Cfare ju ka bere te buzeqeshni sot? :)

TinkerBell

Papirus rex
ose mund ta shkruajme ne :)

nese po studion ekg-ne, nje liber qe ndihmon vertet shume eshte ky ne foto, nese nuk e njihje. eshte i shkruar ne nje forme shume te thjeshtuar sa gati te vjen te mendosh "po tallen keta? per kalamaj e kane shkruar kete librin?" sepse i perserit shume here te njejtat koncepte me shume ilustrime. por ekg-ja eshte e poshter, edhe se te duket se e ke kuptuar te jesh e sigurt qe pas ca ditesh ke harruar gjithcka. nese nuk e praktikon cdo dite harrohet fatkeqesisht, ndersa ky libri ndihmon shume per te fiksuar konceptet baze. mua me vjen keq qe e "zbulova" shume vone, por tani qe e kam e konsultoj shpesh kur kam nevoje per rinfreskim.

611Y7wDClyL.jpg
Është gjëja parë që na është sygjeruar! Të falenderoj Broken_Smile :) Kujtoja që problemi është vetëm tek unë,mezi po arrij t'i fiksoj gjërat : / por qënka çështje kohe kjo dmth,duhet praktikuar e pastaj fiksuar njëhere e mirë! Të përshëndes ( :

Eléonoré

Valoris scriptorum
Kur e pashe veten ne pasqyre sot ne mengjes, pervec nje dobesimi qe ka ardhur si rezultat i mungeses se oreksit, nuk vura re ndonje gje te jashtezakonshme ose te vecante. Nje krehje e flokeve, larja e fytyres dhe e dhembeve ishte e mjaftueshme. Megjithate perpara se te nisesha ne supermarket, harrova te hidhja nje veshtrim te fundit ne pasqyre. Per cudine me te madhe, vemendja qe po terhiqja me beri te mendoj se ndoshta me kishte «hipur nuri» (nuk e di nese e perdorni si shprehje). Kthehem ne shtepi dhe filloj te sistemoj ushqimet e blera. Kur futem ne tualet dhe hedh veshtrimin ne pasqyre, shtanga, nuk dija cfare te beja te qaja apo te qeshja. Vendosa te bej kete te fundit. Perpara se te nisesha ne supermarket, kisha ngrene nje domate te palare. Etiketen e kisha ngjitur ne lule te ballit, midis dy vetullave. Si nuk pati njeri te me thoshte nje fjale.

gurax

Pan ignoramus
Shortly before dawn Jesus went out to them, walking on the lake. When the disciples saw him walking on the lake, they were terrified. “It’s a ghost,” they said, and cried out in fear.
But Jesus immediately said to them: “Take courage! It is I. Don’t be afraid.”
-- Mateu, 25-27

siberian-husky-dog-frozen-lake-fox-grom-5-800x376.jpg

Eléonoré

Valoris scriptorum
Nje Qen (Trajta e pashquar) - Qeni (Trajta e shquar)

Qenie Njerezore.

Foljet me te rendesishme: Me QENE dhe Me PASE!

Te jesh nje Qen (kafsha) nuk do te thote te jesh QENI.
Plus:
Te kesh nje qen nuk do te thote te jesh qeni.
Une kam QENIN.

joetisti_

Locus omnem
i shquar apo i pashquar, qeni te shqyen po te jete i tebuar dhe nje gjilpere ben pune, edhe po qe se nuk eshte i terbuar, mjafton nje shkelm t'i japesh dhe ta shohesh si terbohet :p

(tema) kur po kthehesha ne shtepi, qe te mos me vinte zor se kushedi kur me shihte, ngaqe nuk permbaja dot te dridhuren e lehte te buzeve nga i ftohti, mundohesha ta "konvertoja" ne buzeqeshje. I ftohti :)