /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Me kepuce te kuqe eshte dhe moda.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Dolce mos u zi me m'u ,po me armikun .... /pf/images/graemlins/frown.gif ,se una c'a thashe...qe te gjitha jena njesoj... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup:

sweet eda

Primus registratum

nje nder veset e mija te keqija jane:
1. rri urte kur flasin te tjeret, jam degjuese e mrekullueshme te probleme te njerezve qe s'me interesojne fare
2. degjoj naiher muzike zhurmuese
3. merrem me sport kur s'duhet
4. harxhoj kur kam lek cash dhe jo kur kam karde
5. harroj emrat e njerzve te rendesishem dhe kujtoj emrat e njerzve te parendesishem
6. bie ne dashuri me njeriun e gabuar

edda

Primus registratum

1) jam pinjolle :mad:
2) e kam shume te veshtire ti shpreh idete e mija ose me sakte ndjehem shume e pasigurte keshtuqe flas pak kur jam midis njerezish :mad:
3) nuk kujdesem shume per pamjen time te jashtme
4) shkoj tek doktori vetem kur jam keq fare
5) me pelqen shume te rri ne shpi
6) nuk bie kurre ne gjume pa rregulluar shpine
7) vishem si katnare /pf/images/graemlins/blush.gif
8) behem shume antipatike me personat fallso :mad:
9) jam kokederre /pf/images/graemlins/laugh.gif
10) leshoj shume pe me personat e mi te afert -duhet te jem içik me e rrepte /pf/images/graemlins/frown.gif
11) jam ca idealiste /pf/images/graemlins/frown.gif
12) ha shume çokollata /pf/images/graemlins/frown.gif

Seriozi

Primus registratum

Sikur te ishin te gjitha femrat kaq te sinqerta(si keto te dyja me siper+edhe kete qe shkruajti ketu me poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif )do ta njifnim me mire seksin femer.

:rolleyes: Ej ju i thoni ketu se perballe njeriut tuaj te jetes si pranoni te gjitha keto jo.

Kordelja

Valoris scriptorum

Me pika e /pf/images/graemlins/laugh.gif

...e mire ja te shohim c'do na kaloje neper mendje :angel:

Jam kapricoze (me pelqen me shume te them qe jam e perkedhelur)
Jam sensibel (nuk mund te jem ndryshe)
Shpenzoj shume per cilesine (ketu perfshij shume zera edhe ato te jetes /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Jam e rrepte (me mungon toleranca ne disa raste :angel: )
Kam shume kerkesa (gjithnji kam nje sens kritik qe me ben te dukem jo-pozitive !!!)..ekzigjente e pandreqshme... :confused:
Vleresoj gjestin dhe shpesh mendoj qe nuk duhet edhe aq shume se gjestura nuk behet perhere edhe me zemer, sepse mund te jete thjesht per miresjellje apo per diplomaci, dmth mund te coje ne opinion te gabuar.
...........

Mjaftojne :confused:

Seriozi

Primus registratum

Se harrova vesi im me i keq eshte qe nuk i besoj fjaleve qe thone femrat /pf/images/graemlins/tongue.gif , m.gj.s. dyshoj ne eshte ves apo jo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Se harrova vesi im me i keq eshte qe nuk i besoj fjaleve qe thone femrat /pf/images/graemlins/tongue.gif , m.gj.s. dyshoj ne eshte ves apo jo. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E njejta komplet vetem ne vend te asaj fjales "femrat" un ve "meshkujt".

moonlight

Primus registratum

vesi im... sa me shume ta dua dike, aq me keq e kritikoj. /pf/images/graemlins/frown.gif

champaign girl

Primus registratum

un kam vese te neveritshme...i know it sounds kinda fu.king gross but everytime im fu.king bored (99% of my time) e nxjerr beshtymen nga goja edhe e zgjas poshte deri sa te kem mundsi edhe e thith prape larte, mduket se kam thy nai rekord per beshtymen me te gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!
gjithashtu when i eat i tend to bite my fu.king tounge ALOT...and it usually bleeds /pf/images/graemlins/frown.gif ...BLOOD + FOOD = YUCK
also i tend to curse alot...and i call people names and hit them all the time, but that's just the way i express my love for them :wub: and they think i hate them (except the ppl that REALLY know me)....GOSH IM SO FU.KING MISSUNDERSTOOD!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif