Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

abs

nuk e di...
Re: Moderatoreve dhe Administratoreve

Pse nuk mund te vendosi foto tek albumi i Forumit Admina?

ps: Guri, si shum' je tuj ma ngacmu Blue, a thu t'ka shku mendja me shku ushtar n'shkoder /pf/images/graemlins/devil.gif

pss: Blue, s'te lejohet rreptesisht me kafshu gjith'andej'gjithcka! per t'miren tande po mundohet djali /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Pasi Forumit e Galerise po i behet Upgrade dhe po punohet per te kaluar ne nje version te ri. Ndaj tek Galeria, nuk mund te ngarkosh foto perkohesisht.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me duket se Af ka nje problem me oren!!!

Apo eshte mengjes tani? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

ujku81

Primus registratum

Probleme te upgradimit /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mund te di pse nuk lejohet hyrja tek tema "Robbie...i love you..." te "Klubi i fansave"...Merci

S

Scorpion

Guest

Lejohet, por postimi i fundit qe te del ty, te con te Koshi (dhe ndaj nuk te lejon te futesh aty). Kjo per shkak se jane zhvendosur disa postime te panevojshme ne ate teme dhe u ka ngelur "hija" aty.
Provoje tani...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahhh faleminderit...mund te hyj po...jeni shume te mire kur jeni ne qejf /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

Nuk ka perse te mbyllet tema masonet ne shqiperi te teologjia pasi ajo ka nje permbajtje fetare nuk e kuptoj pse GYSI duhet ta percaktoje se ne teologji duhet te kete shkrime vetem per myslimanet,krishtere,kat\olike etj jane me qindra fe ose organizata qe kane permbajjtje fetare si ne rastin e masoneve qe ka permbajtje politike,fetare,shoqerore,kulturore,historike etj.Une kerkoj hapjen e temes!

S

Scorpion

Guest

celjanfr tema qe u trajtua aty ishte me shume ne aspektin historik e social sesa ne ate teologjik apo te nje besimi fetar. Vete titulli "Masonet ne Shqiperi" nuk te jep shume mundesi e nuk ka ndonje informacion aq te sakte e te gjere mbi kete teme, plus qe flitet dhe per nje grup pagan e jo fetar.

Hellena

Primus registratum

Pamja e re e forumit ... te vret syte .. me mire ajo qe kishte me para /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

antip

Primus registratum

Mu po m'pelqeka! I lumshin duret Drinit! I lumshin duret dhe atij qe ma ka bo nick-un jeshil /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ermali86

Primus registratum

une jam i mendimit te ndryshohen status icons dhe keto iconat e reply Quote etj se jane thjesht shkrim dhe mund te kene probleme userat. Per te tjerat mbeta i mahnitur. Shume bukur dhe goxha pune.

Hellena

Primus registratum

te pakten ti heqin kto anash ..who is online etccc sbesoj se ka deshire njeri ti shohi ...
ti kene me te medhaja shkrimet keshtu si shohim dot mire dhe ne qe kemi syze...

Ose aty ku tek opsionet mund te vene versjone te tjera pervec kesaj qe ti zgjedhim vete si duam ta shohim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

te dashtun bashkeforumase e bashkeforumas

nji pytje kisha

si ka mundsi q1 kur pashe mesazhet kisha shume prej atyne q1 kam fshi ktu e shume kohe perpara /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

maxper

Primus registratum

A mund te me shpjegoje njeri pse me bete ban nje muaj te tere deri ne 1 qershor 2007 ? Nuk gjej ndonje arsye per vete.
Me erdhi cudi nga vetja dhe antipati nga ju.

Faleminderit!

Al-Punk

Still here

Sepse kishe nisur nje fushate SPAM me ca info fallco per SMS

cufi_bardhit

Primus registratum

Fusni shefin tek media dhe politika. ti jap nje ngjyre tjeter me te celur atyre temave aty.

maxper

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body">Sepse kishe nisur nje fushate SPAM me ca info fallco per SMS</div></div>

Ne rradhe te pare kur e perjashton tjetrin per nje muaj i vihet nje shpjegim i vogel aty, jo si barbaret.
E dyta, nuk e kam idene e kesaj "fushates SPAM" qe po me thua ti.
Une kam bere vetem nje postim tek tema "SMS nga Interneti" ku kam vene nje adrese (www.callwave.com) nga e cila mund te dergosh sms falas. Cfare, kjo quhet fushate SPAM me info fallco per sms? Je ne terezi, po mos is fut kot po deshe te lutem se nga ngel hatri.

Pastaj po nuk pertove na trego ndonje gje konkretisht nga kjo fushata.

Faleminderit per korrektiesine Albforum

cufi_bardhit

Primus registratum

Tema mbyllet! Ju lutem, permbajuni rregullave te forumit!

Kete e ka nxjere regele tek tema e Mirdites tek historia.
Kerkoj te japi sqarime se ku jan shkel rregullat.
Dhe ne qoft se jan shkel rregullat nga mirditoret athere ti bej ban atyre e te mos mbylli tema me fakte historike.
KEshtu ju vetem sa i ulni forumin vlerat por edhe i largoni userat ne mungese te nje debati me vlere te larte.
Keshtu eshte kur leni moderator 16 vjecare.
Dua pergjigje te shpejt.
QE ta ndaj mendjen te hy me apo jo ketu.