Re: Bisede me ateistet!
Historia Hankut
Sot ne mengjez ra zilja e deres.Kur hapa deren ,pashe nje cift te veshur mire.I pari qe foli ishte burri:
John:Halo!Une jam John dhe kjo eshte Mary.
Mary:Halo!Ne donim tju ftonim juve qe se bashke me ne te puthim B*** e Hankut.
Une:Cfare?Ku e keni fjalen?Sju kuptoj?Kush eshte Hanku dhe pse duhet ta puth une ate ne Byth?
John: Nqs ju puthni B.. e Hankut ,atehere ai ju jep ju 1 Milion euro.Nqs ju se bene kete gje atehere Hanku do tju nxjerre zorret e barkut jashte.
Une:Cfare?Po me kercenoni apo eshte kjo taktike qe une te bej ate qe thoni ju ?
John:Hanks eshte multimiliarder Filantrop (filantrop do te thote Njeri qe ben shume per njerzit).Hanks po nderton qytetin e tij. Ketu eshte qyteti tij.Ai ben gjithcka qe ai don.
Ai do te jape ty 1 Milion euro se te don shume por perpara se ti merni parate duhet ta puthni ate ne B***.
Une:Kjo ska kuptim!Pse..
Mary:Kush je ti qe ve ne dyshim dhuraten e Hankut.Nuk do ti 1 Milion euro?Te duken pak ty 1 Milion euro per te puthur B*** e Hankut.
Une:Ndoshta por ....
John : Atehere mos na bej numra po hajde te puthesh Hankun ne B***.
Une
o ju i puthni Hankut shpesh B** e tij ?
Mary
o shume here !Cdo dite.
Une /pf/images/graemlins/laugh.gifhe ju ka dhene ai 1 Milion euro.
John:Jo!Parate i marim pasi te kemi braktisur qytetin.
Une :Atehere pse nuk e keni braktisur qytetin?
Mary:Ne nuk mund ta leme qytetin pa na thene Hanku.Perndryshe nuk na jep parate.Biles mund te hame dhe dru nese bejme dicka pa lejen e tij.
Une:Njihni ju ndonje qe ka puthur B** e Hankut dhe ka marre parate kur ka braktisur qytetin.
John: Nena ime e ka puthur Hankun gjithe jeten.Vitin qe kaloj ka braktisur qytetin dhe une jam i sigurte qe i ka marre parate e premtuara.
Une: E ke pyetur nenen tende per kete gje?
John:Natyrisht qe jo!Hanku na e ka ndaluar te pyesim gjera te tilla.
Une: Atehere pse besoni ju qe Nena juaj i ka marre 1 Milion euro, kur asnje sju ka thene juve qe ajo i ka marre parate.
Mary:Tani ju keni fatin te beheni te pasur kur te braktisni qytetin.Ndoshta Hanku ndikon qe tju rritet rroga .Po te doje ai mund te fitoni dhe ne lloto.
Une: Ska mundesi!
John:Mos u cudit!Hanku ka kontakte te fuqishme.
Une:Me vjen keq po kjo degjohet si loje.
John :Hej ketu behet fjale per 1 Million euro.Nuk mund tja lesh rastesise ne dore fatin tend.Mos harro qe nqs nuk pranon te puthesh B** e Hankut atehere ai do ti nxjerre zorret e barkut.
Une
o mire sikur te flisja me Hankun personalisht ?Do te ishte me mire pasi do ta pyesja direkt dhe per shume detaje.
Mary :Asnje nuk e shikon Hankun.Asnje nuk flet me te dot direkt.
Une :Atehere si mund ta puth une ate ne B*** ?
John :Ndonjehere i dergojme te puthurat dhe mendojme B*** e tij.Ndonjehere puthim B*** e Karlit dhe ai ja dergon te puthurat tona Hankut.
Une :Kush eshte Karl ?
Mary:Nje shok i yne .Ai na ka mesuar se duhet te puthim Hankun ne B**.Prandaj e ftojme Karlin regullisht per dreke ne shtepine tone.
Une
he ju i besoni Karlit cdo fjale qe ai thote per Hankun qe Hanku ekziston dhe ju duhet ta puthni rregullisht ne B** ate?
John:Oh Jo!Karli ka vite qe ka marre nje leter prej Hankut.Ne kete leter Hanku i ka shpjeguar te gjitha.Ketu kemi nje kopje te letres se tij per ty.
Nga tavolina e punes se Karlit:
1-Puthe Hankun ne byth dhe ai te jep 1 Milion euro kur te braktisesh qytetin.
2-Pi Alkohol ne masen e duhur.
3-Nxirrni zorret e barkut te gjithe atyre qe nuk jane si ty.
4-Ha ate qe duhet.
5-Hanku e ka diktuar vete kete liste.
6-Hena eshte nje djath jeshil.
7-Gjithcka qe ju thote Hanku eshte e vertete dhe e padiskutueshme.
8-Lani duart kur te dilni nga banjoja.
9-Mos pini Alkohol.
10-Ha sallam me kulec te embel dhe pa salce brenda.
11-Puthe Hankun ne byth se perndryshe ai do te nxjerre zorret e barkut jashte.
Une:Me duket sikur eshte letra Karlit!
Mary:Karl nuk ka leter.
Une:Kete e ka shkruar Karli vete!
John:Natyrisht qe e ka shkruar Karl.Por e ka diktuar Hanku vete.
Une:Ju sapo thate me siper qe asnje nuk e shikon dhe takon Hankun personalisht.
Mary:Sot nuk e takon dot me.Para disa vjeteve ishte e mundur.Hanku ka folur vete me disa njerez.
Une:Une kujtova se Hanku eshte shume i dashur me njerzit.Si mund te jete ai i tille kur thote qe njerzve qe jane ndryshe ti nxjerresh zorret e barkut.
Mary:Kjo eshte deshira e Hankut dhe Hanku ka gjithmone te drejte.
Une:Ku e dini ju kete ?
Mary:Lexo piken 7 ne liste.Mjafton si pergjigje.
Une:Ndoshta kjo eshte veper e Karlit?
John:Kurre! Lexo piken 5 te listes ku thote qe Hanku e ka diktuar vete.Pastaj lexo piken e dyte ku thote „Pi alkohol ne masen e duhur“si dhe me poshte „Ha ate qe duhet“Keto gjera i dime se i kemi perjetuar vete.Keshtu qe dhe per te tjerat qe ne si dime jane te verteta se Hanku i di te gjitha.
Une /pf/images/graemlins/tongue.gifo pika 9 thote „Mos pi Alkohol“.Sikur nuk shkon me piken 2.Pika 6 thote qe Hena eshte djathe jeshil.Kjo gje eshte komplet gabim.
John:Nuk ka asnje lloj kundershtimi midis pikes 9 dhe 2.Pika 9 qarteson me shume piken 2.
Ndersa ne piken 6 je gabim ti ,pasi ti nuk ke qene kurre ne Hene.Keshtu qe nuk di asgje te sigurte.
Une: Po shkencetaret kane provuar se Hena eshte prej guri.
Mary
o ju nuk e dini nese guret rjedhin nga Toka,apo Universi.Keshtu qe mund te jete dhe Djathe jeshil.
Une: Une nuk jam expert per kete gje por shkencetaret e kane provuar kete gje.Nqs sot nuk e dime se cfare lloj guri eshte e ndertuar hena sdo te thote qe Hena nuk eshte e ndertuar prej guri.
John:Haaa!Ju sapo e pranuat qe vete shkencetaret bejne gabime.Kurse Hanku ka gjithmone te drejte.
Une :Ku e dime ne kete gje?
John:Natyrisht qe e dime kete gje.Pika 5 e thote kete gje.
Une:Ju thoni qe Hanku ka gjithmone te drejte,se lista thote qe lista ka te drejte,sepse Hanku e ka diktuar qe lista ka te drejte se vete Lista kete gje e thote!
Kjo eshte nje llogjike rrethi qe mund ta themi“Hank ka te drejte se Hanku thote qe ai ka te drejte“
John: Ore akoma se kuptoni ju qe eshte nje nder i madh per ne nqs dikush nga ne kupton llogjiken e Hankut.
Une
or.... e leme.Po me punen e sallamit se kuptova.
John:Sallam me kulac te embel eshte specialiteti Hankut..Cdo lloj specialiteti tjeter eshte gabim.
Une
o cfare te beje une qe nuk i ha kulecet e embel.
John:Nqs nuk ha kulecet nuk mund te hash as sallamin.Sallam pa kulac nuk ka.
Une: po salce pse jo?
Johni Bertet!Nuk ka asnje arsye te mendosh gjera te tilla.te gjitha salcat perjashtohen.
Une
mth une nuk mund te bej nje Sallate me sallam.
Mary :Nuk po degjoj me !(Mbyll veshet)
John:Kjo eshte dicka e shpifur.Vetem gomeret mund ta hane ate gje.
Une
o eshte e mire !Une ha cdo dite sallam me sallate.
Meryt i bie te fiket
John mban Maryn- Ta kisha ditur qe humbas kohen me nje person si ju…..Por qesh kush qesh I fundit.Une do te numeroj paret kur te vije Hanku te nxjerre ty zorret e barkut.
E puth une Hankun ne B*** per ty mer njeri i pabuke ,maskare idjot debil….
(Marre nga Jim Huber)