hehhehehhe mir mir po keshtu jan keta gjena more... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga un4given:
[qb] une per vete bej 20...na iku jeta prej shalesh thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
kishte lezet kur ishim minorene se sna kapte ligji, tani na akouzojne dhe per pedofili pale :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] un u plaka ne forum i kam bo 20 [/qb][/QUO
bobboobobobob ku thu ti qe je plak cfar do thot putraku more ???
Kush ju shau ju me ... A thu se ju ka YZgjedh ajo Vera Grabocka ene jeni Shurruflla ju si Misse . Juve ju ka zgjedh Shkolla ose Pallati ... :thumbsup:Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] hhehhe mir e ke ti gloria mir... por aman mos te na thot angel or devil masanej qe ne misat smorin vesh gjo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kuuuush mër na shau neve?? Ta provojn iher ta shofin sa i vle lëkura /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga misstirona_15:
hhehhe mir e ke ti gloria mir... por aman mos te na thot angel or devil masanej qe ne misat smorin vesh gjo ...
--------------------------------------------------------------------------------
Kush ju shau ju me ... A thu se ju ka YZgjedh ajo Vera Grabocka ene jeni Shurruflla ju si Misse . Juve ju ka zgjedh Shkolla ose Pallati ...
uaaaaaaaaaaaaaaa si del jasjt temes ky mer jahu /pf/images/graemlins/laugh.gif ... o helen por ku je ti moj ... si nuk i shef keta gjera ti... :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Kush ju shau ju me ... A thu se ju ka YZgjedh ajo Vera Grabocka ene jeni Shurruflla ju si Misse . Juve ju ka zgjedh Shkolla ose Pallati ... :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] hhehhe mir e ke ti gloria mir... por aman mos te na thot angel or devil masanej qe ne misat smorin vesh gjo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kujdes se mos na bish posht /pf/images/graemlins/laugh.gifPo ngjise shkallet une
po ta kthesh nje fjale aty nga ana tjeter del se ca je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:na more jam vip une s'me marrin missetckat neper goje!!!!!
une ate qe jam e pranoj!!!!!!jam edhe ashtu!!!!epo zoti me fali!!!!!!Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]po ta kthesh nje fjale aty nga ana tjeter del se ca je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]na more jam vip une s'me marrin missetckat neper goje!!!!!
eeeeeeeeeeeeeee cfar thu ti more ...shyqyr qe te kena more .... uaaa se imagjinoj dot se cfar do kishin bo pa ty :tipsy:Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]une ate qe jam e pranoj!!!!!!jam edhe ashtu!!!!epo zoti me fali!!!!!! [/qb]Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]po ta kthesh nje fjale aty nga ana tjeter del se ca je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]na more jam vip une s'me marrin missetckat neper goje!!!!!
Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]do kishit numru miza!!!!!]eeeeeeeeeeeeeee cfar thu ti more ...shyqyr qe te kena more .... uaaa se imagjinoj dot se cfar do kishin bo pa ty :tipsy:
Zoti t`rujt ishalla :tipsy: :book: [/qb]
Hajd mos u merzit ...se te ngrehet edhe ty :tipsy:Fillimisht postuar nga PLATIUM:
[qb] Si nuk e ngre njeri ate flamurin tim more aman :tipsy: [/qb]
Ja se shef skena pun tjeter ne te mizat kena ngel.. /pf/images/graemlins/laugh.gifdo kishit numru miza!!!!!
te eshte thyer shtiza ty!!!!!Fillimisht postuar nga PLATIUM:
Une sthashe qe :tipsy: ,kush di te numuroj e gjen :lol:Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]Hajd mos u merzit ...se te ngrehet edhe ty :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga PLATIUM: