Cfare mendojne femrat para gjumit?

picasso

Forumium maestatis
Re: Cfare mendojne femrat para gjumit?

hahhahahha nje thenie e bukur "filozofike"per nje qe predikon dicka kunder filozofise mo eta

M

Mortal

Guest

Me mungon 'Na ishte sec na ishte'. Sot jetojme nje 'microwaved life'- me nje shije fallciteti si nje efekt dytesor te rezervimit te kohes. Kenaqemi me rendjen e dehur te gjuhes neper goje, duke u munduar te bejme peng per nje kohe te gjate shijen e detyruar tek kacidhja e lengezuar e mbremjes se rradhes, te ciles nuk i kushtove me teper se 10 minuta (nqs do te ishte me fat) ne rradhe, e qe nderkohe ajo eshte nyje ne ate zinxhirin e Biologjise se klases se 4 (apo 5-ste) qe je i detyruar te mesosh.

'Na ishte sec na ishte'. Bum! Koha ngrinte. Jo, jo... koha kethehej prapa.

spirito nudo

Primus registratum

Ja dhe nje tjeter nate..perballe me Ty.
I mbyll syte,sepse e di qe Ti do depertosh brenda meje aq thelle,sa une kurre nuk kam guxuar..
Ja ku jam,nen petka perpara Teje,nje "shpirt i zhveshur" para Teje.
Depertome,lexome edhe sonte,lexo falenderimet e mia,gezimet,dhimbjet e mia,gabimet qe rendojne..
Lexoje shpirtin tim,Ti,ashtu sic vetem Ti di ta lexosh..
Pushtoma trupin sonte,degjo renkimet e mia,degjo rrahjet e zemres sime.. e me fal
me fal,
me fal..

Hellena

Primus registratum

une: hmmm cfare po mendoj un tani .. qe te shkoj ta shkruaj icik ke forumi ...

kunder19

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Maxper</div><div class="ubbcode-body">Mos e merrni mbrapsht, nuk e kam per te bere kategorizime gjinore por le te themi qe ndryshimet ekzistojne. Jam kurioz, cfare mendimesh gerryejne me shume mendjet e femrave ne darke kur drita fiket? </div></div>

po valle mendojne kur fiket drita...

http://www.albaniaonline.it.gg

Alanis

Primus registratum

Mendojne ato qe thone meshkujt gjate dites!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

Po te ishte e vertete kjo, femrat do vuanin nga pagjumesia ne perpjekje per te zgjidhur enigmen " si eshte e mundur qe ia fusin kot gjithmone?" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Avash icik ti... "gjithmone" ...

Une per vete s'ja kam fut ndonjiher kot, bo vaki s'ja kam fut me deshire, por kot asnjehere ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Alanis

Primus registratum

Ai qe kuptoi femren qeshi aq shume saqe vdiq pa ia thene dot asnje tjetri. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Lubardh, nuk e kishte per ty.. e kishte per ata lubardhet e tjere.. :p

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: *Mr. Love*</div><div class="ubbcode-body">Ai qe kuptoi femren qeshi aq shume saqe vdiq pa ia thene dot asnje tjetri. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Epo dihet qe vetem budallenjte qeshin kot me kot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Edhe te kuptosh femren edhe te jesh budalla sikur nuk perputhet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

Pikerisht pra...ai s'ka kuptu gjo, perndyshe s'do qeshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Faktin qe ai e kishte kuptu femren e morem si te mireqene ne. Tashi a qeshi sepse u badalleps masi kuptoi femren, apo sepse kuptoi sa e budallepsur eshte femra eshte ekuacion me dy ndryshore, kshuqe ai rahmet paste e ishalla ngelemi budallenj ne te tjeret e s'e kuptojme femren se ikim te gjithe mbas atij pastaj, ndoshta tu qesh ndoshta tu qa! :D:D

marina s.

Forumium maestatis

"...ishalla ngelemi budallenj ne te tjeret e s'e kuptojme femren..." /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif bravo cuno! per sa kohe do jeni budallenj, gjithmone kot do ja fusni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ...rrofsh qe e zgjidhe enigmen qe shtrova ca me lart /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

picasso

Forumium maestatis

me pak fjal me duket se je e vetmja ti ajo qe i jepergjigjur ne menyre serize kesaj teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif...nuk po bej komente te tjera se hyn diktatori e me censuron /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif