Re: Moderatoreve dhe Administratoreve
Celjan te kuptova drejte! Kam permendur moshen jo per mendime por per moderim. Sepse dhe here te tjera ma ka mbyllur temen i njejti person. dhe po i njejti person tregon rregullat e forumit kur po ketij para pak muajsh ju hoqen shkrimet e tij si islamofob. Tek teologjia nga Mandi e mbaj mend mire.
Sa per pikat qe kishte vene tek tema ime regele.
1. Sic e thekson dhe vete hapesi i tems, kjo teme hapet per te bindur disa antare te forumit, qe Turqia ka qene superfuqi dhe qe nuk duhet folur keq per te. Sqarim: Ketu diskutohet historia e Shqiperise dhe problemet qe kane te bejne me Turqine, diskutohen ne vende te tjera;
--1) Kjo teme hapet per shume arsye qe kane shume te verteta brenda. e para ajo e percarjes se shqiptareve. ndersa sa per turqine un kam treguar se perandoria turke ka qene superfuqi dhe ajo nuk e ka hapur islamin me dhune ne shqiperi. dhe nuk eshte e vertete qe mirditoret i kan bere balle turkut per 500 vjet sepse po te donte turku mjafton 1 pordhe te bente dhe e shuante komplet ballkanin. Por ata nuk ishin si pushtues te mirfillt ketu por si kalimtare. Dhe me ne kishin kualicion asgje tjeter. Ashtu sic ne kemi sot kualicion me Ameriken. e po te mos ekzistonin kamerat mbas disa shekujsh njerezit do thone qe shkoi xhorxh bush ne shqiperi me 4000 ushtare dhe e carmatosi shtetin. dhe kjo nuk eshte e vertete se ne jemi ne kualicion me te! Kuptove rondele???
2. Tema dhe postimet kane nota diskriminuese per shqiptaret. Mirditoret trajtohen me lloj lloj epitetesh doke bere te paqarte origjinen e tyre te verte. Here quhen vllehe, here perzierje rracesh (ku paskan ndikuar dhe xhandaret e Zogut). Sqarim: Ne kete forum nuk do te lejohen asnjehere tema qe diskriminojne shqiptaret duke u nisur nga orinteme politike, fetare apo krahinore;
--2) nuk diskriminohen aspak shqiptaret. por diskriminohen te gjith ata shqiptare qe nuk duan te ken lidhje me krahinat e tjera te shqiperise. Dhe prap e them edhe ketu qe vdekshin ne sekond kushdo qe kerkon te ndaj toke nga shqiperia. Kam permendur fakte dhe libra e fusnota per kete gje ne liste! Sa per ate qe jan vllehe ai prifti ka thene skam then une.
3. Zhvillimi i tems ka marre ngjyra fetare dhe akuza te drejperdrejta mes te krishtereve dhe myslymane. Sqarim. Problemet fetare sqarohen tek Teologjia dhe sharjet dhe ofendimet mbi baza fetare jane te editueshme;
--3) e cfare faji kam une qe ti hyn ne forum 1 here ne jave??? TA kontrollosh temen e te mos i lesh mirditoret te shajne te gjitha trevat e shqiperise. A i ke pare se si shajne jugun shqiperine e mesme e shkodren??? e mbi te gjitha ata nuk i quajne shqiptaret muslimane shqiptar por i quajne turq???
4. Ne postimet e para te kesaj teme, ju terhiqet vemendja nga nje prej administratoreve te forumit, por ju e injoroni postimin e tij dhe vazhdoni akoma me tej. Sqarim: Ju pelqejne apo jo administratoret apo moderatoret, mund te beni ankesa tek tema perkatese dhe jo te dergoni mesazhe private.
--4)Epo po te jet keshtu sic thuaj ti, ather un ne cdo teme qe hapin te tjeret qe nuk me pelqen ajo teme filloj edhe shaj aty te tjeret dhe ju do mbyllni temen.
A kam then gje te keqe mbas shkrimit te mandit une ? pervec asaj qe thot historia????
Prandaj ti mer masa me ata qe prishin temen e jo te mbyllesh temen. sepse po te ishte e keqe tema athere do e mbyllte administratori. e ti nuk ke te drejt te vish mbas 1 jave te mbyllesh temen.
5. Nese keto motive per mbylljen e temes hidhen poshte me argumenta, atehere tema do te rihapet perseri. Sqarim. Kercenimet apo budallalleqt e ketij lloji nuk pijne uje!
--5)Sqarimet dhe argumentat ti dhash.
Se di se cfare quan kercenime, sepse nuk te kam shajt e nuk te kam ofenduar. te kam dhene nr e tel per te pire kafe. JE i mirpritur e i respektuar.