CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

ladouce2005

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

kjo eshte :wub: amore /pf/images/graemlins/laugh.gif
me radhe muhabeti :devil:

lir

Primus registratum

cu boka ketu, lufte per egzistence duket /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
po leshoni njecik pe, leshoni, se po rrezikoni rracen kshu si e keni nis /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

liro hec trego bomat e tua me cifte /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo je i urte ti lepurush qe rri fshehur ne gemush /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

lir

Primus registratum

:wave: te gjithve, duhet me hik ne klase tani

lir

Primus registratum

dote kalo iher nga gemusha ime te shofesh ca lloj lodre o ajo ciftja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif , pashtaj sic e the une jam :angel: si boj keq njeriu..

Guest

liro vallaj cunave ju kam pas bo spektal ne kohe timen....ne lepurushat sme kan pelqy noj here po cke re ti po kaloj i here ne po te fishkellej /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten se po iki ne une

Kostandina

Primus registratum

teme interesante /pf/images/graemlins/smile.gif

hmm... prit te mendohem /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam qene pothuajse 3-4 vjece, dhe nga balkoni po i shaja djemt, dhe ata po me shanin gjithashtu, un vazhdoja, sme mbullesh goja i thosha, "me puc bycen" dhe ca fjlae te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif mami erdhi me vrape se pothujse te tere gjitonet po degjonin.
Prape nje dite tjeter, mami dhe nje gjitone e re qe sa po kishte hardhur, po flisnin bashk, nejse une po filloja te thoja ca fjal, jo te mira :angel: dhe ajo gruja i tha mamit tim, "i kujt eshte ajo femija?" mami iu pergjigje, "ku e di une," :cry: /pf/images/graemlins/tongue.gif pastaj kur iku, mami me morri mbrenda and you know what happend, ore minute me thoshte "kush te ka mesuar te flasesh keshu moj ana?" lol

I love new york

Primus registratum

Dote boje me plan
180 dite te vitit bohu e mire, e bute, e embel (sigurisht mos lej njeri te hypi ne qafe eee /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ndersa restin e mbetur kapi me dru ata qe te merzisin :smash: :lol: :devil:

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] he me ne ti i here do ja bojme i here do na e beje....barazim do ngelim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me tuç fiton i pari, maron neshja, hehe :goofy: :goofy: :goofy:

bebivogel

Forumium maestatis

mua s'me kujtohen shume bema ... po nje shenje e kam ne vetull edhe pse s'duket me .. /pf/images/graemlins/laugh.gif po se ca ishte nje djale nga pallati qe kishim i gjyshes anash ... edhe ky ishte nja 3 ose 4 vjet me i madh se une ... ( une do kem qene nja 8 vjec) ... e s'e ce kishte kapur me mua ... o me donte per te dashur o vdisteee !!! po ne ate moshe ... :eek: une e shkreta mezi dilja ne rruge se s'ma mbante ... e ky ishte inatosur me mua ... se sa here e shifja ne rruge i fshihesha .. e pergjigja ime gjithmone ishte JO! :mad: ate dite ... une dal jashte ... kur shikoj kete ... me vrap shkallet per ne shtepi ... e une ne kat te pare ai gjuante me gura ... kur arrita ne kat te dyte e cme ka kapur guri mu ne maj te vetulles ... mirepo une nga frika ( ose adrenalina i guess) nuk ndjeva gje ... kur ngjitem ne kate te 3te per ne shtepi ... hap deren im e me qe me shef e lebetitur ... e bertet GOCA GOCA GOCA !!! ... e me merr me con ne poliklinen tek rruga kavajes ... atje me qepin ... e me dukej vetja shume shume ugly ... pastaj c'i ka bere im e me atij sme tregon ... se ai sa me shifte largohej nga syte kembet /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

:goofy:

eros111

Primus registratum

qeka me i nejt larg mamit tat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

duhet te kem qene nja 5 vjec kur po zihesha me motren ne ballkon per gersheret. dhe si femije mistrec qe isha (dhe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif ) mu ngriten nervat, dhe e mora fare gersheren e ika qe nga ballkoni. ajo e shkreta moter, me therriste e me lutej t'ja jepja qe te mbaronte pune, e une kokederrja s'ja jepja. ajo donte ti thoshte babit e une nga inati, i fluturova gersheret qe i rane te hapura mu ne kembe, me maje, dhe i lane nje shenje qe fatmiresisht nuk duket me :cry:
une e kam shume xhan motren time :wub: i kerkoj prape te falur dhe tani :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb] dhe ajo gruja i tha mamit tim, "i kujt eshte ajo femija?" mami iu pergjigje, "ku e di une," :cry: [/qb]
:lol: :lol: se kisha degjuar qe te ndodhte dhe kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb] dhe ajo gruja i tha mamit tim, "i kujt eshte ajo femija?" mami iu pergjigje, "ku e di une," :cry: [/qb]
:lol: :lol: se kisha degjuar qe te ndodhte dhe kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hey nuk eshte per te qeshur :mad: can't believe my own mother said that :cry: :idea:

ladouce2005

Primus registratum

anabella s'ka problem o goc, ti e di qe mami jot te do me shume se asgje ne bote, dhe pse ka thene ashtu. mendo pak sa here na shajne e mallkojne prinderit, por asnjehere nuk e kane me shpirt ate qe thone, mos ki merak /pf/images/graemlins/wink.gif

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] anabella s'ka problem o goc, ti e di qe mami jot te do me shume se asgje ne bote, dhe pse ka thene ashtu. mendo pak sa here na shajne e mallkojne prinderit, por asnjehere nuk e kane me shpirt ate qe thone, mos ki merak /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
lol, flm La Douce :kiss:

hot

Hotgirl

maj men,ihere ne koh timen /pf/images/graemlins/laugh.gif mlidheshim ke shkallt e pallatit ( :wub: i kemi histori ato shkallet) ke kati 5,ne ja nisshin t'beshtymes,u mush nje her e nje koh aty posht e u be det..
iiiiiii :eek: gjith gelboqe..
kajhere e hate noj plake qe kalote aty /pf/images/graemlins/laugh.gif t'shkretave,i dukej si noj shenj ka qielli :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

iiii ket e kam pas bo me nje shoqe nga utobuzi, deri sa na kapen i her per veshesh e na zbriten :shrug:
kur e kutjoj tani, me duket vetja e shpifur :mad: po vetem 7-8 vjec ishim, na falet /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ore,po na u bo si ves i keq,thuj i llaf ne beshty,thuj i llaf tjeter ne beshty prap..
iiiii...
mir qe e hoqa si ves /pf/images/graemlins/laugh.gif

amon se ato shkallt e pallatit kan shum histori :wub: :cry:
sa mka mar malli..
kam hall se kur te kthehem sdo gjej mo njeri apo shoqni atje :shrug: