Cfare mendojne femrat para gjumit?

Dolores

Primus registratum
Re: Cfare mendojne femrat para gjumit?

what does mmm stand for /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

policia

Forumium maestatis

Nuk ka faj Lubardhi jo, se nuk je policja pare qe lej pa gjume

pse mo sa here e paske gdhire te 12 oreshi ti..........

MLK

Primus registratum

Pse kshu vetem te 12 oreshi u gdhika ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Julianna

Primus registratum

MLK do jete nga ata "From sun raise to sunset". /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

policia

Forumium maestatis

Pse kshu vetem te 12 oreshi u gdhika ?

ne polici po, sma do mendja qe te ze gjume te ajo dhoma me hekura me sip. 4m2

MLK

Primus registratum

Ah pse policet sipas teje i leke pa gjum kur shkoke ne polici !!! Nuk e dijsha qe policet shkojshin me fjet turni trete, e dijsha qe ishin ne krye tedetyres dhe kujdeseshin per qetesine e mbarevejtjen e rendit publik !! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Goce po ja qit te palamet si padashje kolegeve te tu ketu ne AF /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

policia

Forumium maestatis

more shoku qytetar, policet do bejne punen e vet ti do besh punen tate...mos u merr me policine se edhe po te mbyllin ndonje sy, nje te thirrme ne radio dhe ... atje ne krye te detyres

p.s sa per sqarim ketu nuk flitet per mua se une nuk jam police e thjeshte pra minimumi per ata policet e nderuar qe flet ti une i kam vartes.
keshtu qe behu cun i mbare dhe mos eja kaq shpesh tek 12 oreshi

policia

Forumium maestatis

more shoku qytetar, policet do bejne punen e vet ti do besh punen tate...mos u merr me policine se edhe po te mbyllin ndonje sy, nje te thirrme ne radio dhe ... atje ne krye te detyres

p.s sa per sqarim ketu nuk flitet per mua se une nuk jam police e thjeshte pra minimumi per ata policet e nderuar qe flet ti une i kam vartes.
keshtu qe behu cun i mbare dhe mos eja kaq shpesh tek 12 oreshi

MLK

Primus registratum

Si moj mbyllin vetem njerin sy policet shoqja mbivartese ? Po sikur ti jepnin vetem nji gjysem rroge meqe tjetrin e kane ne gjume si do ja benin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ta thashe dhe me siper qe une nuk kam lidhje me 12 oreshin, policet i kam len pa gjum ne vend tjeter une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ku? ne ça vendi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

More ky esht forumi ministrise se mrençme apo.... jo per gjo po...e shof qe po ma boni planin me me çu megjithmen te 12 orshi ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Masnej hajde nji ore e dy, te del koha me pi i gote e i cigare mrapa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif po 12 ore !!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif Nuk kom menie me dal skelet une masnej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kete mendoj dhe une para gjumit qafsha kojshijen...si te te bej ty skelet... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif 12 ore?!! shume pak... shuuume shuuume pak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif...48 ore them une ! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Julianna

Primus registratum

Epo jepi ha ca buke atehere MLK, se keq e ke punen. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Buke !!!! Ka buke blu aty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif se me buke te zeze nuk ma ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

policia

Forumium maestatis

tani edhe ne qofte se futesh ndonjehere burgu (apo shoqerimi, sic quhert ndryshe 12 oreshi)per burra eshte mos e merr me frike, nuk eshte me turp me qene ne burg...

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Buke !!!! Ka buke blu aty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif se me buke te zeze nuk ma ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

Nga myku apo kane filluar demokratet te ngjyrosin dhe buken?!? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kacurrelja

Primus registratum

Ca mendoj une? Zakonisht si ta ve koken ne jastek me ze gjumi... per mendime me del dita sa te duash...

picasso

Forumium maestatis

teme e bukur
sa keq qe femrat nuk tone te gjitha mendimet...
do idhte me e lehte per shume meshkuj...e megjithate...mua me pelqen ta zbuloj vete ate qe mendon ajo qe kam pran...nderyshe nuk do kish kupti.....