C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

eniad

Forumium maestatis
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti dukesh qe shef shume Cartoni Animati goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Bravo e gjete /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke fitu i steke me paketa cinaresh ene gjys litre vajguri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif </font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kujdes se ZIPPO e kam vetem une /pf/images/graemlins/wub.gif

MLK

Primus registratum

Ty po ta ndrojm pseudon, po ta vejm "Mandeze" pra /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pse ty te kane caktuar per te nderruar pseudot ketej???? /pf/images/graemlins/shocked.gif
Jam Piromane une edhe mund te ndez jo vetem ty /pf/images/graemlins/devil.gifpor edhe nje pyll te tere me pisha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Vej bikutina po deshe ne AF, ketu e kon menien kush te hudh pishtarin me flake e para ne moje te kaptines /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Jo jo se mu me peqejne floket e drejta dhe te gjata. Bjonde.
Te lutem tani
Meqe ra fjala ELSEVE de LOREAL par ce que je le vaut bien /pf/images/graemlins/tipsy.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ho me qekeni mbledh nji garrumull tek Salloni i Modes dhe nuk po pushoni nga th&amp;th. Kshu osht kur osht pa pare /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Indulgence

Primus registratum

Une preva floket dje... I kam me te shkurtra se tek avatari tani... Dini ndonje metode se si kalohet kjo java e pare pas prerjes qe te duket vetja si rob tjeter? Se mos me thoni qe po t'i lash me benzine rriten shpejt ore!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Boji me gel, e ke dore me nji qe dalin class! Dmth si ai filmi me Ben Steller e Cameron Diaz "burre me çdo kusht" sja maj men titullin ne amerikisht /pf/images/graemlins/laugh.gif Dmth qe i mori "gelin" ketij ka veshi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Indulgence

Primus registratum

Amerikisht eshte "There's Something About Mary", po osht shum i shtrenjte ai lloj geli. S'e afordoj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

o po mos na delni si murgj aty e kam hallin un /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Indu a e njeh gel te Loreal "Out of bed" /pf/images/graemlins/grin.gif
Eshte me i lire se ai qe ben aluzion MLK.Nuk ngelet i bardhe mbi floke (si tek Mary) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif por perzihet me te.Shyqyr qe kemi Loreal se ai i filmit do burra ....tha /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Thug_Babe

Primus registratum

Pershendetje te gjithve.

Anablue ka metoda popullore plot.Por provo te marresh nja dy muaj vitamin E dhe D.
Mos i laj me shume se tre here maximalja ne jave.
Dhe mbi te gjitha mos u ver boje sidomos bleach per nja tre muaj.Pra lere te marr fryme si i thon nje fjale.
Nese e ke te thate mundohu ta lysh me voj qe te kete vitam e ne te.Pasi duhet te mbrosh edhe lekuren e kokes.

Te pershendes e mos u bej merak se rregullohet cdo gje.
Zakonisht eshte normale dy her ne vit ti bien njeriut floket.Nese te shqetson si fakt ateher me mire vizitohu nga nje mjek.
(Pastaj ti moj goc aty tek fotoja i ke ato flok gjith gel...ta merr mendja qe do te te bien... /pf/images/graemlins/laugh.gif)

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Eh, te ishte se meshkujt nuk e pelqenin vertet stukon, nuk do behej nje business kaq i madh me gjithe keto produkte kozmetike.

Pervec cajit te hithrave, cfare tjeter perdoret kur te bien floket? Kam gati 2 muaj qe po me bien shume.

[/ QUOTE ]
eshte edhe stina.

MLK

Primus registratum

Duhet te besh nje kure hekuri dhe magneziumi, pasi femrat humbasin shume hekur, dhe nuk arrijne te marrin sa duhet nepermjet ushqimit te perditeshem.

true confidental

Forumium maestatis

Kam ven re se tani ne dimer me elektrizohen /pf/images/graemlins/laugh.gif floket ..ndoshta ndikon klima e ftohte dhe e thate ....dhe per mua qe i dua si te hekuros eshte big concern .....ndonje gje qe funksion .......keshilloni vetem nese e keni provu ke vetja /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Vish kepuce me tokezim /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif poshtersire deri ne kocke je /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

MLK

Primus registratum

Pse mij, mjafton ti vej patkoj te takat /pf/images/graemlins/laugh.gif