Cfare mendojne femrat para gjumit?

Adile

Primus registratum
Re: Cfare mendojne femrat para gjumit?

kam ca pune qeverie, qe ma kan heq gjumin fare. Po do ja gjej anen do ja gjej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

true confidental

Forumium maestatis

Kto punet e qeverise te len vertet..sdm kur duhet me zgjedh kryeministrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Une kam nja 2 -3 dite qe spo mendohem hic ......me duket cudi qe jam ndryshe from the regular trend /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

2-3 dite pa u menu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif po mire si ja bo me gjet shpin ti, pa u menu fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif boj kujdes goce se po e ngaterroa e perfundo te shpia komshiut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

s ka problem se une jam komshija /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">2-3 dite pa u menu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif po mire si ja bo me gjet shpin ti, pa u menu fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif boj kujdes goce se po e ngaterroa e perfundo te shpia komshiut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

Kthimi ne shtepi behet instiktiv pas ca kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif te cojne kembet vet.

MLK

Primus registratum

Po naten qe s'ka drita si ja bo ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. Dole ti na lej rehat se nuk mer vesh ka komshilliku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Po naten qe s'ka drita si ja bo ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. Dole ti na lej rehat se nuk mer vesh ka komshilliku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif Qetesi te degjojme se po flet experti. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Kush nuk degjon MLK ja regulloj une qefin.

ps: no harm ment /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Nigjo, po qe puna se ti rregullon qefin, po e prish vet qetsine une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Jo per gjo po ç'taksirat kan t'tjeret tja rregullosh ti qefin per hatrin tim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Julianna

Primus registratum

Mire MLK, se te rregulloj une! Mos do te te hedh batanien naten para se te flesh, mendohesh shume pare gjumit ti?!? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Vallaj po ja hodhe batanijen personalisht, s'besoj se do e mendoje aq gjate... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ...dhe kur te filloje me mendu Juliana Ka maru pune MLK /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ene kjo pune nuk shko tani, te me hedhi batanijen mu ne te plevitoset per vete tu nejt jashte batanijes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Masnej pa merak per venin se une flej ne krevat dopjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif keshtu qe nuk me ngushton po he /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

MLK, je i hap mrapa. Simas Sceptic tashti duhej t'ishe tu pi cinaren ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ...dhe kur te filloje me mendu Juliana Ka maru pune MLK /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

That quick..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif c'a zhgenjimi.

MLK, shoket nuk flasin mire per ty. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Mu me maroi paketa keta thoj cigaren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif çme duhet mu te shkretit i her, jo per gjo po me u mor me pune batanijesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif perfundo robi me kancer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Kan fillu tu i von etiketa "Batanija demton rende shendetin" ... vetem prej teje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

MLK-ja paska qen tu tymos hashash se e kapi e qeshmja keq Julin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Mu me maroi paketa keta thoj cigaren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif çme duhet mu te shkretit i her, jo per gjo po me u mor me pune batanijesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif perfundo robi me kancer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

S't'paska ra me ble nai paket nga ato me impotencën ty? Jo se i bje me shkrujt që batanija shkakton impotencën ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif