platinumvl2000@yahoo.co.u
Primus registratum
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???
Ta gjej une? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ta gjej une? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mir mir po na thuj moshen ti nje her ... leni mizat ... se puna mizave ishte mos te kishte qen angel or devil do kishim numru miza shyqyr qe eshte skena nevoj me numru miza :tipsy:Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb] Sa miza jon bo deri tashi? kush i numro iher? [/qb]
seshte e then more platium qe ta gjesh vetem se di me numru :tipsy: :tipsy:Fillimisht postuar nga PLATIUM:
[qb] Ta gjej une? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo vallai vetem me te rrejt, po na e thuj iher ti se ndoshta na kujtohet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga 23vl:
[qb] Po moshen time besoj se e dini? :lol: :tipsy: [/qb]
duhet me u bo nostradami tani me gejt moshen tende /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga 23vl:
[qb] Po moshen time besoj se e dini? :lol: :tipsy: [/qb]
nje mize ca mizerje!Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb] Sa miza jon bo deri tashi? kush i numro iher? [/qb]
Po PLeshta ska ktu e ...Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb] Jopo ca miza nje majmun![]()
[/qb]
Una jam per ta ushqyer moiren jo te me ushqej ajo mua. :lol: :lol: edhe ty :tipsy:Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Mistreco na lej rehat neve ktu po ik te moira se ka per tu ftof supa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse ene ti Ke Qumesht RObo ... JO Qumesht Panda se ashu kena t gjithe ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Una jam per ta ushqyer moiren jo te me ushqej ajo mua. :lol: :lol: edhe ty :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Mistreco na lej rehat neve ktu po ik te moira se ka per tu ftof supa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jo me qumesht se i bene dem ketyre po me supe :lol: :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Pse ene ti Ke Qumesht RObo ... JO Qumesht Panda se ashu kena t gjithe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Una jam per ta ushqyer moiren jo te me ushqej ajo mua. :lol: :lol: edhe ty :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga Gloriiaa: