Cfare ju ka bere te buzeqeshni sot? :)

Balahk

Locus omnem
Nje inbox nga dikush qe ishte 'i dehur'! :D
po ky i dehuri ku ishte?
se i rrene mendja disa e te bejn like kot me kot :D
pz,jane ca tipa ketej qe me bejn te qesh me te madhe.i rrene mendja te shkretet.jo,jo nuk ka me keq se sa te te genjej mendja.per te qesh edhe per te qare ne te njejten kohe :( :D

katsune

cherry blossom
mbremja e djeshme e kendshme ne nje fast food mes nerds, miqte dhe koleget e nje shoqes time qe ka mbaruar studimet per inxhinieri matematike. m'u duk vetja sikur isha brenda serialit The big bang theory :p

Kureshtari

Forumium praecox
Nje macke e vogel, qe bente mjauuu.

Ishte matan nje kanali mbushur plot me uje. Kaperceva kanalin dhe iu afrova per ta kapur. Ajo u struk pas nje qosheje dhe me shikonte ne sy. Edhe une po e shikoja, nuk e mohoj. Po ajo sikur po me shikonte me shume. Ndoshta ishte pershtypja ime... Une i pelqej shume macet. Sidomos ato qe bejne mjau. I afrova doren dhe ndjeva gudulitjen e gjuhes se saj ne pellemben time.

Me beri te mendoj...
Te ishte njeri cfare do ti kishte bere dores... Do ta lepinte, apo do ta kafshonte?!

katsune

cherry blossom
me beri per te qeshur nje kirurg sot kur po tregonte "kjo pacientja kishte sindromen moc. ti e di ca eshte sindroma moc?" me pyeti. hera e pare qe e degjoj, i thashe. e nisi te tregonte ai per pacientet qe nga ekzaminimet para operacionit mund te duket se kane dicka serioze ose malinje, por qe ne te vertete kur shikohet ne kirurgji nuk eshte ashtu sic mendohej. bla bla..bla bla.. une dhe nje kolege duke e degjuar me kersheri, kur ia priti ai "ja pra sindroma moc, manco 'o ca.. (bip)" :D dhe ndahet ne moc 1, moc 2, moc 3 :p

katsune

cherry blossom
Edhe mua me beri per te qeshur macja. E qortova pak kur e pashe qe po mundohej te hidhte dicka qe kisha lene te cepi i tavolines, e mora ne krahe dhe e ula poshte. Pastaj dola nga shtepia. Kur u ktheva pashe qe nderkohe qe une isha jashte ajo kishte cuar miushin loder, ate te preferuarin me te cilin luan vetem kur eshte vetem ne shtepi, pikerisht te cepi i tavolines ku po rrinte qepare. Kushedi cfare ka dashur te thote :)

e panjohura

Valoris scriptorum
giphy.gif

Cilen ta ha perpara?