CFARË ËSHTË DASHURIA?

S

Scorpion

Guest
Re: CFARË ËSHTË DASHURIA?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me mire se, ti dhash kordinatat gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kete e bere me qellim, kushedi c'ke ne mendje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Jam kundra denimit me vdekje dhe turturave njerzore, burgimi der ne vdekje me duket shume i drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jam kundra denimit me vdekje dhe turturave njerzore, burgimi der ne vdekje me duket shume i drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Dhe une ashtu jam, te hiqet denimi me vdekje, te vihet ai me litar. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Litar dhe me gunga biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

...por jetoj ne vendin e hitlerit /pf/images/graemlins/laugh.gif E di qe se kam as 1 ore larg Fshatin e tij? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Litar dhe me gunga biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po gungat cne, apo vdekje e sigurte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me mire denimi , te futesh ne nje dhome te erret ne qetesi e te pikoje nga catia uje, pik pik. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Mua me ka dal nami per e ashper ne af.lol Qe sot e tutje do keni vetem lule, paqe, dashuri dhe lustrosje nga mua. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Score, them qe jo vetem mos ta denojme por ta shpallim dhe hero ke Dashuria /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

eh kjo egersia.hajde se te zbut xhaxhi ty.Jam mjeshter ne fushen e ndjenjave.

@d@

Primus registratum

xhaxhi , hiq qeleshen dhe mjekren i here ti, /pf/images/graemlins/laugh.gif se une jam krijesa me e embel, perfekte dhe me e dashur qe ka hedh zoti ntoke /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

H

harap

Guest

Une bukurine e embelsine i kam edhe nuk vuaj ti paraqes.Ngaqe kam shume kerkesa mundohem te dla ne publik sa me i maskuar.
Ti i di keto besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

C'fare eshte Dashuria apo Bukuria? Ti Nev e ke fajin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Njohurit e mia lene per te deshiruar ne shume cepa te af. /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate une e besoj, qe ti je shume i bukur dhe i embel, ke shume kerkesa dhe del i maskuar ne publik /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

C'fare eshte Dashuria apo Bukuria? Ti Nev e ke fajin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

duhesh te jesh i shenjt te akuzosh NEv. /pf/images/graemlins/cooli.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ne zjarrin e ferrit do digjen te gjith ata qe hedhin balte mbi mua /pf/images/graemlins/lol.gif

H

harap

Guest

Njohurit e mia lene per te deshiruar ne shume cepa te af. /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate une e besoj, qe ti je shume i bukur dhe i embel, ke shume kerkesa dhe del i maskuar ne publik /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Si me merr me te mire tani /pf/images/graemlins/smile.gif Sikur se di se si jam /pf/images/graemlins/tonguee.gif Njesoj si ty /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

U Pajtuan... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Skemi qene ndonjehere te ndare thjesht kjo si goce qe eshte ben naze nganjehere /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Populli keshtu ju dinte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Populli eshte bageti, beson ca i thone /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum