Cili eshte zakoni (vesi) juaj me i keq?

D-J

Forumium maestatis
Re: Cili eshte zakoni (vesi) juaj me i keq?

vasken e lej gjithmon pa shpla kur maroj, qime dynjoja :sleep:

hot

Hotgirl

vonesa! edhe mami ma ka ndrru emrin e me thot "vonesa" tashti :shrug:
cti boj una qe gjithmone para se me dal me shkohet ne banjo! masnej a me ze gjumi ne banjo e ku di un :shrug:
masnej duhet me u menu me u vesh,me u vesh,me u ly me kremra e me parfum,me bo make up,masnej duhet me lidh sandallet ene me ja math vrapit /pf/images/graemlins/laugh.gif (sa mir qe osht vere e qe sna duhet me vesh jo xhaketa e jo nga 2 pale bluze /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Belinea

Primus registratum

Vesi im ( keqja ime) me i keq eshte se i jap me shume rendesi sec ju takone gjerave dhe njerzeve .. edhe vetes i bej keq se dynjaja mterezi e ka:(

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Vesi im ( keqja ime) me i keq eshte se i jap me shume rendesi sec ju takone gjerave dhe njerzeve .. edhe vetes i bej keq se dynjaja mterezi e ka:( [/qb]
:thumbsup: :shrug:

Guest

te rrifem me femrat :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Lucie mos ngatarro veset me hobet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Simpatikja.

Primus registratum

KAFJA,e pi shume dreqin,edhe pse me shumice te de :rolleyes: mton,por nejse....,!

ilva

Primus registratum

Nervat kam ca si shum dreqin nuk di si ti zbus.

Guest

nje ves i keq qe e kam kuptuar keto dite eshte se lexoj librat letrar dhe nuk i mbaj mend... :cry:

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] nje ves i keq qe e kam kuptuar keto dite eshte se lexoj librat letrar dhe nuk i mbaj mend... :cry: [/qb]
Une nuk mendoj qe ky eshte ves, korrigjohet shume lehte duke e lexuar librin per here te dyte...

Te tymosesh (cigare etj.) eshte ves. Dhe kur nuk tymos ha thonjte. Me jepni nje ide kush eshte me pak i rrezikshem?

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga RecurrentDream:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] nje ves i keq qe e kam kuptuar keto dite eshte se lexoj librat letrar dhe nuk i mbaj mend... :cry: [/qb]
Une nuk mendoj qe ky eshte ves, korrigjohet shume lehte duke e lexuar librin per here te dyte...

Te tymosesh (cigare etj.) eshte ves. Dhe kur nuk tymos ha thonjte. Me jepni nje ide kush eshte me pak i rrezikshem? [/qb]
per ty dreamie qe te mos hash thonjt kur spi cigare tymos me mir noi dirty grass se eshte dhunti :devil:

per dottessen edhe un thom se sosht ves dhe si bohet dot dermon edhe sikur 10 her ta lexoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Bad choice maybe!

erisa

Primus registratum

vesi im me i keq eshte se jam haterzhie Me ngel hatri per cdo gje dhe zor se i pranoj faljet.
prit se kom dhe te kqija te tjera po spo me kujtohen
aaa po qe flas noten ene vrapoj rreth shpis :confused: :confused:

mostro

Putraku

TA KAP MACIN E E KOJSHIUT ENE TJA SHKUL QIMET NJI E NGA NJI /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ku e ke gjet kte lloj vesi ti me? Ves eshte kur s'ke durim, jo kur ke durim derri me shkul qimet e maces.

S'e marr vesh une... :smash:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Luciferia:
[qb] te rrifem me femrat :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Na trembe mi goc?

Sikur te ziheshim ne cila do fitonte thua ti?

Kam qe ne klase te dyte qe s'jam zene me femrat...eh c'kohe...

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] TA KAP MACIN E E KOJSHIUT ENE TJA SHKUL QIMET NJI E NGA NJI /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

pse re ti qeke ai qe ia shkul maces time qimet e ....

nejze vesi im me i keq te ngacmoj Putrakun dhe Trendi 81

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]
per ty dreamie qe te mos hash thonjt kur spi cigare tymos me mir noi dirty grass se eshte dhunti :devil:

[/qb]
:lol: mire thu ti Darlington, po c'e do qe pastaj e shef veten te katandisur si "Afroman" tek "Cause I got high"... Nejse po te duash ndonje te premte party, come and join if u wish...!