Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Moderatoreve dhe Administratoreve

Salvatore, diku ke rregulloren e forumit. Lexoje dhe kuptoje se përçarja mes shqiptarësh (apo hapja e temave me qëllim denigrimin e një pjese të shqiptarëve) nuk lejohet. Tema jote mbi Mirditën, përveç se mbështetej në fakte fragmentare, ishte pikërisht një temë denigruese për një krahinë të Shqipërisë dhe, nëse mê lejon, të krahinës më shqiptare të Shqipërisë.

cufi_bardhit

Primus registratum

Ore prandaj dhe un e hapa temen. per tju treguar se si serbet donin te mernin shqiperine. duke bere kualicion me principaten e mirdites.
Dhe per kete gje u tregova qe nuk ja vlen qe shqiperia te ndahej ne principata sic donin te benin mirditoret sepse po te ndahej ashtu armiku do e kishte me te lehte per te na percare. dhe prandaj sot jemi te percare per faj te ketyre personave.
ketu eshte thelbi. por ju nuk keni kuptuar asgje.
lexoje prap

cufi_bardhit

Primus registratum

Dhe ishin pikerisht ata mirditoret qe shanin te gjitha trevat e tjera te shqiperise.
un ne cdo vend ne forum vetem se kam bere thirje per bashkim!
Ndersa mirditoret po ti shikosh mire nuk kan bere gje tjeter vecse i kan share te gjitha pjeset e tjera te shqiperise, pa perjashtim pervec dukagjinit.
Prandaj lexojeni dhe njeher mire cfar un kam shkruar dhe ckam dashur te percjell.
Dhe nuk eshte faji im qe hyjn aty mirditoret dhe prishin temen. ne qoft se jan ata shkaktaret e prishjes se temes athere le te hiqen nga forumi.
ne qoft se jam une ai qe e ka prish temen apo e ka nxjer temen pa fakte dhe pa vend. ather le te hiqem un nga forumi. e ne qoft se tema eshte ne rregull dhe moderatori e ka mbyll se eshte 16 vjec akoma ather te hiqet ai.
nje nga keto 3 gjera duhet te behet mendoj qe te mos kete me perplasje te tjera ne forum. nqse eshte faji im pranoj me kenaqesi te iki nga ketu

regele

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Salvatore</div><div class="ubbcode-body">Tema mbyllet! Ju lutem, permbajuni rregullave te forumit!

Kete e ka nxjere regele tek tema e Mirdites tek historia.
Kerkoj te japi sqarime se ku jan shkel rregullat.
Dhe ne qoft se jan shkel rregullat nga mirditoret athere ti bej ban atyre e te mos mbylli tema me fakte historike.
KEshtu ju vetem sa i ulni forumin vlerat por edhe i largoni userat ne mungese te nje debati me vlere te larte.
Keshtu eshte kur leni moderator 16 vjecare.
Dua pergjigje te shpejt.
QE ta ndaj mendjen te hy me apo jo ketu. </div></div>

I nderuar Cuf! Shpresoj ta kesh ndarjen mendjen, nese do hysh me ketu apo jo.. per te tjerat ta ka dhene pergjigjen Kondra, por dhe une duke risqaruar motivet per mbylljen e asaj teme!

cufi_bardhit

Primus registratum

po ku tregojne rregullat e forumit qe nuk duhet me nxjer fakte historike ?
ne mos gaboj te njejtat gjera qe kam thene une i kan vertetuar mirditoret me veprat e tyre dhe te njejtin version historie ke tek faqja zyrtare e mirdites.
Qe ata duan te jene republike me vete dhe te ken kualicion me serbine.
Tani ku eshte e keqja ketu ? un desha te hapja diskutim a kan te drejt keta njerez te jene vec nesh apo jo? Pastaj ti iher ne jave qe hyn ne forum kush ta jep te drejten te mbyllesh temat e mia? e ke bere edhe here te tjera kete gje pa ja pas haberin fare percfare sherben tema. Se une ne ate teme vetem se desha te hidhja posht idene e tyre duke i treguar se duke u percare e duke dale ne principata te ndryshme apo ne qeveri te ndryshme shqiperia ndodh ajo qe ka ndodhur me ne. qe nje pjese te jugut e ka mare greku lindja eshte ndare me vec pra maqedonia, veriun mali i zi kosova eshte me vec. pra si shkak i ketyre ndodh kjo gje. dhe ne qoft se keta do ndaheshin nga ne qe ne ate kohe, ather nuk do ekzistonte fare shqiperia. dhe kete e thone te gjith historianet. dhe un nuk kam pas per qellim asgje tjeter vecse te shtoj dashurine e shqiptareve per shqiperine e madhe dhe te bashkuar, e kush nuk do ather te largohet nga ky vend ku te paret tane iliret na e kan trasheguar.
Prandaj ty te lus ta kontrollosh edhe njeher komplet shkrimin, dhe ta hapesh ti me duart e tua perseri temen.

Sa per informacion, ka kohe qe ketu ne forum me kan merzitur njerez te ndryshem. dhe qe ta ndaloj kete gje patjeter dikush do behet shembull per te tjeret. Shpresoj te mos jesh ti!!! Nr e tel tim e ke, te pres.

juxhoxhjaj

Primus registratum

ky eshte nje problem qe nuk me takon mua dhe ju kerkoj ndjese qe mbase behem i bezdisur dhe po e bej ne menyren me miqesore pasi ju konsideroj si miq.
salvatore clidhje ka mosha ketu ne rast se do ishte mosha kriter ky forum do ishte shume me i vogel,cfare ke ne mendje se shkruajne pensionistat mua me fyen ne nje fare menyre kjo qe po thua pasi nuk jam larg moshes qe thua dhe nuk e shikoj si pengese per te shkruar.Uroj qe te vazhdosh te shkruash ketu pasi postimet e tua i konsideroj interesante dhe ky eshte nje keqkuptim i vogel qe nuk ka pse ta marresh personalishte nejse ky eshte vetem mendimi im personal.

cufi_bardhit

Primus registratum

Celjan te kuptova drejte! Kam permendur moshen jo per mendime por per moderim. Sepse dhe here te tjera ma ka mbyllur temen i njejti person. dhe po i njejti person tregon rregullat e forumit kur po ketij para pak muajsh ju hoqen shkrimet e tij si islamofob. Tek teologjia nga Mandi e mbaj mend mire.

Sa per pikat qe kishte vene tek tema ime regele.
1. Sic e thekson dhe vete hapesi i tems, kjo teme hapet per te bindur disa antare te forumit, qe Turqia ka qene superfuqi dhe qe nuk duhet folur keq per te. Sqarim: Ketu diskutohet historia e Shqiperise dhe problemet qe kane te bejne me Turqine, diskutohen ne vende te tjera;
--1) Kjo teme hapet per shume arsye qe kane shume te verteta brenda. e para ajo e percarjes se shqiptareve. ndersa sa per turqine un kam treguar se perandoria turke ka qene superfuqi dhe ajo nuk e ka hapur islamin me dhune ne shqiperi. dhe nuk eshte e vertete qe mirditoret i kan bere balle turkut per 500 vjet sepse po te donte turku mjafton 1 pordhe te bente dhe e shuante komplet ballkanin. Por ata nuk ishin si pushtues te mirfillt ketu por si kalimtare. Dhe me ne kishin kualicion asgje tjeter. Ashtu sic ne kemi sot kualicion me Ameriken. e po te mos ekzistonin kamerat mbas disa shekujsh njerezit do thone qe shkoi xhorxh bush ne shqiperi me 4000 ushtare dhe e carmatosi shtetin. dhe kjo nuk eshte e vertete se ne jemi ne kualicion me te! Kuptove rondele???

2. Tema dhe postimet kane nota diskriminuese per shqiptaret. Mirditoret trajtohen me lloj lloj epitetesh doke bere te paqarte origjinen e tyre te verte. Here quhen vllehe, here perzierje rracesh (ku paskan ndikuar dhe xhandaret e Zogut). Sqarim: Ne kete forum nuk do te lejohen asnjehere tema qe diskriminojne shqiptaret duke u nisur nga orinteme politike, fetare apo krahinore;
--2) nuk diskriminohen aspak shqiptaret. por diskriminohen te gjith ata shqiptare qe nuk duan te ken lidhje me krahinat e tjera te shqiperise. Dhe prap e them edhe ketu qe vdekshin ne sekond kushdo qe kerkon te ndaj toke nga shqiperia. Kam permendur fakte dhe libra e fusnota per kete gje ne liste! Sa per ate qe jan vllehe ai prifti ka thene skam then une.

3. Zhvillimi i tems ka marre ngjyra fetare dhe akuza te drejperdrejta mes te krishtereve dhe myslymane. Sqarim. Problemet fetare sqarohen tek Teologjia dhe sharjet dhe ofendimet mbi baza fetare jane te editueshme;

--3) e cfare faji kam une qe ti hyn ne forum 1 here ne jave??? TA kontrollosh temen e te mos i lesh mirditoret te shajne te gjitha trevat e shqiperise. A i ke pare se si shajne jugun shqiperine e mesme e shkodren??? e mbi te gjitha ata nuk i quajne shqiptaret muslimane shqiptar por i quajne turq???

4. Ne postimet e para te kesaj teme, ju terhiqet vemendja nga nje prej administratoreve te forumit, por ju e injoroni postimin e tij dhe vazhdoni akoma me tej. Sqarim: Ju pelqejne apo jo administratoret apo moderatoret, mund te beni ankesa tek tema perkatese dhe jo te dergoni mesazhe private.

--4)Epo po te jet keshtu sic thuaj ti, ather un ne cdo teme qe hapin te tjeret qe nuk me pelqen ajo teme filloj edhe shaj aty te tjeret dhe ju do mbyllni temen.
A kam then gje te keqe mbas shkrimit te mandit une ? pervec asaj qe thot historia????
Prandaj ti mer masa me ata qe prishin temen e jo te mbyllesh temen. sepse po te ishte e keqe tema athere do e mbyllte administratori. e ti nuk ke te drejt te vish mbas 1 jave te mbyllesh temen.

5. Nese keto motive per mbylljen e temes hidhen poshte me argumenta, atehere tema do te rihapet perseri. Sqarim. Kercenimet apo budallalleqt e ketij lloji nuk pijne uje!
--5)Sqarimet dhe argumentat ti dhash.
Se di se cfare quan kercenime, sepse nuk te kam shajt e nuk te kam ofenduar. te kam dhene nr e tel per te pire kafe. JE i mirpritur e i respektuar.

ujku81

Primus registratum

Ne fakt Salvatore temen do ta kisha mbyll une po ma kaloi Regele.
Ti mund te kesh dashur te thuash ca te duash me ate teme, por menyra se si ke shkruar (duke filluar qe nga titulli) eshte percmuese per nje krahine te Shqiperise, dhe eshte shume kollaj te merret per ters. Per te mos folur per menyren se si shkruhet me admirim per Turqine, qe shume vete do s'do ti e quajne provokuese.
Me vjen keq por nuk ka mundesi te kete tema ku te shkruash vetem ti, nqs ato qe ti shkruan cojne ne reagimet e ashpra te te tjereve dhe tema degjeneron, ajo mbyllet.

cufi_bardhit

Primus registratum

e mer mire, djal i ri jam une. gabime bej. un bej gabime ju ndreqni gabime. Dhe keshtu un perfitoj nje eksperienc te mire te mos bej gabime.
Vetem ju lutem mos te bej gafe njeri te lozi me argumentet!!!
ajo teme mori ashtu sic mori dhe nuk eshte faji im por i mamadhive. Gjithsesi kerkoj nga juve si moderatore qe ti shikoni pak me shpesh temat e mia. sepse un nuk dua te bej aspak propagand. dua vetem nje debat me nivel. Dhe ne qoft se ju do jeni te vemendshem ne cdo hap te temave te mia do jete shume bukur ne qoft se hyn ne mes ndonje mamadhi me prish temen dhe ju e ndaloni qe ne fillim.
Sepse jam shum i sigurt se tema ime u mbyll per shkak te reagimit te atyre qe filluan duke share te gjitha trevat e tjera te shqiperise. Gjithsesi ju keshilloj te lexoni pak shkrimin tim tek media te nard ndoka.
Megjithate per here te tjera qe ta keni parasysh, un e kam pak besdi kur un hap nje teme te bukur dhe admini nuk e mbylli, dmth fillimi ishte i mire. dhe hyjne disa qafira aty ne mes te temes dhe ma prishin. Prandaj moderatoret duhet te me flasin njeher si njeri pastaj te mbyllin temen. Por Oroshi PZN notorios on gjithmon i kan prishur temat ketu dhe kan bere vetem debate personale me te gjith dhe ju keni mbyll plot tema qe kan hap te tjeret per shkak te ketyre.

Al-Punk

Still here

Salvatore, po shkruaj dhe une i fundit qe ta mbyllim kete muhabet! Tema nisi mire me argumenta dhe linte nje hapesire per dialog! Me pas perfundoi qe cdokush jepte nje mendim te vetin Ekstrem dhe i iku lezeti. Nuk kishte asgje te re per te lexuar, po vetem sharje dhe hakerrime pa lezet. Tema eshte mbyllur, por nuk eshte fshire!
Do kisha dashur te mbyllej qe tek postimi i Tiranas qe e mbylli shume mire me konceptin e Shqiperise dhe te Shqiptareve dhe kaq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Po pres per temat e tjera me argumenta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Po, jam dakort me ty. Qe tema me aq sa u mbyll u mbyll bukur.
Por nuk e di pse kam pershtypje sikur regele eshte pak islamofob, te pakten me sa kam lexuar un shkrimet e tij. dhe mua mu duk sikur e beri per kastile. por meqe dhe ti dhe ujku jeni dakort qe tema te mbyllet. ather me pelqen vendimi juaj. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Me sa e njoh une regele nuk eshte islamofob, por njerez jemi dhe ndonjehere virtualiteti na ben te gabojme apo jo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Salvatore, asnje moderator nuk mbyll tema apo editon per bindje politike apo fetare. Thjesht respektojme rregulloren e AF-se! Haj ia kalofsh mire dhe postime sam ete bukura ne te ardhmen!

cufi_bardhit

Primus registratum

Regele tek historia shqiptare pika 3 kerkon qe te mos ofendojme antaret e tjere. Ndersa pika 4 kerkon qe te perpiqemi te nxjerim fakte apo burime dhe jo tja kepusim nga mendja.
Un kam hapur 1 teme aty per lidhjen shqiptare te prizrenit.
Ndersa Tushi me ka thene "Salvatore della minchia" ti ne vend qe ta modifikoje apo ta fshije shkrimin e tij, ti vetem sa ke bere reply.
Dhe ke nxjere dicka pa burim. Prandaj si moderator qe je mundohu ta modifikosh ose tja fshish shkrimin Tushi -t perpara se une ti pergjigjem ne te njejten menyre.
dhe e dyta na nxir burimet per ato qe ke shkruar vet.
Hajt ja kalofsh mire dhe me pergjije sa me te sakta ne te ardhmen!

cufi_bardhit

Primus registratum

ho me. Ta kishe bere me perpara ate modifikimin e jo mbasi ndejti 2 jave ne forum e shkruajtur ashtu.

ALTIN

Primus registratum
Re: Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Tek tema: Perdorimi i fjaleve te "Pista" jane disa moderator dhe spo merret vesh cfar kerkojne keto te tjerat qe dhe ne fushat qe skane ato pergjegjsi ne forum si psh: Satin_Yearn qe nderhyn pa kuptim.

Edited by Gurax (06/29/07 07:13 PM)
Edit Reason: Jo shkrime jashte teme. Chit chat dhe gallate ne temat e chit-chat dhe gallates. Ka shume ankesa ndaj teje ALTIN*1A* per nderhyrje kot e me kot ne cdo teme qe te del perpara.

1.Eshte fshire tema Trupi dhe Shendeti
2.Eshte fshire tema Kampionati Shqiptar
3.Eshte fshire tema Shtypi i Dites
4.Eshte fshire tema A do ti shkonit te dashurit/dashures tuaj ne dasem
5.Eshte fshire tema Grup tek fansat

Mund te jene fshire dhe tema te tjera qe si mbaj mend.

Mundesisht emrat kush ankohen dhe tek cilat tema.
Sa per ankesa per mua cdo njeri ka mendjen e vete

Edhe per ty Gurax kam shum ankesa nga forumiste.
Mundesisht kur te kesh kohe ma jep nje pergjigje ketu.

cufi_bardhit

Primus registratum

O Altino, prit te me kthejn iher pergjgje mua pastaj ty e para punes.
e dyta punes, ti vertet hyn neper tema kot me kot dhe flet pa lidhje. ty te intereson vetem te shtosh numrin e postimeve asgje tjeter. duke dhe nga perjgigjet e tua te shkurtra qe jep ne forum.
Nuk e di pse te mbajne ketu, ku ti asnje dobi nuk ke sjelle.
BYE

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Salvatore</div><div class="ubbcode-body">O Altino, prit te me kthejn iher pergjgje mua pastaj ty e para punes.
e dyta punes, ti vertet hyn neper tema kot me kot dhe flet pa lidhje. ty te intereson vetem te shtosh numrin e postimeve asgje tjeter. duke dhe nga perjgigjet e tua te shkurtra qe jep ne forum.
Nuk e di pse te mbajne ketu, ku ti asnje dobi nuk ke sjelle.
BYE </div></div>

Fol pak e sakte jo budalleqet e tua sikur po na tregon perralla.
Sa per te mbajtur nuk me mban njeri se sjam servil si puna jote.
Kot flas un se ti aq mend ke dmth un nuk zbraz timen te mbush tenden /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Per mua ti je me injoranti ne forum

cufi_bardhit

Primus registratum

hahahah.
je ber si ata femijet e vegjel qe gjerat qe i thone atyre te rriturit, ata ua thone te tjereve.
pra te vecantat e tua mi the mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Ok, nje duartokitje per te tere pjesemarresit.

Altini, ketu nuk ka vend per peticione me emra te ankuarish, s'do krijojme ndonje sindikate. Moderatori i nje teme ka te drejten per te nderhyre ne daljet nga tema, por cdo anetar eshte ne gjendje te shprehet per daljet nga tema, sic ka bere Satin Yearn ne rastin qe ke sjelle ti, e po keshtu dhe une. Eshte shume e thjeshte per mua te fshi/modifikoj ndonje shkrim. Nuk te fshiva ndonje, por meqe e solle ketu kete argument, prape po te them qe mos shkruash kuturu ne cdo teme sa per te thene qe shkruajte sepse anetaret e tjere ndoshta bezdisen kur ka nje diskutim qe ju intereson.
Edhe une ka raste qe kam dale nga tema dhe po keshtu te tere anetaret dhe eshte normale se njerez jemi dhe nje batute dhe e hedhim, por cdo gje ka mase dhe kufiri eshte pikerisht atehere kur lexuesit bezdisen nga nderhyrjet.

Ika tashti. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

notorious

Primus registratum

ç'debat...

habitem me Guax... si s'përton që u përgjigjet.