Cfare mendojne femrat para gjumit?

Julianna

Primus registratum
Re: Cfare mendojne femrat para gjumit?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Pse vetem nje tru ke ti ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Jo per gjo po e dijsha se shqiptaret kane 2, trurin e madh, e trurin e vogel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Harruat shprehjen ka ra mrapsh me tru te vogel ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif </div></div>

Vetem shqiptaret??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Kondra une nuk jam me me tru stereo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif et as me DPL 5.1 po e DD 7.1 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif keshtu qe jam multikanal e çdo kanal luan funksionin e vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Ka kanale qe bihen me teper ne pah diten, ka qe bijen naten, sidomos kur me hudhin batanije per siper /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Pse vetem nje tru ke ti ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Jo per gjo po e dijsha se shqiptaret kane 2, trurin e madh, e trurin e vogel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Harruat shprehjen ka ra mrapsh me tru te vogel ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif</div></div>

e simas teje kur spunon njoni duhet te punoj tjetri eee? dhe une qe kujtoja se ishin te koordinum....

kush ka ran mrapsh ketu the ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

angelo po i her /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif te pakten kshu ka deklaru vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif per femnat nuk di gjo, dmth nuk po du me u bo spiun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Kondra une nuk jam me me tru stereo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif et as me DPL 5.1 po e DD 7.1 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif keshtu qe jam multikanal e çdo kanal luan funksionin e vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Ka kanale qe bihen me teper ne pah diten, ka qe bijen naten, sidomos kur me hudhin batanije per siper /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif </div></div>

Kush ti miremban kanalizimet ty? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Kujdestarja batanijeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif pse mer vesh ka batanijet ti gjo ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

Julianna

Primus registratum

Jo, vetem jorganet, kam lindur ne vend shume te ftohte une. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Julianna

Primus registratum

Dolem nga tema fare me duket... Une dje po mendoja para se te flija se .... PSEEEEE AI ARBITRIII ANGLEZZZZZ U SOLL AQ KEEQQQ..... Une doja te fitonim. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

gurax

Pan ignoramus

Po kur s'ka gjume ca ndodh? Mendohet tere naten? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

varet nga rrethanat, dmth nese jane vetem apo te shoqeruara....rrethanat..

policia

Forumium maestatis

une para se te fle mendoj, bo bo lashe ca gjera qe duhej ti beja patjeter sot...neser qe ne mengjes do merrem me to...
dhe u bera disa net qe po keto gjera sjell ne mendje...

antip

Primus registratum

Nuk paske taku MLK-ne pranej ke kshu mendimesh ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Punën e sotme mos e ler për nesër.

Çohu nga gjumi e mos bjer me flejt para se t'i marosh gjith punët. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

policia

Forumium maestatis

mos e ngaterro MLK-ne me punet e mia, ti ngacaman...

MLK

Primus registratum

Nuk ka faj Lubardhi jo, se nuk je policja pare qe lej pa gjume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Dolores

Primus registratum

Kodra ti je puntor i madh dukesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif robt e rrezikshem duhen rujt naten ne fakt e sa me afer t'i mbash aq me mire i run ...apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un i rrespektoj idetë e rilindasve ... .

Pa pun s'ka as fryte. Qefi paguhet e pagesa bohet me ... shum gjona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif robt e rrezikshem duhen rujt naten ne fakt e sa me afer t'i mbash aq me mire i run ...apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

Ala me te rrujtme ju, ka hik prej mode e rrutjma, ka dal debilimi tani <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">PHP:</div><div class="ubbcode-pre ubbcode-body" style="height: 36px;"><span style="color: #0000BB"> </span>
</span></div></div> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif