Cfare ju ka bere te buzeqeshni sot? :)

joetisti_

Locus omnem
i tregova nje anekdote vetes dhe... buzeqesha. Vete e tregova, vete buzeqesha. Vetja as qe e vuri ujin ne zjarr. Serioze sikur i kishte ngrene buken gomari.

SmS

Forumium praecox
Kur u zjova vura re qe skishte asnje ne shtepi dhe e bera kafen vete mbasi e piva provova te hapja deren dhe e me kishin mbyllur ne shtepi si vajze te rendomte :D

tropojanja

Çike Malsie
Kur u zjova vura re qe skishte asnje ne shtepi dhe e bera kafen vete mbasi e piva provova te hapja deren dhe e me kishin mbyllur ne shtepi si vajze te rendomte :D
Hahahahahahahahaha
Tash bane dhe i kafe tjeter sepaske koh boll hahaha

katsune

cherry blossom
zbulova gabimisht padashje qe po me bejne nje dhurate miqte, ngaqe njera nga shoqet me kishte futur edhe mua gabimisht te mailing list. menjehere me moren ne tel (ne kohe sepse ende nuk e kisha pare emailin) per te me thene qe nuk duhet ta hapja ne asnje menyre email-in, duhet ta fshija ne ate cast dhe te premtoja qe do e beja.
si mendoni e lexova apo nuk e lexova emailin? :D

katsune

cherry blossom
ahahah e lezetshme kjo puna e dyqanit kinez :D aLivedeLci.

jo, nuk e lexova :) por me sa duket po te ishe ti do e beje :p

tropojanja

Çike Malsie
image.jpg Hahahagahahaha
GAZETAEXPRESS E mërkurë, 02 Mars 2016 16:45
Në Nashville të shtetit Tennese (SHBA), është zbuluar një rast shumë i veçantë. Një ish- postier, tani 87 vjeç, është provuar të ketë mbi 1.300 fëmijë të paligjshëm.

Kjo u zbulua nga një hetues privat i punësuar nga dy familje në shtetin Tennessee, duke bërë që të zbulohet kjo e vërtetë tronditëse.

Për hetim janë mbledhur mijëra mostra të ADN-së dhe dëshmi gjatë një periudhe 15 vjeçare. Në fund është provuar se ky person është babai i mijëra fëmijëve të paligjshëm në atë rajon.

” Kontracepcioni nuk ishte shumë popullor në ato kohë , ” u tha postieri i pensionuar gazetarëve lokalë, duke justifikuar veprimet e tij. “Nuk kam bërë asgjë për t’u turpëruar .

Ai tha se vitet e 60-ta ishin ditë të mira dhe në atë kohë i kishte bërë përshtypje të madhe Johnny Cash, rol të cilën e kishte luajtur jashtë mase mirë me zonjat.

“Disa madje mendonin se isha Johnny Cash i vërtetë. Unë nuk e di nëse ato me të vërtetë besonin, apo nëse ishin duke u përpjekur për të bindur veten, por kush isha unë të thoja për diçka të shpejtë”, citohet të ketë thënë ish postieri, raporton gazeta infamoustribune.

Hetuesi privat Sid Roy asnjëherë nuk ka mundur ta imagjinojë se nga një ndejë e vogël, do të zbulonte pas 15 vjetësh një të vërtetë të madhe.

“Gjithçka nisi në vitin 2001 kur dy burra që nuk kishin të bënin asgjë me njëri-tjetrin, më punësuan mua që të gjejë babanë e tyre biologjik. Isha i tronditur pas disa hetimeve kur kuptova se ata ishin të dy nga i njëjti baba. Këtu filloi edhe enigma të zbulohet për t’u shndërruar në një mision timin personal saqë kurdo që kisha pak kohë të lirë, përpiqesha të gjeja dëshmi të tjera. Testi i AND-së ishte më i shpejtë dhe i lirë të cilin e përdora e që më ndihmoi shumë për të mbledhur informacione përgjatë viteve të fundit”, konfirmoi ai.

Hetuesi privat ka thënë se shumë prej këtyre familjeve tashmë e dinë të vërtetën, por nuk duan t’i hakmerrën një plaku të moshuar.

Por jo vetëm për këtë fakt. Ai thotë se familjet e dinë se nëse do ta ndiqnin këtë rast, atëherë shumë prej familjeve do të dëmtoheshin e shthurëshin, andaj ata preferojnë të jetojnë me këtë të vërtetë dhe nuk e fajësojnë ish postierin ngase arsyetohen se në atë kohë, gjëra të tilla ishin shumë të përhapura.

Por hetuesi privat deklaron se numri i fëmijëve të këtij personi mund të jetë edhe më i madh në atë zonë ku ai punoi si postier. Sidoqoftë, askush asnjë padi nuk e ka dorëzuar ndaj ish postierit./lajmi.net

katsune

cherry blossom
Isha e uritur me pare, kur papritur u ndodha para dy dyqanesh ngjitur, tek njeri benin vetem lengje me fruta dhe perime te fresketa, tek tjetri benin vetem patate te skuqura. Ku hyra? :D justifikohem duke thene se isha e uritur :p

Ameliè

Forumium maestatis
zbulova gabimisht padashje qe po me bejne nje dhurate miqte, ngaqe njera nga shoqet me kishte futur edhe mua gabimisht te mailing list. menjehere me moren ne tel (ne kohe sepse ende nuk e kisha pare emailin) per te me thene qe nuk duhet ta hapja ne asnje menyre email-in, duhet ta fshija ne ate cast dhe te premtoja qe do e beja.
si mendoni e lexova apo nuk e lexova emailin? :D
Si e zbulove ? :p
Apo pas dhurates :lojacak:

Per temen- liqeri :p

katsune

cherry blossom
po degjoj nga dhoma tjeter diskutime mbi mua...

mami: njeqind here i kam thene "broken_smile" dhe po ketu i gjej (me duket se e ka per tenxheret ne kuzhine)
babi: thuaja.
mami: po i thashe, i them gjithmone, po nuk degjon nga veshet.

:D :D

po shkoj andej te degjoj kritiken e radhes :p