Moira Anderson
AtEoS
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???
Kam blere kukulla per te gjithe,jena kopesht i kompletum ne :tipsy:
Kam blere kukulla per te gjithe,jena kopesht i kompletum ne :tipsy:
Une per vete 16 e gjys!Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] Do me interesonte qe cfar moshe keni ju anetaret e forumit???
Thjesht per kryezitet!!!
Po filloj me veten time un jam 15 !!!
Po juve ??? :tipsy: [/qb]
Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Une flej me Befanen :devil: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LR:
[qb]Une per vete 16 e gjys!Fillimisht postuar nga misstirona_15:
Thjesht per kryezitet!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se mos ke Marre SHembullin tim ti me per Cuna t Kqij se sme afrohet mo Vashe muve ???Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Aha ..une jam vetem per te mbajtur regull /pf/images/graemlins/tongue.gif ,u tregoj dhe paralla me cuna te keqij /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shikoni ju kur te avullojne gocat nga AF :devil: [/qb]
uuuuuuuu po merakosesh per mu eeeee ???Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Mba cnimet e larta se eshte viti i ri tani.
Ate mistironen mbama cik mire mos ja jepe shume te nxehte gjellen. :lol: :tipsy: [/qb]
kush eshte kjo mosha kur ke lindur??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil:Fillimisht postuar nga LR:
Thjesht per kryezitet!!!
Shiko, qenka ne nje moshe me ty. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]kush eshte kjo mosha kur ke lindur??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga LR:
Thjesht per kryezitet!!!
une te pakten e pranoj sa jam jo si ti qe e ke fallsifikuar!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Mr. Love:
[qb]Shiko, qenka ne nje moshe me ty. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]kush eshte kjo mosha kur ke lindur??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga LR:
Thjesht per kryezitet!!!
nje ne kjo ju bashku grupit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ona_Tironcja:
[qb] un jom 18 /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti e E Vogel pra ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]nje ne kjo ju bashku grupit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ona_Tironcja:
[qb] un jom 18 /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o nejrzia..sa quhem una..meqense ditlindjen e kam ne mars..1 me shum apo 1 me pak? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajt mo po presim Marsin masnej do t thrrasim PRape e Vogel ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jaja..ta quj vedin 1 vit ma shume meqense hyme ne 2004 apo te pres sa tvi marsi? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: prap e vogel eee..Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Hajt mo po presim Marsin masnej do t thrrasim PRape e Vogel ... [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jaja..ta quj vedin 1 vit ma shume meqense hyme ne 2004 apo te pres sa tvi marsi? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]