Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Blendi

Primus registratum
Re: Moderatoreve dhe Administratoreve

Sqarimin ta kam dhene tek shenimi ne mbyllje.

Ke hapur nje teme ku denigron nje person pse eshte homoseksual. Keto tema hapi ne ndonje forum nga Irani po deshe. Ne Shqiperi orientimi seksual nuk perben krim, as turp.

Me vjen keq qe nuk te vjen per shtat, por jam i sigurte qe ekstremisti ne kete rast je ti.

cufi_bardhit

Primus registratum

Po ti si Admin qe je ne nje forum ku nuk denigrohen demokracia. Perse nuk e ke mbyll nje teme me posht ku te gjith manifestojne kundra fese islame?? E te gjith shajne muslimanet? biles edhe titulli eshte i tille.
Si ka mundesi??

Blendi

Primus registratum

ka mundesi boll. E para nuk jam i kudogjendur, e dyta, temat Fetare me shkaktojne perzjerje stomaku qendroj larg, e nuk e kam vene re. te gjithe shajne muslimanet? Edhe muslimanet vete shajne njeri tjetrin? Te prmtoj se do rregullohet.

Tema jote eshte mbyllur sepse tregon muingese Tolerance ndaj nje grupi shoqeror. Ti e trajton homoseksulizmin sikur me qen nje smundje apo me keq nji krim.

cufi_bardhit

Primus registratum

O Shoku shpati. Shkrimet e mia jan edituar aty. Dhe ti mund te beje te njejten gje. te mi fshije shkrimet mua. une skam bo gjo tjeter vecse i kam marre nga mediat ato shkrime. Pastaj ne te gjitha forumet qendron ajo teme identik sic e kam shkruar une

cufi_bardhit

Primus registratum

Po per manifestim kundra islamit pse nuk ndodh nje gje e tille? nuk ka tendenca raciste aty?

Diddy19

Su@mi

Salvatore, ke probleme me konceptet vlla. Nuk eshte racizem te kundershtosh Islamizmin apo Homoseksualitetin. Behet racizem kur ti drejton gishtin drejt NJE personi duke e perbuzur ate si mysliman apo si gay. Qarte?

Al-Punk

Still here

Cuna te kemi dicka parasysh! Njerez te ndryshem kane ide te ndryshme nga tonat!

Normalisht ne castin qe ne kemi nje opinion (politik, fetar etj), automatikisht kategorizohemi ne nje grup! Ne castin e ketij kategorizimi, krijojme nje perplasje me nje grup tjeter i cili mbeshtetet me nje opinion te kundert. Kjo perplasje nuk duhet te jete me gure sic ndodh rendom ndermjet nesh, po duhet te jete me mendime. Ju lutem shmangni provokimet dhe rrespektoni mendimin e tjetrit. Nese mundeni dhe toleroni provokimet e te tjereve.

Eshte e pamundur te besh gjykatestin mes mendimeve te ndryshme ekstreme. Cdo kush ka te drejte te jete I Djathte apo i Majte, cdo kush ka te drejte te jete Musliman apo i Krishtere, cdo kush ka te drejte te percaktoje cfare eshte me e mire sipas nocionit te tij. Ju lutem kuptoni qe AF eshte nje vend diskutimi dhe jo nje vend diskriminimi.

Sa per Manifesto Kunder Islamizmit Cuf, para saj jane mbyllur disa tema rrjesht te hapura nga i njejti person nen kete subjekt. Do e shikojme dhe njehere pasi titulli nxit ne nje refleksim rracist.

cufi_bardhit

Primus registratum

Vintage, skan lidhje konceptet ketu. Eshte njesoj sikur une te them qe nuk i kam qejf njerezit qe pine cigare, pasi qe nuk e kuptoj dot se c'fare kenaqesie kane te thithin e te nxjerin tym. Dihet qe demtojne edhe shendetin edhe xhepin. Pse duhet te quhem i prapambetur apo rracist per kete gje dhe temat te mbyllen? Nderkohe qe ketu manifestohet kundra islamizmit kundra shamise se vajzave etj. E lidhin dhe terrorizmin me fene islame. Kjo gje me ka bere te acarohem me shume jo se nuk di te respektoj te tjeret, per mu le te vrasin veten te gjith, por kjo nuk do te thote gje qe une duhet ti pelqej patjeter.
Por me sa shoh ketu ne forum akoma nuk dine njerezit se c'do te thote liri.

Mando tema e manifestimit duhej te ishte heq me kohe, dhe mos te lejohen me tema te tilla pa argumente. Kerkoj vetem barazi me antaret e tjere.

Diddy19

Su@mi

Epo te krahasosh pirjen e cigares me ato qe ne gjuhen juridike quhen TE DHENA PERSONALE TE NDJESHME (sic eshte jeta seksuale apo perkatesia fetare, etnike, politike apo ideologjike) eshte KULMI!
/pf/images/graemlins/shrug.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

E KAM SQARU IHER PER NDJESHMERINE SE PER KE NDIEJ UNE. LEXOJE TEK FAQJA 17 OSE 18 TEK SOCOLOGJIA. Dhe pastaj flasim.

M

Mortal

Guest

Kam nje problem dhe nuk e di ne jam vetem une. Kur kerkoj postimet e 24 oreve te fundit me del:

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Script: /var/www/vhosts/albforumi.com/httpdocs/pf/dosearch.php
Line#: 263
SQL Error: Can't open file: 'w3t_SearchResults.MYI' (errno: 145)
SQL Error #: 1016
Query: DELETE FROM w3t_SearchResults WHERE S_Session='64dee14c1262ea47b638db9939384364' OR S_SearchTime &lt; 1170946129

Ju lutem përdorni butonin backpër t'u kthyer tek faqja paraardhëse.

[/ QUOTE ]

It's very inconvenient.

Al-Punk

Still here

Tani duhet te jete ne rregull /pf/images/graemlins/smile.gif
Te flm per njoftimin!

mozaiku

Primus registratum

Postimi im i pare tek tema "Post zgjedhje" , nuk ishte jashte teme. Te tjeret po.
Kerkoj te kthehet ne vend postimi i pare qe ishte nje koment mbi punen e njeres prej qeveritareve te permendura ne nje shkrim me siper.
Satira nuk mund te quhet "jashte teme".

ujku81

Primus registratum

Kur nje postim "satirik" pasohet nga 7 te tjere chit-chat une e kam pak te veshtire te dalloj satiren nga chit-chati.

Gjithashtu doja tu terhiqja dhe njehere vemendjen per shume chit-chat neper tema serioze. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

mozaiku

Primus registratum

Nuk eshte problem i imi ai qe Ju s'kuptoni satiren. Megjithate , po shkoj te shtoj perseri vete ate postim, meqenese e keni te pamundur rikthimin e tij.
Kete radhe do e postoj pa ngerdheshje te tipit /pf/images/graemlins/laugh.gif , qe me siguri ju ka bere konfuz kur e keni lexuar.
Temat serioze zakonisht nuk i frekuentoj dhe per me teper, mos prit ankesen time per te me terhequr vemendjen. Duhet ta kishe bere me pare kete gje , se duket sikur po mundohesh te mbulosh verejtjen time.

ujku81

Primus registratum

Me duket se kam shkruar nje rregullore tek Politika per kete, mund dhe ta lexoni ndonjehere. Nuk eshte hera e pare qe terhiqet vemendja per chit-chat.

Po si kalamoj te kqinj qe jeni sa thashe une MOS chit-chat oburra kush te llapi me shume. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

bebi

Primus registratum

Kush asht ai trimi q1 m'i ka fshi postimet te koktej diskutimesh, tema "molle e ndalume"?

ahh c'trim /pf/images/graemlins/laugh.gif

congrats /pf/images/graemlins/thumbsup.gif 100 pik' /pf/images/graemlins/grin.gif

gurax

Pan ignoramus

Une jam si perhere Blue. Do ndodhe perhere e njejta gje sa here te merresh me chit chat. Beje diku tjeter. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Qerratai

Primus registratum

E, se ne fakt aty tek "Koktej diskutimesh" s'ka fare chit-chat, ne asnje teme. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ehhhhhhhhhh...

bebi

Primus registratum

cfar' xhelozijet per mollen q1 kafshova /pf/images/graemlins/lol.gif

tema ishte" molle e ndalume", dhe hapsja e temes po pyste nese kishim hanger ndojher' molle te ndalume. dhe pergjigja ime ishte" ojjj te kafshume".
pastaj me pyten per detaje, dhe i dhashe. c'kishte jashte teme ne kto dy postime psh? pervec dhembeve te mi jashte, kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif plus tek koktej diskutimesh, sic thot' parashkruesi, s'ka hic chit chat /pf/images/graemlins/lol.gif

o guri, ca me i ba se jam tip q1 baj per shoqni, dhe edukaten e kam shoqe, se perndrysheee ? e he hak i epitet /pf/images/graemlins/wink.gif