Arsyeja e cila u beri te hynit ne forum sot?

Artin

Papirus rex
Albforumi e ka sekretin tek heshtja... këtu qëndron dhe pika më e fortë e tij.
Sado që të largohen anëtarët, i merr malli dhe kthehen herëpashere. Kthehen dhe ecin ngadalë e të menduar nëpër korridoret e forumit, duke çjerrë me thonj muret e hirta të tij...
Janë mure që ngjallin kujtime...
 

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
Gezuar-2019.jpg
 

Artin

Papirus rex
Është një forum i freskët, me ujë të kthjellët dhe të pastër...
Sa herë që djersitem, ose bëhem pis jashtë, vij dhe zhytem këtu... e freskohem.
 
Top