Cfare keni blere donje gje te re se fundmi ?

notorious

Primus registratum
Re: Cfare keni blere donje gje te re se fundmi ?

ka lende kimike... ATTAK /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti mi DAHLIA... ke shpenzime...?

true confidental

Forumium maestatis

Ato sandalet jane nga ngjyrat e mia te preferuara ..hmmm
I am having some shopping cravings now /pf/images/graemlins/laugh.gif.....
me te drejte se kam nja dy jav pa ble ndonji gjo te hajrit /pf/images/graemlins/angel.gif

Dolores

Primus registratum

Lenkaaaaaa sa bukuraaaaaaaaaaa te urrejjjjjjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une jam cut off....terapi me eshte sygjeruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ishalla s'ke karte krediti se do te duhet terapi per stres borxhesh pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jam betuar, pa e paguar karten s'bej me pazare. Po sa me shijovi kur e mbusha /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Nje bluze bojeqielli "Lacoste".

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lenkaaaaaa sa bukuraaaaaaaaaaa te urrejjjjjjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une jam cut off....terapi me eshte sygjeruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Relax everyone /pf/images/graemlins/lol.gif
nuk i kam ble... yet /pf/images/graemlins/devil.gif
isha almost gati po u permbajta - tha

Po i morr me rradhe:

1 - fante /pf/images/graemlins/wave.gif edhe keteja vazhdon bora, po duke pa kshu gjerash vere e kalojme seasonal depression /pf/images/graemlins/laugh.gif
2 - dolvil - mos me urre, me dashuro /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
3 - Notorius (no wander this nick) /pf/images/graemlins/laugh.gif ato gjithe seksin dhe elegancen e kane ke fjongoja more.
e shkreta gruja qe do t'merrka ty /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
4 - Implus /pf/images/graemlins/smile.gif eshte very nice color, as e kuqe as portokalli po nje shege e embel qe eshte very much on for the summer time.

Kshu tha /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

epo un kur t'bohem me gru... e me e pa me ato fiongo, do me shkoj menia per t'keq

jo per gjo po kujt i pelqehet kjo...?

kujt i bon interesanten kjo...?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

buri e pranon grun per ate qe esht, fingot n'familje jan te teperta /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Kush te merr ty me kto mend ore? /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

he mi Yllke, fol icik /pf/images/graemlins/lol.gif

Note, ngele beqarrrrrrrrr /pf/images/graemlins/devil.gif
ler ca mistere virtualisht te pakten, mos ja qit bojen vetes /pf/images/graemlins/tonguee.gif

notorious

Primus registratum

e be...? mAh,

kam bo dy pytje un m'duket pse spergjigjeni po me thoni qe do ngel beqar /pf/images/graemlins/smile.gif

Yllka... po me ke piketuar te me bosh per gru noi kushurirken tate... SHPREHU, Flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

t'premtoj qe tashi... qe do ja lej sandallet me fingo /pf/images/graemlins/laugh.gif

huuuh... me duket se me erdh dita...

I love new york

Primus registratum

ato pyjet si retorike m'duken mu se s'kane naj pergjigje... ose pergjijga esjhte kaq e thjeshte saqe you wonder why you're asking the question /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

kujt i bohet interesante? - vetes, ty, rrobve /pf/images/graemlins/laugh.gif
same applies for the second question

Anana

Primus registratum

Si e drodhi pernjeher ky Notorius per icik gru-:) Ik ore bridh nje here andeja nga Shqiperia se kushedi i gjen kshu nikoqere e se si jane keto qe i quajne te mira, s'e di une.

notorious

Primus registratum

kujt i bohet interesante? - vetes, ty, rrobve /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

keq muhabeti... per burin kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif

notorious

Primus registratum

Yllka... ne Shqiperi, çar me kan gjet per gru, pytjen e par qe i kam bo ka qen kjo JE E VIRGJER...? po m'kan thon te gjitha...

kam heq dore direkt... se un grun e du me eksperienc, shume eksperienc /pf/images/graemlins/smile.gif

qe kur t'martohet me mu... te mos i shkoj menia me ble sandalle me fiongo per dynjon /pf/images/graemlins/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Bleva umm...chicken noodle supe.

notorious

Primus registratum

imagjino te jesh Administratore ti Shea... sdo lesh shkrim ne te gjitha temat pa kançeluar /pf/images/graemlins/smile.gif

un bleva 12 çakmak nje Kineze n'rruge... kot me bo sevap

Princesha

Primus registratum

Yllka... ne Shqiperi, çar me kan gjet per gru, pytjen e par qe i kam bo ka qen kjo JE E VIRGJER...? po m'kan thon te gjitha...

kam heq dore direkt... se un grun e du me eksperienc, shume eksperienc /pf/images/graemlins/smile.gif

qe kur t'martohet me mu... te mos i shkoj menia me ble sandalle me fiongo per dynjon /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

un kam menimin qe forumi duhet me u mbledh me t'ba nji nuse me diplome per ditlindje, me diplome nga eksperienca e kam fjalen.
Pshton iher e mir

I love new york

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ncncncnc sa shkim kontradiktor /pf/images/graemlins/smirk.gif

sa me shume do e mbash grune nen zinxhire ti, aq me shume sandale me rrypa nga mbrapa kurrizit ajo /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

u bene sandalet me rrypa analogji tradhetie /pf/images/graemlins/smash.gif

Anana

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Ua mami, u lemerisa /pf/images/graemlins/eek.gif

Good Luck Notorious. You'll need it /pf/images/graemlins/wink.gif