Cfare keni blere donje gje te re se fundmi ?

I love new york

Primus registratum
Re: Cfare keni blere donje gje te re se fundmi ?

s'e di pse i got the feeling qe ishe ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

thashe te kishim dale per kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

çke mi qe lemeritesh...? mooooo, un me ate qe do kaloj jeten e du te sinqert qe ne prezantim... te ma thote direk QE VALLAJ ME ESHT SHTIROS KAZZO, E DU T'KRIJOJ FAMILJE E TE RIS FMIT E MI, PO DHE PRIORITET TE KUROJ BURRIN /pf/images/graemlins/wub.gif

e jo si ato tipeshat, qe te thojn JO, JO MUA ME MASHTRUAN KAM KALUAR NJE EKSPERIENCE TE GABUR NE JETE /pf/images/graemlins/smile.gif

Helena... se harrova un, i ke shum sexi ato lepitkat /pf/images/graemlins/smile.gif

Rozalin... ide jo e keqe ajo e jotja, pshtoj iher e pergjithmon mir e ke, ajt me hajer o Zot

Anana

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
s'e di pse i got the feeling qe ishe ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

thashe te kishim dale per kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Eh, nuk i dihet. Po u bera mbare te vete nga vera ose vjeshta te bej nje zile /pf/images/graemlins/wink.gif

Dotesa

Primus registratum

per mamken time
marbag-lp396-9000-010t.jpg
/pf/images/graemlins/angel.gif

I love new york

Primus registratum

uuuuuuuuu nice Lilly /pf/images/graemlins/kiss.gif
I have seen this one before, e ka nje shoqja ime qe e ka blere ne italy te gjithe linjen, cante, kulete dhe valixhe /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
very classic /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
ktu eshte shuuume e shtrenjte kjo.

Yllka, no probl /pf/images/graemlins/smile.gif
call me when you're planning on comming /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

hihi helene as ketu nuk o lire...por nje mamke kam une mi!hihihi

une kam nje pale kepuce te alviero martinit...jane shume nice ndersa valixhet me duken pak boring hihihi

uuu cme bere moj me kujtove valizhet qe smi dhuro njeri muaaaaa /pf/images/graemlins/cry.gif
brics.jpg
/pf/images/graemlins/wub.gif
ama per momentin kam ble kete
kipling-tuscon.jpg

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
çke mi qe lemeritesh...? mooooo, un me ate qe do kaloj jeten e du te sinqert qe ne prezantim... te ma thote direk QE VALLAJ ME ESHT SHTIROS KAZZO, E DU T'KRIJOJ FAMILJE E TE RIS FMIT E MI, PO DHE PRIORITET TE KUROJ BURRIN /pf/images/graemlins/wub.gif

e jo si ato tipeshat, qe te thojn JO, JO MUA ME MASHTRUAN KAM KALUAR NJE EKSPERIENCE TE GABUR NE JETE /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

A e sheh se maroke me u martu edhe ti, e kam dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po qe paske frik se po te tradhton gruja, se kam dit. Nuk ka lidhje a ke pas apo jo eksperience je apo sje e virgjen, varet komplet te tipi, mund te kete femna qe kan eksperience sa tan lagja e prap vazhdojn me ja dredh burrit edhe kur martohen, megjithse ti mos u tut, se noshta ste takon aq e keqe ty, shum shum nonji ne vit mund te nderrojn /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hellena

Primus registratum

Bleva nje krem per fytyren , eshte i mire se eshte dhe Tan Lotion /pf/images/graemlins/wub.gif, qe ta ben fytyren te dukesh ezmere /pf/images/graemlins/goofy.gif perfekte per ne turibardhat /pf/images/graemlins/laugh.gif