Pak ,,mix''!
Permallimi!
---------------------
Jo une nuk e urrej largesin!E urrej vdekjen!Largesija mund te ofrohet nese vetem pak i mundohesh.E cka te beje une si ta kthej at qe me nuk eshte?Kot permallohem,kot e therras,nuk me degjon!Pse nuk me zgjodhe mua,po vdekjen?Gjithmon i kthehem kesaj pyetje,edhe pse e dij qe pergjigjeje sdo kem kurr.Sot nuk do te doja fare te mendoj qe je i vdekur,po nuk po mundem,dicka ne mua sot eshte zgjua dhe ne cdo kend me duket qe te shof,po kursesi te besoj qe me nuk je!Pse,pse o shpirt me ike?
Mora nje laps ne dore dhe nje leter,per cudi vetem emrin tend e shkruaja asgje tjeter nuk me shkonte dora te shkruaj.I lash te gjitha dhe erdha zemer tek ti se bashku me gjithe letren,thuase do ta shohesh!U ula atu pran veshtroja fotografin tende dhe mu duk qe me thoje"Pse shpirt me rendon?E si te beje moj zemer kur ti ike dhe me vete more te gjitha,asgje nuk me le!Sa shum e xhelozova at gur mbi varrin tend,ato lule qe ishin siper varrit i xhelozova,por edhe ju kisha lakmi qe gjithmone ishin me Ty!E une here pas here te vij por nuk me mjafton!Ndoshta nuk mund te qendroj aq gjate zemer,por te betohem qe kurr nuk do te ndaloj deri sa edhe une ti mbylli syt dhe ta mbylli kete kapitull te ,,jetes'sime''!Shum te dashta zemer!