bande shqiptare qe ia vlen

scadarsko

Locus omnem
Déri ne vitet 2000 numeroheshin shume banda shqiptaresh kriminele rivale mes partive ne pushtet,kto banda u asgjesuan nga vete dora que i krijoi ne momentet kur nul ju nevojiteshin me partive ne pushtet,dhe eshte qesharake fakti kur po keto drejtues mundohen te mashtrojn popullin gjoja po luftojm krimin e organizuar.....KTO banda shqiptaresh Jan PD dhe PS !
 
Top