ajo mund te perkulet dhe shume po deshi , nuk bej llafe un jam e urte , ti je dakort ?
sa ka si puna e jote ai kshu i ka ne ralle mbas deres se shpis /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Bliss:
[qb] pa problem fare , i dal perpara me rrobe banjo , perkulem pak , i terheq vemendjen , ja bej me sy dhe pufffff qe ku perplaset ai i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Salo, nuk merr vesh njeriu e lere me duhanin! :tipsy: Duhani do tru njeriu, po e komandove me vullnet qe ta ndalosh, ke bere mire, ne te kunderten mjer ti, e mjer gjith duhanxhinjte!!!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]Ndal o duhan. [/qb]Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
THONI "NDAL" DUHANIT
[/qb]
Jo po 'Mbaje se me shpetoj!'Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]Ndal o duhan. [/qb]Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
THONI "NDAL" DUHANIT
[/qb]
ta msoj une ktu e paske hallin ti huahuahuahuahua :lol:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Ore, mos ma bastardoni temen se ju griva krejt!!!! :smash: :smash: Jo per gjo po, e kam per te miren tuej, se per vehte jom rahat, s'e pi duhonin!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse ne qe vime te gjithe ktu per ca vijme mi , po per sensibilizuar shoqerine mi pra apo ke qef me fol me veten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Jo per gjo po, e kam per te miren tuej, se per vehte jom rahat, s'e pi duhonin!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]