platinumvl2000@yahoo.co.u
Primus registratum
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???
E pasak zene trupi mizza asaj prandaj se thote :lol: :tipsy:
E pasak zene trupi mizza asaj prandaj se thote :lol: :tipsy:
hahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahahhahaah :lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga 23vl:
[qb] E pasak zene trupi mizza asaj prandaj se thote :lol: :tipsy: [/qb]
Po sic duket ka nejt Ul nja 3 ore pranej ...Fillimisht postuar nga 23vl:
[qb] E pasak zene trupi mizza asaj prandaj se thote :lol: :tipsy: [/qb]
Shyqyr mo e mori vesh njoni :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 23vl:
[qb] njerez tema thote moshen e jo te rrini ulur edhe te numuroni m :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif izat [/qb]
misso sa gishta kam ktuu :lol: :lol: :tipsy:Fillimisht postuar nga 23vl:
[qb] aha e zuri ilaci mizave kete :thumbsup: :lol: [/qb]
he mi ti dreqo leni keto :tipsy: :tipsy:Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]misso sa gishta kam ktuu :lol: :lol: :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga 23vl:
[qb] aha e zuri ilaci mizave kete :thumbsup: :lol: [/qb]
more????????puuuuuuuu kto misset!!!!!!!jam moj!!!!!!!moj ti!!!!!!!Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] hhahahahahhaha cfar humori qe ke more /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ba me pas qene e zgjuar e kishe marre vesh se e kam postuar!!!!!Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] shi shi si ndrro tem kjo ... mos ja fut kot por thuj se sa vjece je !!! :tipsy: [/qb]
po mos pyet hic atehere!!!!!!!e mos u grric!!kjo e dyta sidomos!!! :smash:Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] he mi javash ti ... pse cfar thu ti se do ri te lexoj tu lexu pergjigjet e tuja eeeee ... [/qb]