CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

ladouce2005

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

me sa di une, ti s'ke shume qe ke ik apo jo, dmth jo nja 5-6 vjet, atehere, s'besoj se do kete ndryshu shume aty, se njerezit kane fillu me mos ja mbath mo, si me pare, se eshte bo veshtire per dokumenta gjithandej, vetem nqse ikin me llotari amerikane...po s'ma merr mendja, aty ke per ti gjet. veres do iki une, e te jap ca te reja /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhhhh kur kemi pas lujt me doçe ose topadjegsash
o nene o nene
blokoheshe gjithe rruga se lujshim 6 me 6. /pf/images/graemlins/laugh.gif

u tani qe permenda 6 mu kujtua kur lushim shqiponjash :lol:
"ne jemi 6 shqiponja rumti rumti rumti rumta" :lol: :lol: :lol:
Ah famijeriaaaaaaaaaaa

sweet eda

Primus registratum

cilaeshte me e bukra rumti rumti rumti taaa!!!
me e bukra eshte too nice rumti rumti rumti taaaa!! hahahahah

eh helen c'na bone me kto lojat, po topa djegs e mban mend sesi luanim, kush bon 10 i fut te gjithe brenda, ose me peta, qe zenim te tretin se ishte kutia me e mire.

po cumcakiz me grure keni bere? me jane lodh nofullat t'a mbaj mend, ose me zift ne maje te tarraces per te gjetur ziftin me te mire, apo kur i lyenim me majat e lapsave te vizatimit :lol: :lol: :lol: :lol:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ,ne ja nisshin t'beshtymes,u mush nje her e nje koh aty posht e u be det..
iiiiiii :eek: gjith gelboqe..
[/qb]
iiiii sa tuuurp :mad: un cun kom qen po kto gjojna si kom pas bo noiher :shrug:
Duce ene nga ty se prissha :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

flobo po kalamoj kemi qene me :shrug:
dhe una kam qene tmerr mistrece :smash:

Florus

Forumium maestatis

e besoj e besoj qe ke qen mistrece /pf/images/graemlins/laugh.gif lexo dhe kupto thone... :book:
tani pero i ke lene mistreclleqet apo jo :rolleyes: (shaka) ti e di qe kam pershtypjet me te mira per ty :kiss:

nela_kristi

Primus registratum

mua duhet te me pyesni se cfare misteclleqesh skam bere se pse po te filloj me ato qe skam bere ohu jane shume... :tipsy:

Florus

Forumium maestatis

kristina, ke spiunuar ndonjehere te edukatorja nje shokun/shoqen tende :rolleyes: per dicka te "keqe" qe ka bere

ladouce2005

Primus registratum

flobo /pf/images/graemlins/laugh.gif
une kam qe e tmerrshme, po asnjehere spiune /pf/images/graemlins/blush.gif

hot

Hotgirl

:lol: cna kujtoi ziftin kjo nice-ja :lol:
po kur hudhem iher i lekur banane ke tarraca e asajt shpis private qe ishte aty perballe,ene na erdhi ajo plaka Ani tuj i ron derave te shpive e tuj u anku :lol:
mami ime bote sikur sdite gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Florus

Forumium maestatis

Duce, tamon si una :angel:
Une kam vujt nga spiunazhi gocave...do ju tregoj nja 2 histori po me vone :wave:

I love new york

Primus registratum

une kam qene iher me komshijen time perballe (qe tahi eshte bo me 4 kalamoj :eek: ) edhe duke e pas shpine ne kat te peste qellojshim nga ballkoni im me kokrra rrushi, patate te kalbme ose me kokrra qepe te vogla rrobve qe kalojshim poshte, ene sa here ata ngejshin koken lart neve "fap" ulu poshte. Derisa nje dite te bukur na i ra qepa nje burri tullac mu ne toç te kokes edhe na pa qe u ulem edhe te ngjitet tjetri ne kat te peste e ti bjeri ziles. Une me shoqen dridheshin nga frika dhe desh na shpetoi **** nga
te qeshmet.
mami im shume e indinjuar nga sjellja jone i premtoi burrit ke dera qe do "na shqepte ne drru" :lol: :lol: :rolleyes:

ehhhhhh mi Douce me ket teme qe ke hap :devil:

ladouce2005

Primus registratum

po ju paskeni qene te urta mi helene, ne hidhshim qese te mbushura me uje, qe bo vaki me t'ra ne koke, te lejne shakull :eek:
po na e mblodhen mire cunat e medhej te pallatit e s'guxonim me. na genjyen, na thane qe na i fusin mamin dhe babin ne burg se harxhohet uji kot :tipsy: hajt mo, tashi qe e di qe na kane rrejt, m'ka kalu mosha e hudhjes qeseve nga tarraca /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

kollare ka qene gallate me makinen e ujtit, vrapojshim t'gjithe kush t'lagej me shume...pupupu ca qypash mer amon :smash: :lol:

I love new york

Primus registratum

eh Douce tashi edhe ate pune e kena bo ne najhere po une nuk e thshe se une personalisht nuk kam qene dakort, madje gjeja qe me llaftariste dhe me shume ishte qe ndonjehere in the blue moon kur binte bore ne Tirane, ca çuna zakonsiht hypnin ne tarrace dhe fusshin gura brenda topit te bores dhe e flakerinin nga tarraca, which I think nuk perben fun anymore. /pf/images/graemlins/frown.gif :mad:
ato gjera i urrejsha po ja qe ca i kane bere :rolleyes: :smash:

Guest

pupupuuuu sa e urte me duket vetja kur shikoj ca shkruani juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :lol: cna kujtoi ziftin kjo nice-ja :lol:
po kur hudhem iher i lekur banane ke tarraca e asajt shpis private qe ishte aty perballe,ene na erdhi ajo plaka Ani tuj i ron derave te shpive e tuj u anku :lol:
mami ime bote sikur sdite gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
eh hote ene thu qe s'je cerre, shif ti flet per lekura bananeje ne femijerine tende, ndersa ne tonen as qe e dinim se c'do te thoshte banane, sheget po qe i njofim, s;'kam lon bluze pa bo me njolla, farat e diellit, ene mucmollat qe i vidhnim ke bacja e komshiut perballe,hurmat e pabome qe i hanim e na ngelshin ne fyt!!

Kollarja

Primus registratum

Une hyjsha ne shkolle gjitmone duke kercy murin, se me vonese, ose shume heret me lujt futboll, por vidhsha dhe pjeshkat e komshiut, pa bo kuptohet :tipsy: