CFARË ËSHTË DASHURIA?

HUMER

Primus registratum
Re: CFARË ËSHTË DASHURIA?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hummer per ty dashuria eshte te martohesh me nje mercedez me duket apo jo.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]hahahah un e kom familjen time .
NUSJA- H1
UNE- H2
DJALI- H3
/pf/images/graemlins/laugh.gif
2050425.005.Mini1L.jpg

S

Scorpion

Guest

Epo perkufizime dashurie me makina s'kisha pare e degjuar ndonjehere. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja qe ndodh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

Dashuria eshte ajo qe eshte. I kendojne poetet, e studjojne shkencetaret. Disa e quajne dore qe tund boten, disa e etiketojne si lajthitje te perkoheshme te dy njerezve. Te tjere zbuluan se eshte nje reaksion kimik midis dy njerzish qe i shpie te dy ne gjendje euforie per ca kohe...e pastaj kalon.
Une nuk di te them se cfare eshte. Por edhe ai qe nuk eshte poet apo shkencetar ka mundur ta ndjeje.

kur je i dashuruar eshte shume bukur. Cohesh kollaj nga krevat ne mengjes, ke nje ritem ne hapin tend, thuajse po kercen. Fihkellen ne koridore, kendon ne makine, ca kenge marrin me se fundi kuptim per ty kur dashuroesh... e merr ne telefon pas buke - ne vend te embelsires. Te corienton si person, te permirson si njeri.

When a man loves a woman, it's pretty, pretty, pretty good as Larry David would have put it.

irene

Primus registratum

disa e etiketojne si lajthitje te perkoheshme te dy njerezve. Te tjere zbuluan se eshte nje reaksion kimik midis dy njerzish qe i shpie te dy ne gjendje euforie per ca kohe...e pastaj kalon.

kur je i dashuruar eshte shume bukur. Cohesh kollaj nga krevat ne mengjes, ke nje ritem ne hapin tend, thuajse po kercen. Fihkellen ne koridore, kendon ne makine, ca kenge marrin me se fundi kuptim per ty kur dashuroesh... e merr ne telefon pas buke - ne vend te embelsires. Te corienton si person, te permirson si njeri.

[/ QUOTE ]

oboboo

Blendi

Primus registratum

Pse oboboo?
S'ke ngare ndonjehere gjithe naten per te arritur diku si surprize ne mengjes?

HUMER

Primus registratum

Pse oboboo?
S'ke ngare ndonjehere gjithe naten per te arritur diku si surprize ne mengjes?

[/ QUOTE ]
ato gjera nuk u ndodhin te gjitheve
po eshte shume e bukur
duke ngare drejt nje pike pyetje te madhe /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

irene

Primus registratum

ncuk kam bere me keq... kam citu vetem ca gjera nga te tuat qe mu duken te njohura ndaj obobo-ja nuk ishte per shkrimin tend... /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kur ta kete gjet nonjoni/nonjona pergjigjen ekzakte te kesaj pytjes do tju lutesha te ma kallxoshit ne muve.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Edhe une cmendurira kam bere /pf/images/graemlins/frown.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po ty pse te kam lene ketu une eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

LiPs po nuk erdhe me deshire ... te merr HUMMER me pahir ..

Mos e bejte shkretin te ndryshoje atudidakturen e tij per nje lakmi personale.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Eshte e pa kuptimte.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me pahir ta harroje ai se therras garden une /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Mund ti permbaheni e pergjigjeni temes, sa per chit-chat keni vende boll.

S

Scorpion

Guest

Dashuria eshte nje motiv me teper per te ndryshuar monotonine e jetes.
Eshte relative ne kohe, dhe ne njerez te ndryshem. Kerkon stimul dhe eshte e ndersjellte.
Numri 2 eshte simbol i saj, ngjyra e kuqja, pasojat deri te me tragjiket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

Me pahir ta harroje ai se therras garden une /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
o lips nuk te morr jo

po desha hajde vet
na nje /pf/images/graemlins/kiss.gif per dje se nuk ta dhashe dhe kete /pf/images/graemlins/kiss.gif per sot

ere

Primus registratum

eh dashuria i mori mend e mia
me largoi nga shpia..