CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Trista

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Edhe un zeri i dyte /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e dija po tek provat e morra vesh /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe i kam kenduar bustit te Enverit ne 2 tetor te ...s'e mbaj mend vitin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

o belinka paske pas gallata kur paske qene e vogel me shkrive :lol: po dhe une skam qene i paket kom hudh nje cun nga lojnat qe kane qene te parku dhe ka bo 4 te came ne koke(gjynaf)nje tjetri i kam thy doren se i dhashe urdher si komandant lagje te hypte ne mur ect qe nuk me kujtohen per momentin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trista

Primus registratum

U edhe nje gje kam pas fiksim te trembja, terrorizoja, nje cun te vogel (nja 2 vjec me i vogel se un) Un i ktheja kapaket e syve mbrapsht (akoma i kthej /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ai tmerrohej /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe un qe kenaqesha :devil:

Rambla

Primus registratum

une kam qene si pune çuni e vogel, rrija majt pemeve /pf/images/graemlins/laugh.gif ...sa kam ndryshu tani :angel: /pf/images/graemlins/frown.gif

kur isha e vogel ndryshe nga kalamajt e tjere nuk me pelqente te ikja ne kopesht,doja me nejt jashte me shoqet :devil: (dhe ne fakt nuk kam ik asnjehere). nje dite gjyshja ime donte me me çu dhe kur arritem aty takuam edukatoren e kopshtit qe po u sillte e mire me mua per te me fut brenda kopshtit. une si femi i levizur qe isha, hapja duar kembe qe ajo mos me prekte dhe i gjujta 1 shkelm te shkretes... ajo sa kishte bere operacion /pf/images/graemlins/blush.gif

kurse nje mistrecllek , ama ça mistreclleku eshte nje qe kam bere para ca vitesh (jo shume vitesh dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif ) eshte qe thyva xhamin e nje pikture me karrige, edhe une si puna dott.ssa , duke u zi me vellain /pf/images/graemlins/blush.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belindka:
[qb] U edhe nje gje kam pas fiksim te trembja, terrorizoja, nje cun te vogel (nja 2 vjec me i vogel se un) Un i ktheja kapaket e syve mbrapsht (akoma i kthej /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ai tmerrohej /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe un qe kenaqesha :devil: [/qb]
paske qene sadiste mi goc :lol: :lol:

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] paske qene sadiste mi goc :lol: :lol: [/qb]
U pse kshu i thone? I paskan gjetur dhe emer pale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belindka:
[qb]
Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] paske qene sadiste mi goc :lol: :lol: [/qb]
U pse kshu i thone? I paskan gjetur dhe emer pale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ec ec merre si epitet tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trista

Primus registratum

Po atehere s;kish forum prandaj beja ashtu un /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ne kopsht kam qene e dallume une...sa edukatorja merrte vizatimet e mija i vinte ne tabele te nderit.
Le pastaj kur kam dale ne gazete tek Zeri i popullit me duket si yllke e dalluar ne kopesht.

Une si gjysh kam pase komshiun posht meje.Ata ishin nga kolonja.Une shkoja te rrija me ta se me tregonin perralla.Marrshalla kam qene topolake dhe i ulesha ne preher xhaxhi Nisit dhe i thoja me trego nje perralle ...i shkreti mi kishte treguar te gjitha po une i doja ti degjoja prape dhe nga inati i shkulja floket...kete punen e flokeve e beja edhe kur Halla Neta(gruaja e tij) nuk me jepte kukulla per te luajtur.Une bertisja e ulerisja duke i shkulur floket te shkretit.

Guest

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Dotja qenka e rrezikshme, vllain dhe si e bon, po burrin si ka me e bo...=X [/qb]
burrin do ta du kollare se per te rrafme kam bo boll..tashi me duhet me :wub:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY*:
[qb] shyqyr qe te paskan ardh mendte ty mi shoqe :thumbsup: :devil: [/qb]
sot mi sot...se neser pete pistili kam per ta bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. xhan xhan cunin :smash:

Guest

jo re jo se skam faj une...e ka fajin stervitja qe me bote cuni dajes
:lol:

Cmu kujtu...kur isha e vogel duhet te rrija ca dite tek daja pasi mami me babin ishin ne spital me vellain se kishte pesuar aksident.
ene mire qe thoni ju daja im ka 2 cuna ene ata kishin i lagje me shoke. Skisha me ke me lujt gjithe diten ne i rrijsha mrapa cunit te dajes qe ishte 2 vjet me i madh se une.Se ku kisha gjet i pale shapka te dajes ne i majsha vesh gjithe dites.
Ata shoket e cunit te dajes nuk me durojshin dot se thoshin kjo goce tu ardh me ne.kam qene nja 9 vjece.sec kalojshim ca hekura per tu fut ne nje park oficerash a ku ta di une ca ishte ne mu me ngeli shapka nga ana tjeter. Ne nje cun ja bo ik re se sluhet me goca.
Ni tju kthy lali he re turi qumesht ca ke ja bona???? ik mi rri ne shpi ja boni aiiii....ni ti dhone i te shtyme ne fap ne lluc ai trimi.
fillun tu qesh te gjithe cunat ne se hapi me njeri gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

kush e don te humburin, fitimtarin kerkojn gjithmone

Guest

jo po po deshen le te bojne nr cunat :wub: :smash:

Kollarja

Primus registratum

:lol: :lol: dotte rri se do te boj nanjoni tuçin, t'hedhi perfund

Guest

he me ne ti i here do ja bojme i here do na e beje....barazim do ngelim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif