CFARË ËSHTË DASHURIA?

S

Scorpion

Guest
Re: CFARË ËSHTË DASHURIA?

Mire e ke /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, je tu e kap veten dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Sh mire, hajd te temat e thashetheme per chit-chat, jo ketu.

Dashuria eshte nje ndjenje qe jetohet me shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
.Dashuria eshte nje ndjenje qe jetohet me shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Fjala me me mend qe kam degjuar nga goja jote /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Te kam thene, me degjo gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

Scorpion ate gje po bej /pf/images/graemlins/smile.gif ose me sakte po mundohem te bej dhe pse ti je shume mrapa /pf/images/graemlins/tonguee.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Dashuria eshte ndjejne hyjnore ..... krahasuar me ndjenjen e Ali_Demsit ndaj Scorpion-it.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Mallkuar qofsh moj dashuri,sa shume zemra po le ne vetmi, se ty njeriu te ushqen me lot me mire te mos jesh ti ne kete bote.sa shume zemra ti i theve sa shume shpirtra i rrembeve...mengjesi per ty kurre mos agofte...Mbetsh ne erresire ti pergjithmone, dashuri moj te dalte tymi ti ja humb jetes kuptimin,ske aspak meshire per njeri qe e lene me lot ne sy,dashuri te rente flaka shume i ke ti rrenjet e gjata ,rrenja jote u shkurtofte kurre ne jete mos u lulzofte ,dashuri moj tu kalbte rrenja mbetsh e shkret ti ne kete jete,bima fryti yt te mos lulzoje...se ti njeriun me vdekje e denon..dashuri moj te humbe fara mos u mbjellsh kurre ti kurre ne kete jete...cfare i bere zemrave qe i le te gjore te shkrete...dashuri moj u shkaterorfsh...u zhduksh ne erresire u tretsh dhe u mallkofsh,kurre ne jete mos u gezofsh...

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Dashuria eshte katalizatori qe e con njeriu ne nje gjendje te papershkrushme, papershtashme dhe te padepertushme.
Dashuria stimulon shume 'semundje'. /pf/images/graemlins/booki.gif
C'rregullon sistemi e qarkullimit te gjakut, shpejton pulsin, shkakton cene ne zemer, dobeson shikimin e syve /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shkakton nje paralize terthore te sistemit nervor. /pf/images/graemlins/idea.gif Njezit e prekur nga dashuria jetoj jeten e tyre pergjysem, duan me cdo kusht te rrin pran nje personi si dhe nuk japi rezultate te mira ne fushat e tjera lol

Kaq per sot!
Prof. Dr. N.

S

Scorpion

Guest

Good Job Nev /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

Per kshu gjerash jam e tmerrshme un /pf/images/graemlins/devil.gif

S

Scorpion

Guest

Nuk me ke "pare" ose me sakte lexuar mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po pra, modestia ne kulm. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Modestia e mora vesh qe jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif po Kulmi kush o ? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Ne budizmin japonez per te treguar 2 format e lumturise perdoren fjalet "nin" dhe "ten". Nin eshte casti i lumturise i ashtuquajtur i thjeshte, konstante, kurse Ten casti i jashtezakonshem i nje lidhjeje apo e gjendjes shpirterore. Per mendimin tim dashuria futet tek casti ten, kur njeriu eshte ne lindje e siper te nje gjendjeje te jashtezakonshme shpirterore, aty ku zemra rreh forte dhe ti ndjen natyren, te bukuren me afer se kurrdohere tj. Perkufizime per dashurine mund te japesh me mijera, e bukura qendron se ajo asnjehere s'shprehet me fjale, ai qe e provon di ta perktheje ne impulse, qofshin ato pozitive, qofshin negative: I ndjen zemra te gjitha...

S

Scorpion

Guest

Modestia e mora vesh qe jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif po Kulmi kush o ? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Kulmi duhet me e gjet, po ti mos shih nga une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ti duhet te rrotullohesh afersisht 160° 59' 59" qe ti afrohesh disi drejtim te syve t'mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ti duhet te rrotullohesh afersisht 160° 59' 59" qe ti afrohesh disi drejtim te syve t'mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ne kete pozicion qe jam une, vallaj veshtire se rrotullohem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Me mire se, ti dhash kordinatat gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif