ANTI - SMOKING - FUSHATA!

Verizion

Primus registratum
Re: ANTI - SMOKING - FUSHATA!

pa problem fare , i dal perpara me rrobe banjo , perkulem pak , i terheq vemendjen , ja bej me sy dhe pufffff qe ku perplaset ai i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb] duke u perkuul pak.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ajo mund te perkulet dhe shume po deshi , nuk bej llafe un jam e urte , ti je dakort ?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb] pa problem fare , i dal perpara me rrobe banjo , perkulem pak , i terheq vemendjen , ja bej me sy dhe pufffff qe ku perplaset ai i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa ka si puna e jote ai kshu i ka ne ralle mbas deres se shpis /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ore, mos ma bastardoni temen se ju griva krejt!!!! :smash: :smash: Jo per gjo po, e kam per te miren tuej, se per vehte jom rahat, s'e pi duhonin!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
THONI "NDAL" DUHANIT
[/qb]
Ndal o duhan. [/qb]
Salo, nuk merr vesh njeriu e lere me duhanin! :tipsy: Duhani do tru njeriu, po e komandove me vullnet qe ta ndalosh, ke bere mire, ne te kunderten mjer ti, e mjer gjith duhanxhinjte!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

:angel: ...mbaje, mbaje e ishallah ta djeg doren!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

po mire ata qe duan ta presin thon ndal.po ata qe duan ta vazhdoj thon VAZHDIM /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Salo, po he mer, vesh ti roba banje, e provo, ndoshta ke me e nderpre duhonin!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

:smash: :smash: :smash: Ik mo, se te griva krejt!!!!!!!!!! :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

MainHeading.jpg

Eshte e udhes te veproni sipas porosise ne kete foto me larte!!!!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Sailopr, po une e kam per te miren tande, e per te miren e gjithe duhanxhinjve, se mire e di une, qe une jam nje pike uje ne liqen, e s'iu ndihmoj dot me fjale per ta braktisur kete flliqesire!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

[qb] Ore, mos ma bastardoni temen se ju griva krejt!!!! :smash: :smash: Jo per gjo po, e kam per te miren tuej, se per vehte jom rahat, s'e pi duhonin!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ta msoj une ktu e paske hallin ti huahuahuahuahua :lol:

Guest

rauchen.jpg

I mami ca presioniiiii... /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ai i kines /pf/images/graemlins/laugh.gif ushqimi po mendoja :goofy:

Verizion

Primus registratum

[qb] Jo per gjo po, e kam per te miren tuej, se per vehte jom rahat, s'e pi duhonin!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse ne qe vime te gjithe ktu per ca vijme mi , po per sensibilizuar shoqerine mi pra apo ke qef me fol me veten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Duhan dil poshte se te vdiqa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

cigarette_composition.gif

CIGARJA- helm i rrezikshem!!!!! Sa me shume qe e pini, aq me shume rrezik per trupin tuaj!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif