CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

eros111

Primus registratum
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

une per vete bej 20...na iku jeta prej shalesh thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
kishte lezet kur ishim minorene se sna kapte ligji, tani na akouzojne dhe per pedofili pale :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] une per vete bej 20...na iku jeta prej shalesh thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
kishte lezet kur ishim minorene se sna kapte ligji, tani na akouzojne dhe per pedofili pale :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hehhehehhe mir mir po keshtu jan keta gjena more... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] un u plaka ne forum i kam bo 20 [/qb][/QUO

bobboobobobob ku thu ti qe je plak cfar do thot putraku more ???

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] hhehhe mir e ke ti gloria mir... por aman mos te na thot angel or devil masanej qe ne misat smorin vesh gjo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush ju shau ju me ... A thu se ju ka YZgjedh ajo Vera Grabocka ene jeni Shurruflla ju si Misse . Juve ju ka zgjedh Shkolla ose Pallati ... :thumbsup:

woooooow

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
hhehhe mir e ke ti gloria mir... por aman mos te na thot angel or devil masanej qe ne misat smorin vesh gjo ...
--------------------------------------------------------------------------------

Kush ju shau ju me ... A thu se ju ka YZgjedh ajo Vera Grabocka ene jeni Shurruflla ju si Misse . Juve ju ka zgjedh Shkolla ose Pallati ...
Kuuuush mër na shau neve?? Ta provojn iher ta shofin sa i vle lëkura /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
O tedo sapër missin ashu vin ato me rradhe...ne fillim pallati masnej lagjja masnej vetem kur tna shofesh noidit ne televizor me Vera Grabocken.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] hhehhe mir e ke ti gloria mir... por aman mos te na thot angel or devil masanej qe ne misat smorin vesh gjo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush ju shau ju me ... A thu se ju ka YZgjedh ajo Vera Grabocka ene jeni Shurruflla ju si Misse . Juve ju ka zgjedh Shkolla ose Pallati ... :thumbsup: [/qb]
uaaaaaaaaaaaaaaa si del jasjt temes ky mer jahu /pf/images/graemlins/laugh.gif ... o helen por ku je ti moj ... si nuk i shef keta gjera ti... :tipsy:

beshbossi

Primus registratum

na more jam vip une s'me marrin missetckat neper goje!!!!!

woooooow

Primus registratum

po ta kthesh nje fjale aty nga ana tjeter del se ca je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]
po ta kthesh nje fjale aty nga ana tjeter del se ca je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
une ate qe jam e pranoj!!!!!!jam edhe ashtu!!!!epo zoti me fali!!!!!!

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]
Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]
po ta kthesh nje fjale aty nga ana tjeter del se ca je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
une ate qe jam e pranoj!!!!!!jam edhe ashtu!!!!epo zoti me fali!!!!!! [/qb]
eeeeeeeeeeeeeee cfar thu ti more ...shyqyr qe te kena more .... uaaa se imagjinoj dot se cfar do kishin bo pa ty :tipsy:
Zoti t`rujt ishalla :tipsy: :book:

beshbossi

Primus registratum

[qb]
]eeeeeeeeeeeeeee cfar thu ti more ...shyqyr qe te kena more .... uaaa se imagjinoj dot se cfar do kishin bo pa ty :tipsy:
Zoti t`rujt ishalla :tipsy: :book: [/qb]
do kishit numru miza!!!!!

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLATIUM:
[qb] Si nuk e ngre njeri ate flamurin tim more aman :tipsy: [/qb]
Hajd mos u merzit ...se te ngrehet edhe ty :tipsy:

woooooow

Primus registratum

do kishit numru miza!!!!!
Ja se shef skena pun tjeter ne te mizat kena ngel.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt tashi na thuj moshen leji mizat rehat ne pun t´vet /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes:

Anica

Primus registratum

Sa miza jon bo deri tashi? kush i numro iher?