bande shqiptare qe ia vlen
dr love Locus omnem 18 Jul 2013 #32 Asgje sikur dielli kan nje timber te vecante..edhe muziken e kan ndr..kam kohe pa i pare.sikur kan humbur pak?
Asgje sikur dielli kan nje timber te vecante..edhe muziken e kan ndr..kam kohe pa i pare.sikur kan humbur pak?
dr love Locus omnem 18 Jul 2013 #34 ke.ate kengetarin..Mentorin..apo e kam gabim? kan pas nje kenge qe ishte shume e degjuar para ca vitesh..sme kujtohet tani?
ke.ate kengetarin..Mentorin..apo e kam gabim? kan pas nje kenge qe ishte shume e degjuar para ca vitesh..sme kujtohet tani?
dr love Locus omnem 18 Jul 2013 #36 jo kjo.Prit se mu kujtua. dhe kur ste kam prane..kur ste kam pran keshtu vazhdon.sme kujtohet me shume
jo kjo.Prit se mu kujtua. dhe kur ste kam prane..kur ste kam pran keshtu vazhdon.sme kujtohet me shume
dr love Locus omnem 18 Jul 2013 #38 aa i paskam ngaterruar..po shume e bukur vertet..kam kohe pa e degjuar
dr love Locus omnem 18 Jul 2013 #40 se mbaj mend..kur ta degjoj mbase me kujtohet. tani po degjoj Erik band..kan kenge te bukura.