:thumbsup: :shrug:Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Vesi im ( keqja ime) me i keq eshte se i jap me shume rendesi sec ju takone gjerave dhe njerzeve .. edhe vetes i bej keq se dynjaja mterezi e ka [/qb]
Une nuk mendoj qe ky eshte ves, korrigjohet shume lehte duke e lexuar librin per here te dyte...Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] nje ves i keq qe e kam kuptuar keto dite eshte se lexoj librat letrar dhe nuk i mbaj mend... :cry: [/qb]
per ty dreamie qe te mos hash thonjt kur spi cigare tymos me mir noi dirty grass se eshte dhunti :devil:Fillimisht postuar nga RecurrentDream:
[qb]Une nuk mendoj qe ky eshte ves, korrigjohet shume lehte duke e lexuar librin per here te dyte...Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] nje ves i keq qe e kam kuptuar keto dite eshte se lexoj librat letrar dhe nuk i mbaj mend... :cry: [/qb]
Te tymosesh (cigare etj.) eshte ves. Dhe kur nuk tymos ha thonjte. Me jepni nje ide kush eshte me pak i rrezikshem? [/qb]
Na trembe mi goc?Fillimisht postuar nga Luciferia:
[qb] te rrifem me femrat :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
___________________Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] TA KAP MACIN E E KOJSHIUT ENE TJA SHKUL QIMET NJI E NGA NJI /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: mire thu ti Darlington, po c'e do qe pastaj e shef veten te katandisur si "Afroman" tek "Cause I got high"... Nejse po te duash ndonje te premte party, come and join if u wish...!Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]
per ty dreamie qe te mos hash thonjt kur spi cigare tymos me mir noi dirty grass se eshte dhunti :devil:
[/qb]