CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

bolonjezja

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

kurse une kam pas rraf gjith kopshtin...shyqyr qe s'ke qene ke kopshi im flobo se perndryshe..... :smash: :smash: :smash:

Florus

Forumium maestatis

hahahahahahahahahah lol prit nje sek se u meka... /pf/images/graemlins/blush.gif hahahahahaha imagjino ty duke me rraf muve me ato shpullat tipike te femrave qe pretendojne te te dhembin :lol:
Mua sdo me kishe rraf se do isha sjelle mire me ty :wub: duke te pare karakterin :kiss:

bolonjezja

Primus registratum

ah do me thene do beheshe shok me mua dhe do rrifnim bashke gjithe kopshin e tone????po mil me flobo se ene una nuk desha me t'raf shum,jo.... :kiss:

Florus

Forumium maestatis

do me rrifje pak fare po ku se... /pf/images/graemlins/laugh.gif po me shqelma gjuaje ti Njeze /pf/images/graemlins/wink.gif po te beheshim shoke bashke do te qetesoja dhe ty se kam qene gjithmone kunder dhunes si kujdestar kopshti :angel: :goofy: dhe e di cilat jane rezultatet...nje vajze qe kisha ne kopesht tani eshte miss :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Ne kopesht sic e dini shume rralle kishte dite qe hahej mish...une ne ate kohe siduket kam qene vegjetarian dhe sa here qe kishim mish ja hidhja fshehtas dikujt qe kisha afer dhe kur shkoja ne shtepi u thoja prinderve: sot ja hodha njerit te kopshti...ja hudha mishin te pjata pa e pas menjen... /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: merreni me mend reagimin e atyre te shpis... :smash: [/qb]
Gjynof qe ste paskam pas ne kopesht une ty.Do kisha shpetu gjith ate dru qe haja perdite se i merrja mishin nga pjata kalamajve te tjere.Kurse ne kamp te pionereve hyja i pari dhe gjithe qoftet qe ishin neper anat e tavolinave,der ke tavolina ime i fusja ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif
Doni me per BElulin ehuuuu,smarojne kurre :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

eh c'na e kujtuat kopshtin tani, t'ja fillojme nga bemat /pf/images/graemlins/laugh.gif
une kam qene ne kopesht pa dreke, se me mbante gjyshja pas ores 12. kam pas nje shoqe, me te cilen benim sherret me te frikshme ne kopesht. kur te gjithe kalamajte e kopshtit me dreke flinin, ne te dyja shkonim i benim zgjimin... dhe nje here, edukatorja jone, qe ishte nje shemtire e frikshme, na lidhi te dyjave ne karrige, deri sa erdhi motra ime te me merrte /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'besoj se ndonje nga ju eshte lidh n'karrige ne kopesht, apo jo? :lol:

ermaliurnick

Primus registratum

ne kpesht i kam ca njanit vetllen me gershere dhe gjithnje me mabnin larg pastaj /pf/images/graemlins/frown.gif i shkreti veli qe e hengu nje callate megjithese tani kane dal ne mode vetllat e came do ma dije per nder :lol:

sweet eda

Primus registratum

kam qene duke luajtur me kalamoj t e lagjes, kuka-mcefti, e nejse se e keni parasysh procesin e lojes, njeri mbyll syte te tjeret mcifen. une bashke me nja 2 kalamoj te tjere, hipem ke pallati perballe(pallati i postes) mu siper taraces, tarraca me zeft ene teneqe, duke hyp cava gjurin, ene filloi gjaku curril, une o mi none si u bona dhe fillova duke qajt,ene i thashe asaj goces, qe me duhet me hik ke spitali, se shif me kishte dale kocka, jojo thoshte ajo se na shef filanja(per ate qe kishte mbyll) edhe rrija une si debile me ate, pas nje cerek ore, kam shku ne spital ene perfundova me 3 te qepme ene gjilpona ne bark prej teneqes.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb] ne kpesht i kam ca njanit vetllen me gershere dhe gjithnje me mabnin larg pastaj /pf/images/graemlins/frown.gif i shkreti veli qe e hengu nje callate megjithese tani kane dal ne mode vetllat e came do ma dije per nder :lol: [/qb]
eh ene une jam ca ke vetulla, kam qene nja 12 vjece atehere , edhe e perplasa koken dmth vetullem ne nje shkalle betoni, gjithe frike tu shko para pasqyres edhe shikoja anen tjeter se ajo qe kisha care me ishte mpire dhe s'ndjeja gje. kur me rrodhi gjaku, dhe mu mbyll e camja me kapse per nja 3 jave se ulaj as e ngrija dot koken.

I love new york

Primus registratum

une kam nje te çare ose me mire nje shenje te fuqishme mu ne mes te pellembes se dores se majfe.
Kur kam qene 5 vjec me duket, gjithmone me kalamojt e pallatit shkonim tek Hotel Arbana dhe shifnim dasmat nga kangjellat derisa nje dite nuk e di sesi, por ne gjurulldi e siper me eshte futur njera nga kangjellat thelle ne mish ne pellembe dhe perfundova ne shpi me turinjte gjithe gjak se e veja doren mbi fytyre.
ehhhhhhhhhhhhh s'mbaj mend gje tjeter vecse shenja ne dore ma kujton gjithmone. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ce kam nji pulle mu ne lule te ballit una,mu si ato indjanet /pf/images/graemlins/laugh.gif
shyqyr qe nuk o ne aq e dukshme se do kisha lan nam me at gjon aty /pf/images/graemlins/laugh.gif
isha ke shpia e i shoqes kur isha e vogel,kjo kishte shpi private,ne ishte i dielli modh qamet,sa una se nreja koken me pa,po me syt posht tuj hec..
kur aty na paskesh qone i heker i gjat sa una mkom ('mat koh,se di sa kam qon e gjat) ne i kthym knej ka una,
ne una tuj hec gjith lezet,kur bona i kthim te fuqishem,ne nji tja rras hekrit..
oj none o none :eek: :lol:

Guest

kam qene kalama i urte :angel:
sa per te shenja nje qe e kam tek dora e majte e kam bere tek theja xhamin e deres per te rrahur tim vella...do thoni ju sa vjece ke qene?? 18 vjece /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur kam qene e vogel kam pase thene urdhera.o behej si thoja une o nuk lozej fare para pallatit tim :rolleyes:

helibak mucogllava

Primus registratum

papapa kam qen i urt mo amani vetem se e kisha fiksim me femrat skam len vajz ne lagje pa ngacmuar kushedi se sa her vinin ke shpija ime i ankoheshin mamit tim po koty qe vinin se mamin e kam si shpirt ja bente e mir ja u ben per tu ngacmuar çunat jeni ju gocat /pf/images/graemlins/laugh.gif
pale pale sguxonte gox tme shifte mua se o do ndryshonte rugen o do ja fuste vrapit papaap sa i urte qe kam qen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ti dotte paske pas qene si une, po version i urte /pf/images/graemlins/laugh.gif
une i beja lemsh te gjithe duke dhene urdhera...
po megjithese kam qene shume e prape, jam care vetem njehere tek gjuri i majte, shenje qe duket e, se brrylat e gjunjet i kam bere cope me karroca me guzhinjeta, me bicikleta, duke lujt kuman, etj etj. po koken dhe fytyren si kam care ndonjehere...ah po, kam nje shenje shume te vockel poshte buzes se poshtme, se jam zene me grushta kur isha 14 vjec :rolleyes: por nuk duket fare.
nje here, po caja dru me sopate, isha nja 7 vjec, dhe ja ngula sopaten gishtit te madh, dora majte gjithmone. duket shuuuuume pak, por aty eshte po ta kerkosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje here tjeter, me ka rene celesi ne kanal, mu para pallatit, dhe nje shoqja ime po mbante hekurin qe une te merrja celesin, dhe meqe ishte i rende, ajo s'rezistoi gjate. rrofte instinkti thuaj, qe e hoqa doren dhe vrava vetem nje gisht, se mund te isha copetuar nga duart :shrug: ktu e paskam shenjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Une kam qene dhi /pf/images/graemlins/frown.gif Gjithe diten perjashta rrija .Gjerat e reja qe mi blinin , si mbushnin 24 ore te tilla /pf/images/graemlins/frown.gif
Kepucet njehere i kisha fiksim . Mami me thoshte gjithmon "kesaj duhet ti porosim ndonje pale prej hekuri" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Njehere mbaj mend qe kam thyer krahun, svajta ne shkolle nje jave ,isha edhe kujdestare klase pale.
Sa here kam bere tetanozin se me hynin goxhdet ne duar e kembe /pf/images/graemlins/frown.gif
Aq e mbrapsht sa kam qene e vogel, aq e urt jam bere tani :angel: /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Dotja qenka e rrezikshme, vllain dhe si e bon, po burrin si ka me e bo...=X

hot

Hotgirl

ce kam ene i pull knej ka komet,isha tuj ba vertikalen /pf/images/graemlins/laugh.gif si akkrobate qe jam,ene rash anash atje ke salloni pallatit ne durres,ne takova me ate hekrin qe myllte ato te ujtit,(ca e kan emrin :confused: ) ne mhiku llokma mishit ke shala /pf/images/graemlins/laugh.gif
hala shenj e kam,ne duket qelpsina :mad:

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] isha edhe kujdestare klase pale.
[/qb]
Ky esht mistreclleku me i madh qe ke bere, sa mistreca ishin kujdestaret e klasave /pf/images/graemlins/laugh.gif

---
Un per vete thyeja shume pjata, me binin nga duart ...Dhe kur kam qene ne klase te dyte kam genjyer mesuesen nje dite qe s'kisha mesuar i kam thene qe me ka vdek gjyshja. Po ma dhj*u gjyshja se erdhi me morri nga shkolla ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Njehere i kam lyer gishtat e kembeve me maniqyr te kuq flak Gjyshit (ndjes paste). Ai i shkreti me la t'ja lyeja, pastaj donte qe ti ikte maniqyri me uje... ka ndenjt tre ore ne banje qe ta lante /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam qene shume rebele /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse s'pyesja per Parti e per xhaxhi Enver...njehere kur shkolla do merrte pjese ne nje konkurs, un nuk shkova, po ika pik nik me kalamanjt e lagjes ... te nesermen me kan nxjerre para shkolles, dhe kam ngrene dy shpulla nga Udheheqesja e Partise per neglizhence /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe meqe s'vajta un te kendoja, shkolla ime doli ne vend te dyte /pf/images/graemlins/tongue.gif
Dhe ne kohen Ramizit (sapo ishte vene ne detyre), kam mbledhur kalamanjte e lagjes dhe i kam ulur sus dhe une qe ju imitoja Ramiz Aline... Po fatmiresisht s'kish spiuna afer dhe babi dhe mami im shpetuan nga burgu /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur kam qene e vogel imitimet kan qene debulesa ime ...imitoja gjith fisin (lol) dhe ma kerkonin ta beja ket gje edhe neper dasma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina1986

Primus registratum

Kam edhur ne shatervan kushuririn timedhe gati e mbyta, jam shume mistrece!Ciao!

ladouce2005

Primus registratum

belindka me shkrive, si motorr i ke shkrujt gjojnat, shpejt e shpejt, e po te imagjinoja si duhet te jesh kur flet /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe une kam pas shume qejf me imitu njerezit, dhe vazhdoj, kur jam ne humor te mire. kam pas kenduar dhe me korrin e shkolles dhe me te lagjes, me Shuaip Krypen, rahmet paste i shkreti, dhe ngaqe une isha perhere zeri i dyte, meqe e kam pak si te forte zerin, me therriste "ule nje ton, spinaq" ose "laker" ose lloj-lloj epitetesh te tilla, qe kane te bejne me perimet /pf/images/graemlins/laugh.gif