tropojanja
Çike Malsie
el@,scadarsko,il_santo,step ,ardiiazak, Gezuar qofte nje vit sa me i bukur e i mbushur me harmoni
ju prsh te gjithvee
ju prsh te gjithvee
Mire se erdhe! Na ke munguar verteteel@,scadarsko,il_santo,step ,ardiiazak, Gezuar qofte nje vit sa me i bukur e i mbushur me harmoni
ju prsh te gjithvee
Faleminderit my first love hahhahaha (me humor mos e merr seriozisht) dhe une te deshiroj cdo gje te mire dhe vetem vezullim ne zemren tende !el@,scadarsko,il_santo,step ,ardiiazak, Gezuar qofte nje vit sa me i bukur e i mbushur me harmoni
ju prsh te gjithvee
loool..une thace propozimin ti sdoje..cte thote vellai jotPo prisja te me prozoj esmere sot .kot me doli puna hurq![]()
Ai ti paske qen loolloool..une thace propozimin ti sdoje..cte thote vellai jot![]()
e me..se kam Britishi pa he...Ai ti paske qen lool
Ti ske nevoj per British se British je vete t gjej I anglez e merr ja po mu gjete te ma marreshe me..se kam Britishi pa he...![]()
Loool..ja kam marre nje POLAKU ne faktTi ske nevoj per British se British je vete t gjej I anglez e merr ja po mu gjete te ma marreshlol lol
Me vjen keq po duhet te them qe AF ..nuk eshte parendesi..!per inertesi te vizitimit te faqeve pa rendesi![]()
Une...dhe te gjithe keta ANETAR/E.. qe marrin pjese cdo dite e ne cdo teme..smundesh te na 'quash' TE PARENDESISHEM 'rendesia e dikujt mund te jete parendesia e dikujt tjeter, megjithate je e lire te me thuash "rendesine" e forumit ne rastin konkret