Arsyeja e cila u beri te hynit ne forum sot?

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Mund te jeni te rendesishem per njeri tjetrin dhe mbase ne te ardhmen mund te jeni te rendesishem dhe per mua, momentalisht nuk njoh njeri ketu qe ti jap rendesi, momentalisht jeni thjesht nickname qe mbani gjall nje sistem virtual ku realisht un akoma nuk jam pjese ne forme te plote te ketij sistemi dhe si rrjedhoje vet sistemi apo nickname qe jane brenda jane te pa rendesishem dhe ketu perfshij dhe veten karshi sistemit :)
e kam gabim?

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Logjikisht joo!!
Por po marrin anen e asaj qe shpreha me lart,smundesh te quash nje FORUM KAQ TE MADH E KAQ TE KLIKUAR ..faqe pa rendesi!E vertet te gjithe jemi nickname ketu dhe thjesht jemi pjese e nje faqe virtuale,por ne ketu japim cdo dite pjese nga :mendimet idet ndjenjat ndjesit tona..qe mundet ose jo ti ndajme me njeri tjetrin..qe mundet ose jo te jene te rendesishme,,,!
Dhe duke u bazuar tek ky 'diapazon mendimesh idesh' qe jane ketu them dhe jame e bindur qe ka shume rendesi dhe shume kuptim dhe me shume interes.
Pastaj ti tani sapo erdhe mire se erdhe dhe uroj qe tia kalosh mire ne mesin tone...:)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Logjikisht joo!!
Por po marrin anen e asaj qe shpreha me lart,smundesh te quash nje FORUM KAQ TE MADH E KAQ TE KLIKUAR ..faqe pa rendesi!E vertet te gjithe jemi nickname ketu dhe thjesht jemi pjese e nje faqe virtuale,por ne ketu japim cdo dite pjese nga :mendimet idet ndjenjat ndjesit tona..qe mundet ose jo ti ndajme me njeri tjetrin..qe mundet ose jo te jene te rendesishme,,,!
Dhe duke u bazuar tek ky 'diapazon mendimesh idesh' qe jane ketu them dhe jame e bindur qe ka shume rendesi dhe shume kuptim dhe me shume interes.
Pastaj ti tani sapo erdhe mire se erdhe dhe uroj qe tia kalosh mire ne mesin tone...:)
Un flas ne aspekt individual jo rankim virtual, per dike eshte dhe FB pa rendesi por nqs e analizojme mire dhe pse skemi nevoj ta analizojme se e kane analizuar te tjeret atehere e dim qe pamvarsisht se ne e kemi pa rendesi ai ka nje rendesi te madhe.

Keshtuqe sado ide apo "ndjenja", mendime apo cfardo qofte te jepni ju per mua eshte pa rendesi ose me sakte AKOMA eshte i tille, me pas te shikojme si do integrohemi apo do terhiqemi ne brendesi te tij :)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Un flas ne aspekt individual jo rankim virtual, per dike eshte dhe FB pa rendesi por nqs e analizojme mire dhe pse skemi nevoj ta analizojme se e kane analizuar te tjeret atehere e dim qe pamvarsisht se ne e kemi pa rendesi ai ka nje rendesi te madhe.

Keshtuqe sado ide apo "ndjenja", mendime apo cfardo qofte te jepni ju per mua eshte pa rendesi ose me sakte AKOMA eshte i tille, me pas te shikojme si do integrohemi apo do terhiqemi ne brendesi te tij :)
LOOOOL...me lodhe :p
Smundem te 'toleroj' ta quaash pa rendesi sps dhe une e tjetri e tjetra jemi pjese e ketij virtualiteti,,dhe do apo sdo ti,te mbushet apo jo ty mendja ne jemi UNIK secili nga ne,dhe ti madje,sps shprehim mendime dhe jo vetem..ketu!keshtu qe PA RENDESI nuk jemi,PER TY mundet e thashe po sme paske kuptuar logjikisht te mbeshtes mendimin..:)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
do ndonje kafe te shplodhesh?
ti bjeri nga te duash dhe si te duash por ajo qe eshte eshte dhe e tille mbetet.
e ke degjuar ate shprehjen: Per boten mund te jesh askush por per mua gjithcka?
Ja keshtu, vetem se une ne kete rast jam bota :D

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
ti bjeri nga te duash dhe si te duash por ajo qe eshte eshte dhe e tille mbetet.
Mir do beje..se e bera mire avokaten e AF:D
loool...une i bie te jem 'gjithcka' :p

MysteriousMan

Valoris scriptorum
per ndonje mbase, apo as per ndonje sje? :p

si e pi kafen? te dish qe un nuk ofroj express, do e bej vet qe mos thone se meshkujt nuk japin kontribute te tilla me pas :)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
per ate te duhet kamarieri dhe banakieri :p

dmth per ti dhene rendesi dhe qendruar ne teme, ti hyre per tu qerasur dhe une per te qerasur :p

Universal

AnonymouS
Nuk e dija qe forumin na e viziton i madhi Nard Ndoka lol

joetisti_

Locus omnem
me bere te ndihem mire, Alma. flm. Eshte bukur kur merr kompliment...

sot, sepse keto vajzat s'te lene rehat :)

joetisti_

Locus omnem
e mendoja edhe kete, por mjaft qe u tha fjala. ndihem mire akoma :)

arsyeja kryesore eshte se forumi eshte shume sexy ne vetvete.